Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tangice

Tangice

Vedno bolj mi gredo na živce, kljub modi, estetiki in vsemu. Zdi se mi, da povzročajo draženje kože in vnetja. Kaj ve mislite o tem?

Če razmislim, so nas še v najstniških letih v zdravstvenem domu predavateljice svarile pred preveč ozkimi in premalo zračnimi hlačami ali kavbojkami. Tangice pa so ves čas točno na mestu, še drgnejo se ob vsakem premiku.

Po več letih sužnosti mode sem si kupila par udobnih bombažnih hlačk. Počutim se neizmerno bolje in od takrat nobenih vnetij več.

No, če ti ne ugajajo, jih pač ne nosi. Čisto enostavno.
Jaz osebno pa ne morem več nositi navadnih hlačk, ker mi gre na živce rob, da ne govorim o tem, kako grdo ta rob zgleda skozi hlače in kavbojke.

Sama sem se včasih zmrdovala kako morejo ženske to nosit, ko pa sem se jih navadila (pač lepše izgledajo tangice pod ozkimi hlačami, ker se ne vidi roba) so bombažne hlačke kar na dopustu, razen v času menstruacije.

Jaz sem vedno mislila, da pa rajši ne vem kaj, kot pa tangice. Zdaj pa navadnih hlačk sploh ne prenesem več. Z vnetji pa nimam nobenih težav in niti ne vidim nobene povezave.

Jaz obožujem tangice in ko pride tisti čas in moram zvečer obleči navadne JOJ mi je prava muka.
Sem zagovornica : ” Vsak naj nosi tisto kar mu odgovarja !”

Tudi meni osebno tangice ne odgovarjajo.
Zame so bombažne hlačke zakon.
Če imam namen obleči ozke hlače ali krilo, potem oblečem hlačke brez šivanega roba – nič se ne vidi.
Menda z leti postanemo bolj praktične…
LP

Jaz pa obožujem tangice in ne prenesem nobenih drugih hlačk, ker mi tako ali tako zlezejo v rito.
Res pa je da sem imela tudi jaz težave z unetji dokler si nisem kupila čisto navadnih bombažnih tangic. Te imam lahko podnevi in ponoči pa nimam nobenih težav. Čipke in saten pa odpade.
Poskusi bombažne mogoče ti bo to odgovarjalo pa ne pretesne.
Ja grdo zgleda rob od spodnjih hlačk ampak če ne gre drugače poskusi z boksarcam ki nimajo roba in se nič ne vidijo.
Lp, KlaRa

jaz tud nosim tangice in nimam od tega nobenih vnetij, pa nič me ne motijo. Ja , če se v njih fajn ne počutiš, potem res bolje, da jih ne nosiš.

Tudi jaz običajno oblečem tangice, kadar to od neme “zahteva” tanko, oprijeto oblačilo. Sicer pa se najbolje počutim v bikini spodnjicah.
Tina, zanimiva se mi zdi tvoja pripomba o vnetjih, tudi jaz sem že posumila na tangice…

Jaz nisem pripadnica tangic. Sem jih probala, pa mi niso in niso padle… Bombažne so še vedno zakon.

Tangice so fajn ce mas kej tazga gor, da se ne vidi rob. Ni pa ga cez komot bombaznih spodnjih hlack 🙂 Sicer pa to ne pomen, da so raztegnjene pa 10 let stare :))

Tina, bi ti priporočala, da si kupiš čisto samo bombažne, mehke tangice, te ne bodo žulile, pa tudi nobenih vnetij. Dobre so od Skiny ali pa cenejše Boa, Beti Metlika pa tudi zelo dobre.

Jaz sem tud misla, da tangic ne bom mogla nosit, pa tak mi je šel na živce rob v oprijetih oblačilih. Pol sem si pa ene kupla, doma nič povedala, oprala, dala sušit na radiator. Mož se je šel preobleč v spalnico – slišim od tam neke čudne glasove. Pa ga vprašam, kaj bi rad, pa reče: “gledam, kaj so to za eni štriki – modrc ni, hlačke tudi ne – ja tangice so! Končno si si jih kupla! Ženske riti s tistimi robovi niso prav nič lepe.” In tak js nosim tangice pod oprijeti oblačili, drugače pa tudi običajne hlačke, nasploh pa imam rada lepo spodnje perilo. Tangice morajo pa biti dost velike (dolge!), drugače lahko boli hrbtenica.

LP

Meni so tangice čisti drek. Tako grdo se vidi tisto zgužvano blago na riti. Hecno mi je, da si tangice nataknejo tudi stare mame in tiste z debelimi ritmi, kratkimi nogami … potem pa misli, da je cool samo zato, ker ima tangice. Jaz se jih ne morem navaditi, zato pa nosim brezšivne sp. hlačke.

he he – tudi enkrat jih še nisem spravila na rit. No, pri mojih 80 kg niti ne bi bil kaj prijeten pogled, ne?! Čeprav poznam žensko, ki jih nosi pri 100 kg, ena jih ima še malenkost več… Uf… No, kakor komu paše… Jaz sem bolj za komot. Pa tudi navadne gate so lahko seksi…

Firbcalo me je kaj je bil prvi zapis na tem forumu. Hja nekatere stvari so vedno in 🙂

Mene pa zanima, če imajo moški tudi tangice, mislim da sem enkrat v Big brotherju videla nekaj takega – na moškem jih še nisem videla.

Pa ali “starejše” ženske tudi kaj nosite tangice?

Jaz “starejša” gospa nosim samo tangice. Moj “starejši” gospod pa ne.
🙂

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Najraje nosim tangice (po možnosti iz čim manj blaga) razen ko imam mesečno perilo :-/ v tangicah se boljše počutim, pa tako enostavno jih je spraviti dol 🙂

Logično je, da na vsako telo ne pašejo, zato razumem tiste, ki pravite, da jih ne marate 🙂

:)[/quote]

Res? Al se hecaš?

Jaz si pa težko predstavljam, da bi to vlekla na sebe. Pa vsi, ki me poznajo, verjetno tudi… :)))

:)[/quote]

Res? Al se hecaš?

Jaz si pa težko predstavljam, da bi to vlekla na sebe. Pa vsi, ki me poznajo, verjetno tudi… :)))[/quote]

Prisežem. Ves čas.

Aja, zakaj pa?

Aja, zakaj pa?[/quote]

Se ne sklada z mojo osebnostjo. In starostjo tudi ne, vsaj po mojih prepričanjih, čeprav poznam oz. imam sodelavko, ki je starejša od mene, pa jih tudi ima in uporablja, predvsem doma, ko je sama z možem… 🙂

S tvojo osebnostjo, Margot, pa bi rekla, da se tangice skladajo… 🙂 Že nick imaš tak.

tangice po cesko — spagicko na prdicko

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close