Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja-Kmetija

Tanja-Kmetija

Bojim se, da ravno Daniel danes zapušča kmetijo, ker je bilo na POP-ovem napovedniku na koncu to tudi nakazano!
[/quote]

Jaz pa, ravno zato, ker so tako prikazali, mislim, da Danijel ostaja. Upam.

Jaz pa, ravno zato, ker so tako prikazali, mislim, da Danijel ostaja. Upam.
[/quote]

Jaz isto upam za Daniela, samo prikazano pa je da se bosta dvojčka začela bati za svoj obstanek na kmetiji…. To pa bi bilo v primeru, če Daniel izpade in za glavo družine določi nekoga, ki bo dvojčka postavil za hlapca in posledičnoi tudi za prva dvobojevalca…
Vseeno upam, da se motim!

Tista dva nebodijih treba Miha in Sabina sta Danijela totalno zmedla.

Naj le gre naprej Borut. Ni tako delaven kot Danijel, Danijela bodo gotovo pogrešali, je pa dober organizator.

A kaj ko ima nesposobno ekipo, ki njegovih navodil ne razume.

Jaz isto upam za Daniela, samo prikazano pa je da se bosta dvojčka začela bati za svoj obstanek na kmetiji…. To pa bi bilo v primeru, če Daniel izpade in za glavo družine določi nekoga, ki bo dvojčka postavil za hlapca in posledičnoi tudi za prva dvobojevalca…
[/quote]

Bova videli, in jutri divje komentirali 😉

[/quote]

Bojita se lahko tudi, če Borut izpade, saj sta oba dvobojevalca nastrojena proti dvojčkoma.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Vsi so že doma. Saj to je vnaprej snemano. 🙂

Vsi so že doma. Saj to je vnaprej snemano. 🙂
[/quote]

Tolk vnaprej pa vseeno ne vem če je, da bi že sedaj bilo konec.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Borut je bil bolj spreten, Danijel pa je Pratiko bolj poznal.

Žal mi je za Boruta, še nekaj časa bi gledali njegove vratolomne gimnastične akrobacije.

Ali se samo meni zdi, da je vodila dvoboj brez evforije, brez entuziazma, plitko, plehko, nezanimivo, kot, da ve že vnaprej kdo bo zmagal.

Meni je žal, da je Borut izpadel, vsekakor je boljši udeleženec kot Danijel.

Tolk vnaprej pa vseeno ne vem če je, da bi že sedaj bilo konec.
[/quote]

Finalna oddaja še ni posneta. Tisto je v živo. Dogajanje na kmetiji pa je že zdavnaj mimo.

Vsi niso za take oddaje, ona bi morala voditi Tednik.

Za Boruta mi je žal, izgledal je kot potencialni kandidat za zmago.

[/u]

Kot da bi to tukaj želeli vedeti, no. A s tem se hvališ, da ste jo drpajsali pobje? Yaiks….. Lahko se edinole sekiraš v tem primeru, da nisi morda fasal katero izmed SPB.

Karkoli se bo zgodilo v prihodnje, dobro sta razvidni dve struji, v eni se nahaja Danijel, Denis, Sara, Suzana, Rene, Adrijana, v drugi pa Tanja, dvojčka, Luka, Tom, nevtralni in skoraj brez omembe sta Marjana in Božidara.

Mar ne vidite tako ?

V prvi skupini je močna Sara, v drugi pa dvojčka.

Itak se vidi da je s strani produkcije favorizirana. Vedno glavna na sceni, v vseh komentarjih se pojavlja. Vsekakor niso enako obravnavani. Nekateri so popopolnoma neopazni, vidiš jih samo na nominacijah in v areni.
Kdor ma večji gobec je kakor in pa lep . Tanja in Botut pa res izstopata , hahaha
Če si tup ko kanta pa pratika ne gre v glavo, tudi če odprtina dovolj velika.

Tanjo veliko, zelo veliko izpostavljajo, produkcija, vendar meni ne deluje, da bi bila kakšen leader v tej skupini kmetov.
Prvič, na delo se ne spozna prav dobro in drugič, ne zna motivirati skupine.

Po mojem je ne izpostavlja produkcija, ampak izpostavlja sama sebe. Saj vsi poznamo razno razne tipe ljudi že iz realnega življenja: eni so glasni, se trudijo biti non-stop v žarišču, zato se jih bolj sliši. Njej se prav vidi, da je ubrala taktiko “prijateljska do vsakogar”, malo je pa že po naravi taka.
Tisti, ki nič takega ne povedo, kar bi “zagrabilo” gledalce, da gledajo naprej, se ne bodo znašli na kameri, ali pa čisto malo, samo za mašilo.
Ti resničnostni šovi se ne imenujejo zastonj “resničnostni”. Za vse lahko povlečeš vzporednice z RL.

Tanja ne deluje pokroviteljsko, bolj materinsko. Je kot ena mamica, ki kara svoje otročičke in se istočasno sama sebe z njimi pocrta.

Napovedujem.
Sara bo v finalu.
Ni mi simpatična, ker prisiljeno igra neko vlogo, kateri ni dorasla. Skratka, to kar kažejo, ni ona.
Zmagala je v kuharske šovu, lahko bi kdo drug, ki so bili tudi dobri. Zakulisjeeeeee! V kmetiji nastopa zato, ker ji je to nekdo omogočil, lahko bi bil izbran kdo drug. Zakulisjeeee! V tukajšnjem finalu pa se bo morala izkazati sama.

Tanja ima zelo suveren nastop, vendar ni tisti tip človeka, ki bi pritegnil skupino, da bi ji sledila, ker nima filinga, da bi bila ustvarjalna.
Deluje tako kot naši južni “bratje”, ki so strašno prijateljski, dokler te rabijo, potem bi pa postavili sebe na vodilni položaj.
Meni to ni sprejemljivo, sama sem srečala v realnem življenju veliko takih tipov.

Tanja je dobra za na ror. Take vedno dobro skozi pridejo, ker se znajo dobrikat premožnim tipom. Pa ne si domišljat, da bo revca, ko ji lepota z leti uide. Tako so tudi v letih dedcem privlačne. Znajo pihat na dušo. Niso zoprne feminajzarke, ki ne bodo dedcem gat prale.

Saj ni slaba ženska, Tanja namreč, vendar se ji prav vidi, da bo uslugo, ki jo boš naredil, prav hitro pozabila in če bo le potreba, bo sotekmovalca hitro potunkala v blato.
To so ljudje, ki jih prebereš z obraza, tudi če niso psiholog, ljudje, ki se šlepajo na račun drugih .

Dobila je ljubimca, vendar mu ni dosti mar zanjo. Niti trza ne na njene poklone, kot bi ne bil pravi. Ali pa je ne pritegne s pravo potezo. Z ljubljenko je treba ravnati nežno, ji izkazati pozornost, simpatijo je treba negovati.
Drugače ne bo nič z ljubeznijo.
Seveda je govora o kozi Žuži.

če je ona materinska, potem je pri nekaterih prijemih že skoraj incestna

New Report

Close