Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja-Kmetija

Tanja-Kmetija

Ali je že določeno v naprej kdo bo zmagal na kmetiji?!!! A je v scenariju, da zmaga ta glupa gobezdava Tanja???!!!
Ona bi morala izpadit saj je izgubila dvoboj!!!!

Glupa….gobezdava….a ne? Fantje, ki smo obiskovali njen bife pa vemo, da se dobro jebe.

Zadnjic sem nekje prebrala, da je tanja ze doma. Tako da zmagovalka ni. Pa tudi luka je ze doma

Da je ostala noter, je kar dobro za samo oddajo. Zmagat pa ravno ne rabi, sicer pa si bo zmago v vsakem primeru morala priboriti na dvobojih in glavnem boju v finalu, ki bo v živo. Je pa dobra za šov, ker ni preveč bistra, je kar zamerljiva in gobezdava. Kaj če boljšega. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Samo njo se sliši, težko jo je gledati in poslušati!

Res je. Ubogi tisti, ki jo mora cele dneve prenašat. Antipatična do konca.

Izpadla v dvoboju,ji poklonijo ponoven vstop na kmetijo in še v tistem momentu je spet dežurno čvekalo. Ženski bi morali povedati,da je tudi ona “novinka” ali povratnica po izgubljeni bitki v areni in naj se ne petelinčka in ne bo zlobna do odpadnikov. Verjetno se ne zaveda,da ta čas,ko se je ona šlepala kot kmetica oni niso čakali v hotelu 5*,ampak so se borili za požirek mleka! Dobro,da niso slišali vseh nesramnih komentarjev kmetov.

itak da je kmetija nateg

ti si nateg.

Veš čas se objema, lučka, laži po vseh, Bojanu pa se v areni, kolikor sem videla, še zahvalila ni dobro, kaj šele, da bi mu v zahvalo dala roko.
Pri meni je izgubila vse pozitivne točke, saj jih itak ni imela veliko 😋.

Zanima me, kako se bo končala zadeva z Danijelom. On manevrira s pismi, iz katerih ne razberem kaj pomenijo.
Mar ga spodbujajo ali vodijo na napačno smer.

Ta gospa se spozna na gospodarske zadeve in je vse sodelujoče okrcala zaradi njihove malomarnosti.
Kot bi bili otroci, tako neresno so se spoprijeli z delovnimi nalogami.
Sicer je Borut posredoval navodila glavi družine, ki je Tanja, vendar Tanja ni resno vzela zadeve v svoje roke.

Za jest imajo očitno dovolj, borijo se za 50.000 in se zabavajo. Zakaj točno bi se gnali za nalogami? Jaz bi jim dal kot pogoj za osvojitev nagrade, da morajo vse naloge opravit, sicer bi bil zraven še en dvoboj, kjer bi dvobojvalca žrebali. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Hočem rečt, če ne bi opravili tedenske naloge, bi sledil še en dvoboj, “nagradni”. 🙂

Zaščitništvo med sotekmovalci dobijo tisti, ki so sposobni in več naredijo.

Ja tako bi moralo biti. Nujno. Oziroma tista varianta, ko so jim odštevali za neopravljene naloge, tudi ne bi bila slaba. In zmagovalec bi odnesel kakih 5000 e, več si pa nihče ne zasluži. To bi bilo najbolj pošteno.
Kar se Tanje tiče, se ji pa že od daleč vidi, kdo in iz kakega testa je, oziroma ni. Da je ENA NAVADNA NIKO I NIŠTA. In to bo ostala tudi vnaprej po tem šovu sodeč. Samo da njen EGO je pa nad vsemi pričakovanji…visok….njen IQ pa nizek.

Ali kdo ve, kdo zmaga v dvoboju med Danjelom in Borutom.

Privoščim Danjelu, saj sta on in Goran vse naredila s skromno pomočjo ostalih.

Raje njo poslušam cel dan kot pa dvojčka 1 uro! Bolj primitivnih in gobezdalskih tičev ni nikjer.

Gospodarica Nada dobro vidi, da so nedelavni, leni nemarni in površni. Povedala je, da hoče imeti urejeno kmetijo, kakršno jim je izročila, kajti očitno imajo doma slabše, kot je na tej kmetiji.
Prišli so prašički, kako lepo.
Le kdo bo skrbel zanje ?

Nekaj takega ja, ker jim je že precej vseeno, a kaj naredijo, ali nič. Če bi jim gorelo pod ritjo, ali bi bili lačni, bi se prekleto bolj potrudili.
Kar se Tanje tiče, kaj pa vem, ona je ena taka kokodak ženska, žleht po moje ni, kam daleč prilezti sposobna pa tudi ne. Naj se zabava, dokler se lahko.

Jaz navijam za Danijela – se mi zdi tak trezen, odgovoren, pošten moški, delaven in tudi spoštljiv.
Ostali so mi sami spletkarji – o dvojčkih raje ne bom, ker sta mi antipatična – glasna, nosita se kot pava pomembna, sta nesramna in nespoštljiva, ko je treba pa kaj naredit in ga userjeta pa tudi se vidi,da bi kar po liniji najmanjšega odpora.
tudi Sare ne morem gledati, se mi zdi, da se tako napravlja ko govori v kamero, tista njena mimika obraza, zaigrana finoča, kot da je nekaj več se nosi. Antipatična mi je zelo. Upam,da danes Danijel premaga Boruta.

Tudi jaz danes navijam za Danijela.
Pa tudi s tvojo oceno Sare se strinjam, kakšno pačenje, že kar malo smešno.
Dvojčka sta mi zaenkrat še hecna.

Tanja, Tanjica edino kar ti paše sedaj, ko si glava družine, je klobuk na glavi, kajti vse tisto skrpucalo, ki so ga naredili tvoji podaniki po tvojih navodilih, je porazno.

[/quote]

Se opravičujem – kako je pa tukaj zmanjkalo malo teksta na koncu?
Nobene panike, ampak…ne razumem?
Hvala za razlago, anybody 🙂

[/quote]
Bojim se, da ravno Daniel danes zapušča kmetijo, ker je bilo na POP-ovem napovedniku na koncu to tudi nakazano!

New Report

Close