Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tanga kopalke

Tanga kopalke

Ali katera od vas nosi tanga kopalke. Mož mi je preko spleta kupil tanga kopalke (enodelne). Konec tedna gremo na počitnice v hotel z bazenom in želi da jih vzamem zraven. Ali jih katera od vas nosi? Hvala za vaše odgovore in mnenja.

ne ne nosim, grde so mi, nimam nobene potrebe da tujcem na javnih kopališčih plažah, rit kažem.

Tudi sicer tangic ne nosim.

Za bazen sicer ne vem, midva vsako poletje preživljava v kampu in tam sem večino časa v tanga kopalkah, imam jih vse vrst eno in dvo delne….

Nosim jih na morju. Če so enodelne in od moža, jih seveda obleci.

Imam 40+ in jih nosim. Kadar sem na plaži, kjer so drugi, sicer kopalk ne nosim.

Katere ženske nosijo tangice? In kar je najbolj pomembno, zakaj?

Zakaj???

Ker so zelo ženstvene in če je postava koliko toliko ok zelo sexy zgledajo.….večajo samozavest ženske in njenega moškega

vrvico v rit si tlačijo kurbetine z zelo nizko samopodobo, če bi si bile všeč bi imele tudi navadne kratke hlače na plaži, zato ne bluzite

Odgovor na objavo uporabnika
Štajerska1972, 30.01.2023 ob 16:23

Zakaj???

Ker so zelo ženstvene in če je postava koliko toliko ok zelo sexy zgledajo.….večajo samozavest ženske in njenega moškega

oprosti, seksi še razumem… seksi se v perilu daš doma za svojega gor,  ne razumem pa žensk, ki bi hotele rit kazat širni okolici na plaži, bazenih, niti ni higiensko toliko tudi ne, pa tudi zdravo sploh ne…

so kakšne brazilke kopalke meni veliko bolj udobne in meni osebno tudi bolj seksi kot pa tisti štriki v rit

izjemoma ajde rečem doma ekstra seksi perilo če imaš  za svojega in take priložnosti v dvoje, ma nikakor mi niso za dnevno rabo v spodnjem perilu, niti v kopalkah… mi izgledajo ceneno

Ja, sam ne enodelne.

Kakšne veze imamo mi z tvojim dopustom?.

Če torej hočemo biti ženstvene, moramo kazati rit? O svašta.  Od tega trenutka dalje sem prepričana, da ni več upanja za človeško raso.

Za uno zmedeno Štajersko1972

Vidim, da ste ene ali eni tudi proti. Verjetno vas tudi malo daje, da sami ali vaše doma nimajo dovolj fit postave za tange.

Štajerska1972, 30.01.2023 ob 17:23

Vidim, da ste ene ali eni tudi proti. Verjetno vas tudi malo daje, da sami ali vaše doma nimajo dovolj fit postave za tange.

če tebi paše da se počutiš seksi z vrvico u riti, jo imej, nabij si notri še štil od metle ali lopate. nimaš pojma kaj pomeni seksi in zapeljivo, Slovenka. Kaj češ?!

Za na bazen ne, za na morje pa ja. Imam enodelne in dvodelne.

hahaha,  sej se mi ni treba zagovarjat, ampak po mojih kg sem očitno celo zlooo fit… ma mi ni cilj in point gole riti kazat širnemu svetu… to meni ni seksi, celo nasprotno – meni je prostaško

veliko lepše mi je tole – tak model kopalk zadaj :

.https://www.google.com/search?q=brazil%20kopalke&tbm=isch&tbs=rimg:CTWIRP_2YCTaYSC1DFjWvLirsgIMCgIIABAAOgQIABAA&hl=sl&sa=X&ved=0CBoQuIIBahcKEwjIzqjK5-_8AhUAAAAAHQAAAAAQDw&biw=1263&bih=881#imgrc=NYhE__ZgJNqizM

kot pa tole:

.https://www.google.com/search?q=tanga+kopalke%C5%BE&tbm=isch&ved=2ahUKEwjgn9Cs6e_8AhVOxqQKHSFJAyMQ2-cCegQIABAA&oq=tanga+kopalke%C5%BE&gs_lcp=CgNpbWcQAzIECCMQJzIGCAAQBRAeOgYIABAHEB46BAgAEB46BggAEAgQHlCYCVjBJ2DHJ2gAcAB4AIABX4gB0g6SAQIyMpgBAKABAaoBC2d3cy13aXotaW1nwAEB&sclient=img&ei=7P7XY-D5Hc6MkwWhko2YAg&bih=881&biw=1263&hl=sl#imgrc=Zcj3xrXLJrsAfM

da ne govorim kak so ene ogabne ko si štrike vlečejo gor do prsi malodane… ogabno grdo in ni niti slučajno niti malo seksi

V mlajsih letih sem na morju tud tangice nosila. Hotke sicer najrajs, klasicnih pa ne maram glih

Iskanje pozornosti. Isto kot da bi moski imel top rito in veliko izboklino spredaj nosil tesne tanga kopalke kot nek striptizer. Bolani, v tistem smislu, vsi me glejte, vkljucno z otroci. Kaksna samozavest. Taksni bi najraje nagi hodili med ljudmi in se kazali, ker so seksi.

Koliko enih frustracij zaradi kosa oblacila 🤷‍♀️

Anonimno 2067, 30.01.2023 ob 15:04

Ali katera od vas nosi tanga kopalke. Mož mi je preko spleta kupil tanga kopalke (enodelne). Konec tedna gremo na počitnice v hotel z bazenom in želi da jih vzamem zraven. Ali jih katera od vas nosi? Hvala za vaše odgovore in mnenja.

Kero glupo vprašanje. Kaj ima veze, če jih kdo tle nosi, če so teb všeč jih mej, če ti niso pa pač ne ali jih moraš met, ker mož tako zahteva?

Seveda se nosijo, nosi jih vsaka druga sploh mlade punce odkar so Kardashianke začele s tem trendom samo enodelne tange nisem še vidla ponavadi nosijo dvodelne kopalke pa spodnji del je mini, mini komaj kaj pokrije.

A kazat golo rit je ženstveno? Večajo samozavest ženski a tako, da jo vsi gledajo v rit, moškemu pa, da vsi gledajo njegovo babo v rit? Boga si res.

Za Štajerska1972

A kazat golo rit je ženstveno? Večajo samozavest ženski a tako, da jo vsi gledajo v rit, moškemu pa, da vsi gledajo njegovo babo v rit? Boga si res.

Ženstveno se je vtikati v druge in kokodakati🤣 eat me😝

A tvoja jo ima?

New Report

Close