Tanga kopalke
Zartrose izven profila, 31.01.2023 ob 10:15
No tkole, sem pri 21tih sla sama malo na potep na dalatinski otok.. na eno divjo plazo sem hodila, zgolj v tangicah.. in risala, risala ter poslusala dobri stari rok na walkmanu.. no malo naprej so imeli nudisti na tem kosu smo bili pa tkole ne cisto nagi.. in malo lezim v vodi, ko priplava do mene en tip, se malo pogovarjava, me pivabi zvecer v mesto, da je neka festa, pa recem, da ne vem ce pridem in on da upa da ja, vstane in eto.. njegov korenjak direkt pred mano.. je pac en nudist priplaval do tega dela plaze, kjer smo se vedno imeli nekaj na sebi, ceprav le tangice
“ZARTROSE”,
To da ga je pokazal je bilo verjetno vabilo.
Pa menda mu ni stal?
No ŠKARTROBI se kaj takega ne more zgoditi, ni šans.
Ko bo to prebrala te bo še bolj sovražila.
Anonimno 2067, 31.01.2023 ob 09:25
Jaz sem že ženska. Dokaj samozavestna, vprašanje je bolj če si ti pravi moški
Bravo. Lahko si ponosna na sebe. Samozavest ti daje tvoj izgled, do da joške in rit kažeš.
Moškim pa ponavadi, da samozavest njihova pamet in njihova karizma.
Nič čudnega, da potem ženske tolikokrat najebejo(od nasilja nad njimi, do posilstev, do izkoriščanja), če je pa svet tako neenakopravno urejen in veljajo za moške druga pravila in za ženske druga.
Vsekakor pa nisi v nobenem primeru MODERNA, če tako razmišljaš.
Kokoši
“ZARTROSE”,
To da ga je pokazal je bilo verjetno vabilo.
Pa menda mu ni stal?
No ŠKARTROBI se kaj takega ne more zgoditi, ni šans.
Ko bo to prebrala te bo še bolj sovražila.
bil je nudist, tko da je logicno da ga je kazal.. na zabavo pa nisem sla, ker sem risala pozno v soncni zahod, nato sem imela nekaj za pesacit, so me vmes pibrali simpaticno mesana druzba, kjer me je en drug povabil ven, pa sem zavrnila, da grem itak kmalu domov.. tistega nudista sem pa naslednji dan pred trgovino srecala in me takoj pozdravi, rece, da me je iskal pa ce grem zdaj na kosilo, pa sem zavrnila.. bla sem pa v sirokih zivo rumenih bermuda hlacah na naramnice in torej nic sexy oblecena..
Jst sm sla na ta otok da sem sama pizda pol me pa tipi obletavajo..
Kokoši
Bravo. Lahko si ponosna na sebe. Samozavest ti daje tvoj izgled, do da joške in rit kažeš.
Moškim pa ponavadi, da samozavest njihova pamet in njihova karizma.
Nič čudnega, da potem ženske tolikokrat najebejo(od nasilja nad njimi, do posilstev, do izkoriščanja), če je pa svet tako neenakopravno urejen in veljajo za moške druga pravila in za ženske druga.
Vsekakor pa nisi v nobenem primeru MODERNA, če tako razmišljaš.
Še moj podpis.
Človek ti si zelo moder. Čestitam!
Meni so pa ritke v tangicah full seksi. Ali bolje, tangice v ritkah :-).
Nekako poudarijo tisto okroglo lepoto. Tudi nekaj celulita ni moteče – nihče ni popoln.
Moja jih tudi noče nositi v javnosti (beri, na plažah). Pač misli, da nima dovolj seksi ritke. Jaz pa vem, da se moti. Med štirimi stenami pa ni problema.
