Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tanja FAJON

Tanja FAJON

Gledam, gledam, ampak ko še enkrat pogledam, se mi zazdi, da ministrica Tanja Fajon sploh nima trepalnic.

Nekaj časa sem mislil, da samo nekoliko srepo gleda.

Toda, če jo malce bolj natančno pogledam, mislim, da res nima trepalnic.

Kaj menite ?

Tanja ima trepalnice, a ne umetnih, kot večina tistih, ki so veliko slikani.

Ona je naravna.

Tanja Fajon je precej podobna svojemu bratu Sašotu Fajonu, glasbenemu izvajalcu.

Bile je precej bolna in še dobro da je ozdravela, kaj šele, da bi se dajala z umetnimi posegi, ki niso nujni.

Njen brat pa je sedaj hudo bolan, pa nima še petdeset let.

Mama Neva in oče Bogdan sta ji umrla.

Tanja je prebolela raka. Levkemijo in posledično zdravljenje povzroči neplodnost. Kar je tudi sama nekoč povedala. Pa tudi trepalnice in lase izgubiš. Ne bi se delali norca iz takih reči. Vsakemu od nas se lahko zgodi bolezen.

Najdi kakšno manj hudobno in primitivno temo in se razpisuj o njej.

Odgovor na objavo uporabnika
uboga ministrica, 26.06.2023 ob 19:53

Tanja Fajon je precej podobna svojemu bratu Sašotu Fajonu, glasbenemu izvajalcu.

Bile je precej bolna in še dobro da je ozdravela, kaj šele, da bi se dajala z umetnimi posegi, ki niso nujni.

Njen brat pa je sedaj hudo bolan, pa nima še petdeset let.

Mama Neva in oče Bogdan sta ji umrla.

Tanja je 4-5 let starejša od svojega brata.

sta oba, 26.06.2023 ob 21:45

Tanja je 4-5 let starejša od svojega brata.

Lapsus….4-5 let mlajša.

Ne bom komentiral osebnih stvari (izgleda, zdravja), ampak njena politična usmeritev in prepričanje sta pa za posrat!

Anonimno 2758, 26.06.2023 ob 21:50

Ne bom komentiral osebnih stvari (izgleda, zdravja), ampak njena politična usmeritev in prepričanje sta pa za posrat!

kot nje  izgled…zmesnjava in ce gremo h taubiju….izgled kot zmesnjava; njegovo delo kot zmesnjava

Po vsem kar je prestala, je izvrstna. Tudi načelna. Njena politična sposobnost ni usahnila, je trdnega značaja in korektna ter spodobna in sposobna opravljati svoje delo.

Sta pa z bratom res na pragu bolezenskih izkušenj, trpljenja in preizkušenj.

Veit Ulrich Braun, njen mož jo je zapustil v času bolezni. Živi pa v Sloveniji, kjer sta imela skupno bivališče.

Sedaj pa prijateljuje z Dejanom Prešičkom, ki je prav tako ločen.

Meni ljuba političarka. Realna, nobenemu se ne pusti in pove kar misli.

Marsikoga bi njena življenska zgodba zlomila.

značajska, 27.06.2023 ob 12:00

Veit Ulrich Braun, njen mož jo je zapustil v času bolezni. Živi pa v Sloveniji, kjer sta imela skupno bivališče.

Sedaj pa prijateljuje z Dejanom Prešičkom, ki je prav tako ločen.

Meni ljuba političarka. Realna, nobenemu se ne pusti in pove kar misli.

Marsikoga bi njena življenska zgodba zlomila.

Sočustvujem z njo glede bolezni. To doživljati mora biti zalo hudo. Da te v tem hudem času zapusti še mož oz. najbližja oseba, mora biti grozno.

Kot političaeka oz. kot zunanja ministrica se mi sploh ne zdi dobra.

Njeno razhajanje s predsednikom Borutom Pahorjem, mi ni všeč. On je takorekoč frontmen SD-ja in vsi vemo, da je kot tak zelo pokončen mož. Potem pa so se uturili v stranko neki kvazi SD-jevci in med njimi tudi Tanja Fajon, ki se ne strinjajo z njim.

To mi res ni všeč.

Ja kar se tice tanje fajon res je bila hudo bolana raka mogoce zaradi tega nima trepalnic no lasje so ji zrasli ok in z takimi stvarmi se ne smemo hecati in tudi otrok ne more imet to je vse uredu dosti je ze pretrpela samo glede na to kar je pretrpela bi bila danes precej bolsi clovek kot je in malo drugaci gledala kot ministrica na nas navadne drzavljane ne pa samo laze zavaja potika drugim stvari ki jih sama pocenja zame bi bila zenska namestu ce bi se pridruzila kaki desni stranki do takrat pustimo bolezen in njeno privat zivljenje ma kot levo usmerjena ne mi jo kazat dokler bo tako razmisljala

levica, 27.06.2023 ob 12:54

Njeno razhajanje s predsednikom Borutom Pahorjem, mi ni všeč. On je takorekoč frontmen SD-ja in vsi vemo, da je kot tak zelo pokončen mož. Potem pa so se uturili v stranko neki kvazi SD-jevci in med njimi tudi Tanja Fajon, ki se ne strinjajo z njim.

To mi res ni všeč.

Pahor že dolgo ni več sd, ne tako, ne drugače. Bolj se nagiba k sds).

New Report

Close