tanja ribič
Glej na to s pozitivne plati: pa ti tolk lepši izpadeš.
O selitvi si že razmišljal, da boš med enakovrednimi?
BOGI! VERJETNO SI ŠE SAMSKI ALI PA BOŠ MORAL VEN Z DRŽAVE PO ŽENO…
ČE ŽE DOMA NIMAŠ GRDE BABE SLOVENSKE…
js bi pa jo uprašu kje jo lohk vidm uživu? in če še misl kdaj met kšnega otroka? pa č še bo PEVKA?? upjmo da.
nič zakaj je nora? ta ženska je tako trčena v glavo. pa kaj te misli da je??? Madonna. nii!!!! ampak navadna slovenka. ki večkrat gre od pirana do portoroža na sprehod, VENDAR NAMASKIRANA. haahaa da je ne bi prepoznali??? ja ful kdo bi te hoto avtogram. lol. ona res misli da je en vem kak velika zvezda. pa spreminja se v moškega se meni zdi ker ima že fuuuul kratke lasje škoda kr mela pa je res lepe dolge. na jetra mi v glavnem gre. čudna je fuul. aja pa vedno stroga baje do družine, sodelavcev,prijatlov. halo????? pamet si mora kupit
js bi jo vprašala zakaj ne poje več in če še bo? upam. in da je pesem pri BOLT-u lajanje v luno-ODLIČNA!!! zanima pa me kak dolgo je snemala to pesm? in kok dolgo običajno snema pesmi?
♥♥♥ Tanja Ribič je NAJBOLJŠA in NAJLEPŠA igralka in pevka na svetu! ♥♥♥ Upam samo, da še bo kaj pela ☺☻ ker ima zelo, zelo lepi glas ☺.
♥♥♥
Jst bi jo uprašala:
če bo še gdaj kej pela* (zlo bi radi nakateri in tud jst)
če bo mela koncert? (upajmo)
gdaj bo prišeu u kina nou film Traktor ljubezen in rock “n” roll? (upajmo da hitr)
zakej si je postrigla lasje? (zloo dosti, dolgi ji bol pristojijo)
če bo še gdaj mela dougle lasje? (zlo močnoooo upam) (usaj mal daljše) (par cm.)
al bota z đurom pordala hišo na morju in u ljubljani? (upam da ne)
če bo igrala spet kk nou film? (upm) (sam sm bol vesela če bi pela kej) (kr že zlo dolg ni) (pr boltu edin sam je ZLOOO lepo) (lep glas)
NAJBOLJ PA ME ZANIMA ČE BO KEJ PELA? UPAAAJMOOO.
Lep pozdrav iz Ljubljane.
js bi jo vprašal če ma svoje zobe? a nosi očala. ? če še bo kdaj Tanja Ribič imela douge lase?
♥♥♥ Tanja Ribič je meni najlepša in najboljša slovenska igralka in pevka. Škoda, da je dala glasbo na stranski tir. Zelo, zelo, zelo je lepa. Ima lepe oči, lasje, zobje, cela je lepa! 🙂 ♥♥♥
♥♥♥ Tanja Ribič je meni najlepša in najboljša slovenska igralka in pevka. Škoda, da je dala glasbo na stranski tir. Zelo, zelo, zelo je lepa. Ima lepe oči, lasje, zobe, cela je lepa! 🙂 ♥♥♥
♥♥♥ Tanja Ribič je meni najlepša in najboljša slovenska igralka in pevka. Škoda, da je dala glasbo na stranski tir. Zelo, zelo, zelo je lepa. Ima lepe oči, lasje, zobe, cela je lepa! 🙂 ♥♥♥
Princeska je 🙂 ♥♥♥
omg.!!! TANJA RIBIČ ima že bolj dolge lasee!!! Jej dolge si je pustila!!!!!!!Koook je lepa!!!!!!
lp iz pTuujjja
Forum je zaprt za komentiranje.