Ma bruham .. tange so pa res le za v spalnico. Dosti bolj okusne so brazilke, pa kakšne normalne bikini kopalke. Tisti štrikci pa prav nobeni ne stojijo lepo, sorry. To imate nek izkrivljen pogled nase, da se vam zdi to seksi in primerno za v javnost. Če bi imela fračko, bi tako tako cikala v rit. Ne bi ji dala miru dokler se ne bi pokrila. Razkazovalke ene, najbolje da se slečete nage pa take hodite po svetu. Očitno imajo prav določene občine, da vam diktirajo kako je treba biti pri njih oblečen, ker imate eni res kurjo pamet. Si nisem mislila, da je stanje tako alarmantno.. sem vas imela za bolj spodobne.
Melem, 31.01.2023 ob 15:33
Ma bruham .. tange so pa res le za v spalnico. Dosti bolj okusne so brazilke, pa kakšne normalne bikini kopalke. Tisti štrikci pa prav nobeni ne stojijo lepo, sorry. To imate nek izkrivljen pogled nase, da se vam zdi to seksi in primerno za v javnost. Če bi imela fračko, bi tako tako cikala v rit. Ne bi ji dala miru dokler se ne bi pokrila. Razkazovalke ene, najbolje da se slečete nage pa take hodite po svetu. Očitno imajo prav določene občine, da vam diktirajo kako je treba biti pri njih oblečen, ker imate eni res kurjo pamet. Si nisem mislila, da je stanje tako alarmantno.. sem vas imela za bolj spodobne.
To so nerazviti ruralci in čefurke. Normalna, razgledana in izobražena ženska v tem ne bo paradirala po plaži in še manj v termah.
Prask, 31.01.2023 ob 15:41
To so nerazviti ruralci in čefurke. Normalna, razgledana in izobražena ženska v tem ne bo paradirala po plaži in še manj v termah.
Tako je. Bravo. Kdor nima drugo za pokazati, razkazuje svoje telo. Najbolj brižne v glavi, pa to vulgarno potencirajo. Vsaka normalna, zdrava ženska, da ne rečem kvalitetna, ve kaj pomeni dostojno oblačenje, sploh zunaj in kaj dostojno obnašanje. Vse z veliko mero sočutja do drugih ljudi v tem okolju.
Take pridejo tudi na plažo polno otrok in tista svoja vimena razkazujejo pred njimi. Vse ima svoj namen in prostor, kdor tega ne razume, ni zrel za med ljudi. Bolje zanj in za družbo, da se drži divjine in zapuščenih krajev.
Če ima gospa/gospodična lepo, natrenirano ritko, naj jo kar pokaže v tangicah ali brazilkah, tudi malo celulita je lahko prav seksi. Problem nastane, ko kaj takega nase navlečejo tiste, pri katerih potem izpade smešno in neokusno. Od malo več odkrite kože še noben ni umrl, ali pa oko in roka še ne naredita otroka
Ko se monovke in njihovi deci napalijo in mislijo, da so tangice na starih babah videt lepo in sexy, da so vam drugi k vas gledajo z zgražanjem fouš hahah smeh. Najbolj mi je smešno vidt tam ene 40+ v tangicah z velikimi ritami polne celulita kako mislijo, da so hude ne drage moje folk vas gleda, ker ne more verjet kaj vidi ne, ker vam je fouš, kaj vam bo fouš stare, debele, celulitaste riti?
Tange kopalke so neprimerne za normalno, samozavestno žensko, ki ne kliče po pozornosti, ok mogoče so primerne za mlade punce v 20ih njim se še spregleda mladost norost, na vseh drugih pa izpade lajdrasto, sploh pa ni primerno za mamice tam ima dva otroka pa skače naokol v tangicah, otroke najstnike sploh, če so sinovi zraven pa sram. Ampak ja tiste, ki se niso izživele mladost morjo na starost se ven metat.
