Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tanja Fajon noge

Tanja Fajon noge

Noge niso nič posebnega, malo preveč mišičaste.  Ne vem, kaj pomeni tista njena drža, glava malo nazaj, brada naprej. Nič ljubko.

Odgovor na objavo uporabnika
modrivrag, 03.03.2024 ob 14:28

modrivrag, 03.03.2024 ob 14:25

wd40a, 02.03.2024 ob 15:17

Roxi, 10.06.2023 ob 17:38

Ženska ima krvnega raka.

Ja ampak tega raka ima samo pred volitvami.

Pol je precej podobna Peterletu.

Za wd40.

Pa res…. kaj so lisice:-D

@ modri vrag

Je še v bolnici?

Tukaj vsi govoriste kako je grda in kaj vse ji manjka, ampak če bi vam razširla noge bi jo pa vsi naskočili.

ne niso, 03.03.2024 ob 14:41

Noge niso nič posebnega, malo preveč mišičaste.  Ne vem, kaj pomeni tista njena drža, glava malo nazaj, brada naprej. Nič ljubko.

Ni všečno. Njen nasmeh je tako nenaraven.

Satanski.

Kot da gledaš Mogula v kikli

Ko jo pogledaš v obraz in jo slišiš lahko ima diamatne noge  je za 🤮

Fizično je najbolj podobna JJ. Kot da bi bila sestra. Od kakšnega fotra iz kakšne neimenovane balkanske države.

Vsi tle neki kako je grda, ampak če bi vam dala noge narazen bi jo pa vsi naskočili

ni všečno, 09.03.2024 ob 16:39

Ni všečno. Njen nasmeh je tako nenaraven.

Zakaj brado potiska naprej, glavo prav malo nagne?  Mene bolj moti njen nasmeh, ki ne deluje pravi. Tako narejen. Sedaj, če ima mišičaste noge, če ni lepotica, ona nič ni kriva, nič ne more. Ta držanja in nasmehi …tukaj lahko ona kaj pomaga.

solidna, 10.03.2024 ob 00:12

Fizično je najbolj podobna JJ. Kot da bi bila sestra. Od kakšnega fotra iz kakšne neimenovane balkanske države.

No, čaki, tuki si šel pa predaleč!  Podobna jj-ju?!

Ima držo Mussolinija. Ciničen in zloben nasmešek je prav ikoničen. V zgodovino se bo zapisala kot podla uničevalka Slovenije, ki nas je prodala šiptarjem.

Daleč ste padli, če so za vas zdaj že političarke sex-simboli…

A to zdaj pomeni, da vpizdnice tonejo v pozabo? Da so zrele ženske vseeno bolj zanimive od pomalanih plastičark? No, morda je to dober znak…

Vesel oče, 09.03.2024 ob 20:48

Satanski.

Taman za tebe

Stara ženska.

Jaz bi ji pa z veseljem lizal njene noge

Všeč mi je ko ima obute visoke petke

Nevrotična samska ženska ne more biti nikomur privlačna. Že obraz je obupen pa še podočnjake je dobila. Pri intimi je pač đensko treba gledati v obraz kanede?

V študentskih letih sem imel znanca, ki je bil hardcore žurer. Na dvodnevnih žurkah je pogosto prihajal do seksa, ampak pravi, da je bilo pri obeh v igri dosti alkohola. Ko se je zjutraj zbudil je v obupu ugotovil, da je ta ženska grda in je zjutraj hotela še enkrat. Znanec pravi, da je takrat moral stisniti oči in misliti na domovino in je nekako šlo. Na koncu ženska vesela, on pa je opravil “za domovino”.

Men je dobra, lepo se zna obleči, urejena ženska. Je kar simpatična. Z veseljem bi jo peljal na zmenek.

Za spraznit jajca bi bla uredu.

Noge ima kitaste, v obraz ni nič posebnega. Mene bolj moti njen narejen nasmeh. Deluje mi nepristno, ne morem pomagat. Mogoče je pa pravi?

Mah ne vem.  Poslušat se je res ne da. Najbrž je pa v postelji kar divja. Tak občutek imam. Tako da bi blo za sprobat 🙂

Deki255, 09.08.2024 ob 12:04

Mah ne vem.  Poslušat se je res ne da. Najbrž je pa v postelji kar divja. Tak občutek imam. Tako da bi blo za sprobat 🙂

Zadnje čase je skoraj ni videt , ne slišat. Mogoče pa je odšla iz politike.

pritlikava in grda v faco. Noge tudi če bi bile daljše,so zelo povprečne. Nima pa krčnih žil,ker nikoli ni rodila.

Čim prej, da tbrez rompompom crkne odurna vešča, tem bolje za njo in za vse okoli nje.

New Report

Close