Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tangice

Tangice

Zdaj me pa prav firbec matra. Kakšna je ta moja osebnost – po tvoje ? 😀
Pa povej iskreno – sem se dobro namestila, tako da ne bom s stola dol padla.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Aja, jest imam pa občutek, da tangice niso več in. Ali sem se pa samo jest “postarala” in jih ne nosim več:))). In večina žensk, ki jih poznam jih ne nosi.

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

No, omenjala si odvajanje od kajenja, imaš barvit besednjak, in vsaj na forumu ne daješ vtisa sramežljivosti ali posrednosti, ali nekih omejujočih moralnih vrednot. Bi rekla da si (in si bila) samozavestna, z varnim odnosom, življenjem, glede na neka spoznanja, ki jih imaš glede odnosov, samega življenja, menim, da si šla skozi takšne in drugačne faze, ki so bogatile tvojo osebnost, te naredile še močnejšo, spretnejšo in še bolj trgale neke zadržke glede načina in želje po življenju. Domnevam da si privlačna ženska in da za svojo privlačnost tudi delaš oz. jo ohranjaš, saj je to tudi en od dejavnikov, ki pomagajo pri samozavesti.

Lahko pa da se motim. Po določenih postih bi čisto mirno lahko sklepala, da si moški… 😛

Aja, jest imam pa občutek, da tangice niso več in. Ali sem se pa samo jest “postarala” in jih ne nosim več:))). In večina žensk, ki jih poznam jih ne nosi.[/quote]

IN se lahko tolmaci na vec nacinov 🙂

Aja, jest imam pa občutek, da tangice niso več in. Ali sem se pa samo jest “postarala” in jih ne nosim več:))). In večina žensk, ki jih poznam jih ne nosi.[/quote]

IN se lahko tolmaci na vec nacinov :)[/quote]

Kako pa? Kako si ti tolmačiš?

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Sem ženska. 🙂 In kot otrok sem nameravala postati nuna. Nekaj je šlo očitno narobe… :):)
Ne vem kateri so to točno posti, ki te puščajo v dilemi glede mojega spola. Povem kar mislim in pri tem ne gledam kateremu spolu sem takrat naklonjena. Odvisno od situacije.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Nesto između 🙂

Jaz sem imela priliko videti tipa v kopalkah na tangice in ne, ni bil lep pogled.

Še boljše od tangic so brazilke.

Hmm. se mi zdi, da pri moških, še bolj kot pri ženskah, moraš imeti vsaj približno primerno postavo za tangice.

Jaz nisem nikoli bila ne vem kakšen ljubitelj tangic (v smislu, da bi jih imela ves čas nas sebi): Jim pa uporabljam glede na to, kako se oblečem (in kako se počutim :).

Verjetno kakšno četrtino svojega časa… Med poletjem so bolj “standard”, pozimi pa bolj “Izjema”.

IN se lahko tolmaci na vec nacinov :)[/quote]

Kako pa? Kako si ti tolmačiš?[/quote]

V 🙂

Katastrofa so tangice že na obilnejši riti, kaj šele na debeli:)

Kako pa? Kako si ti tolmačiš?[/quote]

V :)[/quote]

Haha, no, imaš prav;). Če tko gledaš, so res vedno in:))).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close