Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja-Kmetija

Tanja-Kmetija

Tudi jaz danes navijam za Danijela.
Pa tudi s tvojo oceno Sare se strinjam, kakšno pačenje, že kar malo smešno.
Dvojčka sta mi zaenkrat še hecna.
[/quote]

Dvojčka sta ti zaenkrat še hecna???!!! Upam, da po poklicu nisi kakšna psihologinja ali psihiatrinja… sicer bi lahko vrnila diplomo.

Saj ni slaba ženska, Tanja namreč, vendar se ji prav vidi, da bo uslugo, ki jo boš naredil, prav hitro pozabila in če bo le potreba, bo sotekmovalca hitro potunkala v blato.
To so ljudje, ki jih prebereš z obraza, tudi če niso psiholog, ljudje, ki se šlepajo na račun drugih .
[/quote]

Ne vem. najbrž tudi psihološki profil rednega gledalca Kmetije ne govori o človeku moralnih in intelektualnih presežkov.

Prav zanima me, kje je slika Sare Rutar s tekmovanja za mis Bodybilder, bila je tukaj, med temi zadevami, sedaj pa je ne najdem več.
Če kdo ve, naj jo pripne v to zadevo.

Hvala !!!

https://www.google.com/search?q=sara+rutar+bodybuilding&sxsrf=ACYBGNSv6e2bwe7Axso1hLJfAkVv39_Y3A:1571658852543&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4rPS8pa3lAhXkoIsKHTxnAqkQ_AUIEigB&biw=1300&bih=648#imgrc=hPru-MPT4OhIOM:

Gledam, gledam in primerjam sliko iz Kmetije, ne morem si predstavljati, da je to ena in ista Sara Rutar.
Tako malo podobnosti je med eno in drugo podobo. Sara Rutar v Kmetiji deluje prizemljeno, umirjeno, se ne izpostavlja. Je skratka čedno dekle.
Ta na posnetku pa je izzivalna, nastopaška bilderka.
Kdo bi vedel, kdo je Sara v resničnem življenju ?

https://www.google.com/search?q=sara+rutar+bodybuilding&sxsrf=ACYBGNSv6e2bwe7Axso1hLJfAkVv39_Y3A:1571658852543&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwj4rPS8pa3lAhXkoIsKHTxnAqkQ_AUIEigB&biw=1300&bih=648#imgrc=hPru-MPT4OhIOM:
[/quote]

Kg več, vendar ne preveč, ji prav paše.

Ne vem. najbrž tudi psihološki profil rednega gledalca Kmetije ne govori o človeku moralnih in intelektualnih presežkov.
[/quote]
O moralnih in intelektualnih presežkih gledalcev Kmetije ne bi pisala, si upam pa trditi, da me je kot gledalko navdušil Borut, ki je bil vzoren v svojem obnašanju in dovolj izobražen, da smo se gledalci od njega nekaj naučili.
Tudi Sara mi ne deluje slabo.

O moralnih in intelektualnih presežkih gledalcev Kmetije ne bi pisala, si upam pa trditi, da me je kot gledalko navdušil Borut, ki je bil vzoren v svojem obnašanju in dovolj izobražen, da smo se gledalci od njega nekaj naučili.
Tudi Sara mi ne deluje slabo.
[/quote]
jaz se ga spomnim kako se je tam drl na Marjano na pomolu. Izjemno nesramno in nespoštljivo se je obnašal do nje v tistem tednu. mene je bilo strah pred tvjem, kakšen izbruhljivc je, in ne kupim tega ,da se z ženo ne krega in da se še nikoli ni, ker je bilo vidno da je očiten vzkipljivec.

če je ona tiho in mu v vsem kima, potem se mogoče ali verjetno res ne kregata

jaz se ga spomnim kako se je tam drl na Marjano na pomolu. Izjemno nesramno in nespoštljivo se je obnašal do nje v tistem tednu. mene je bilo strah pred tvjem, kakšen izbruhljivc je, in ne kupim tega ,da se z ženo ne krega in da se še nikoli ni, ker je bilo vidno da je očiten vzkipljivec.
[/quote]

Točno tako.
Pa kakšne frise je delal pred začetkom dvoboja. Cepec, ki misli, da ZNANJE slabost …. Ta klempo se bo v življenju moral še veliko naučiti.
Luzer, antipatičen do konca.

On se je tako transparentno odločil, da bo črna ovca, da je težko verjeti, da ni bilo to vnaprej določeno.
Ker je tako pasiven, so ga zmigali vsaj s tem, da so ga poslali v hišo sredi gozda.

[/quote]

Tudi jaz se boruta spomnim najbolj v tistem tednu, ko je bila marjana glava druzine, kako se je drl na njo. In tudi jaz ne verjamem, da se s svojo zeno se ni skregal.

To se je tudi meni zdelo za lase privlečena odločitev in mislim, da mu je bilo tako naročeno s strani režije, saj ni navedel enega pametnega razloga, poleg tega o tem ni z nobenim govoril.
Možno celo, da je Danijel prišel preveč blizu končni rešitvi in so Toma poslali v igro, da mu malo premeša štrene.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi jaz se boruta spomnim najbolj v tistem tednu, ko je bila marjana glava druzine, kako se je drl na njo. In tudi jaz ne verjamem, da se s svojo zeno se ni skregal.
[/quote]

Zakaj pa se z ženo ne bi skregal? Kaj je kdo kaj rekel, da se ni?

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Saj ta šov ni namenjen temu, da te bo kdo crkljal, prepričana sem, da tudi Marjana dobro ve, da je dvajsetletniki ali tridesetletniki ne bodo ujčkali in nazivali z dobro mamo, ampak je treba kar precej poguma in volje, da vstopiš v medgeneracijsko skupino in se jim prilagajaš ter se oni prilagajajo tebi.
Brez opravičil, brez ovinkarjenja.

[/quote]

Ženska, ki bi jo zagrabil in šel z njo do postelje, a se bojim, da bi se postelja pod nama sesula.

Zakaj pa se z ženo ne bi skregal? Kaj je kdo kaj rekel, da se ni?
[/quote]

Sam je govoril o odnosu z ženo in to rekel.

Ta Rene, ki deluje da je ne vem kako potreben denarja, stoka po hrani, samo, ko je za delat, se ga pa na veliko ogiba.

Kot sem videla, dobijo pismo, kjer je navedeno, da se je nekaj hudega zgodilo enemu izmed tekmovalcev.
Mar je kdo umrl ?

A sem samo jaz spregledal, ali pa v PON oddaji ni pokazalo izbora hlapca in dekle?

Točno tako.
Pa kakšne frise je delal pred začetkom dvoboja. Cepec, ki misli, da ZNANJE slabost …. Ta klempo se bo v življenju moral še veliko naučiti.
Luzer, antipatičen do konca.
[/quote]

To, da je znanje slabost, itak mislijo VSI. In za večino je tisti, ki se v dvoboju odloči za pratiko, uboga pi*ka. Žalostno.

Učiti se jim ne da, potem pa hočejo nasprotnika prepričat, naj ne izbere znanja, ker češ, da je pi*ka. Hehe.

Zanima me, kakšno je sporočilo v pismu iz “onostranstva”.

mene ta Tanja vizualno fejst na Sheldona spominja 😀

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/tuji-traci/konec-velikih-pokovcev-zaradi-parsonsovega-odhoda-79092

Je pusto, dolgočasno in manj učinkovito dogajanje.

New Report

Close