Lian595, 31.01.2023 ob 17:19
Tange kopalke so neprimerne za normalno, samozavestno žensko, ki ne kliče po pozornosti, ok mogoče so primerne za mlade punce v 20ih njim se še spregleda mladost norost, na vseh drugih pa izpade lajdrasto, sploh pa ni primerno za mamice tam ima dva otroka pa skače naokol v tangicah, otroke najstnike sploh, če so sinovi zraven pa sram. Ampak ja tiste, ki se niso izživele mladost morjo na starost se ven metat.
Jaz pa menim tako, moje telo je izklesano s trudom, veliko truda in s ponosom ga pokažem in se pohvalim. V čem je problem? Če ima dekle lep nasmeh, naj ga pokaže, lepe lase izvoli pokaži, da imam čvrsti rit in raven trebuh je moja stvar in to z veseljem pokažem. Jaz osebno mislim, da ste preveč ljubosumne, tiste ki ne dosegate tega. Nimate kaj pokazati in norite. Jaz se ne vtikujem v vaš celulit, ve pa pustite mojo ritko naj sije.
Štajerska1972, 31.01.2023 ob 17:11
Reto:
Res je kar si napisal, bravo…..jaz vso zimo pridna na fitnesu, zato mislim da lahko brez težav po campu v tangicah hodim
Noben ne kupi Ferrarija zato, da ga bo skrival v garaži, enako je tudi seksi ritka škoda, da je zakrita za raztegnjenimi kopalkami ali gatami. Štajerska1972 ti pa kar pogumno, pa še kako fotko prilepi od svojga ferrarija
Dama268, 31.01.2023 ob 17:42
Tako je in brez občutka o dostojnosti. Ven metalka se egotripa na tem, da je lešinarjem drk material . As chep and as low as she can go.
Jaz se grem staviti, če bi ve imele moje telo bi ga s ponosom pokazale. Nisem gola, kot lahko bajsa kaže pršutasta stegna jaz pokažem svojo zaobljeno čvrsto ritko. Nikoli ne bom nasedla temu, da se nekdo počuti top v svoji nunski noši in debel. Jaz sem bila debeluška do 32 in mi je jasno kako gre to. Zavist, sprenevedanje in vse s tem. Vse bi bile v trenutku Megan fox, če bi bog dal. Raje vidim da sem hčerki z zdravim sijočim telesim vzor, da je ponosna name, kot da švicam med stegni in se skrivam za brisačo. Drk gor dol.
Torej ti hodis v fitnes, da se lahko potem razkazujes. Kot tisti tipicni nabildani fitneserji z oprijetimi majckami. Parkrat sla z enim taksnim ven na date, oprijeta bela majcka, za piko na i mi je se med pijaco svoje joske premikal gor dol, verjetno pricakoval, da bom dol padla ob tem. Smesno za crknit, koliko enim pomeni potrditev, da so kao seksi.
Modelka, 31.01.2023 ob 17:51
Jaz se grem staviti, če bi ve imele moje telo bi ga s ponosom pokazale. Nisem gola, kot lahko bajsa kaže pršutasta stegna jaz pokažem svojo zaobljeno čvrsto ritko. Nikoli ne bom nasedla temu, da se nekdo počuti top v svoji nunski noši in debel. Jaz sem bila debeluška do 32 in mi je jasno kako gre to. Zavist, sprenevedanje in vse s tem. Vse bi bile v trenutku Megan fox, če bi bog dal. Raje vidim da sem hčerki z zdravim sijočim telesim vzor, da je ponosna name, kot da švicam med stegni in se skrivam za brisačo. Drk gor dol.
hčerki z razkazovanjem telesa nisi hvale vreden vzor. Verjetno res neke svoje ex komplekse zdravis kot pravis ampak bi bil cas, da zdaj, ko si dosegla svoj cilj v fizicni podobi malo pozornosti posvetis se mentalu, ker se beres kot mentalno skromno natrenirana oseba. Dalec od zrele odrasle. To tvoje razmisljanje je na nivoju slabo vodene 16 letnice.