Tanga kopalke
Štajerska1972, 30.01.2023 ob 16:23
Zakaj???
Ker so zelo ženstvene in če je postava koliko toliko ok zelo sexy zgledajo.….večajo samozavest ženske in njenega moškega
oprosti, seksi še razumem… seksi se v perilu daš doma za svojega gor, ne razumem pa žensk, ki bi hotele rit kazat širni okolici na plaži, bazenih, niti ni higiensko toliko tudi ne, pa tudi zdravo sploh ne…
so kakšne brazilke kopalke meni veliko bolj udobne in meni osebno tudi bolj seksi kot pa tisti štriki v rit
izjemoma ajde rečem doma ekstra seksi perilo če imaš za svojega in take priložnosti v dvoje, ma nikakor mi niso za dnevno rabo v spodnjem perilu, niti v kopalkah… mi izgledajo ceneno
Štajerska1972, 30.01.2023 ob 17:23
Vidim, da ste ene ali eni tudi proti. Verjetno vas tudi malo daje, da sami ali vaše doma nimajo dovolj fit postave za tange.
če tebi paše da se počutiš seksi z vrvico u riti, jo imej, nabij si notri še štil od metle ali lopate. nimaš pojma kaj pomeni seksi in zapeljivo, Slovenka. Kaj češ?!
hahaha, sej se mi ni treba zagovarjat, ampak po mojih kg sem očitno celo zlooo fit… ma mi ni cilj in point gole riti kazat širnemu svetu… to meni ni seksi, celo nasprotno – meni je prostaško
veliko lepše mi je tole – tak model kopalk zadaj :
kot pa tole:
da ne govorim kak so ene ogabne ko si štrike vlečejo gor do prsi malodane… ogabno grdo in ni niti slučajno niti malo seksi
Anonimno 2067, 30.01.2023 ob 15:04
Ali katera od vas nosi tanga kopalke. Mož mi je preko spleta kupil tanga kopalke (enodelne). Konec tedna gremo na počitnice v hotel z bazenom in želi da jih vzamem zraven. Ali jih katera od vas nosi? Hvala za vaše odgovore in mnenja.
Kero glupo vprašanje. Kaj ima veze, če jih kdo tle nosi, če so teb všeč jih mej, če ti niso pa pač ne ali jih moraš met, ker mož tako zahteva?