Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja Skaza po poti Savine Atai – kaj dogaja takšnim ljudem?

Tanja Skaza po poti Savine Atai – kaj dogaja takšnim ljudem?

Linkedin mi je serviral video z njene predstavitve knjige. A se je tej ženski malo odpeljalo? Ne glede na to, kaj se je slišalo o njej in njenem načinu vodenja firme, sem vseeno imel vedno nekaj rišpekta do nje, glede na to, kaj ji je uspelo na poslovnem področju.

Zdaj, ko je zašla v te new-age hepi hepi guru boginja angelske vode … pa si ne morem misliti drugega, kot da se ji je malo odpeljalo. Še bolj pa folku, ki ji sledi in ji pod objavo na Linkedinu piše osladne komentarje.

Dejansko me zanima, kaj takšnim ljudem dogaja v glavi. Res bi rad vedel. A to začne ego tako sekat ven, al kaj? Potreba po pozornosti? Ker zaradi denarja ji ni bilo treba iti v to, tako kot Savini, ki ji je prodajanje hepi hepi filozofije glavni vir prihodkov.

Ji ze dajalo zadovoljstva to kar je pocela.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Sedaj je postala duhovna, prej je bila pa materialistka. Tako kot tista od Mačka Toma.

NImam pojma ne kdo je Savina Atai, ne kdo je Skaza.
Zato se ne obrejemnjujem kaj počneta v življenju.
Glede na opis njenega početja, verjamem, da ju ne bo srečala, ker me taki ljudje ne zanimajo.

V duhovnosti je več denarja, zato je šla v to.
To so duhovne materialistke, ki so še bolj požrtne na denar kot politiki.

Nič od tega, temveč črna prihodnost plastičnih kozarcev in krožnikov.
Zaposleni niso problem, te se 1-2-3 odpusti. Glavno je, da je gospa Skaza našla novo tržno nišo.

Kdo so te ženske?
Mogoče ženska izdaja Murkota?
Ali to govorite o svojih kolegicah?

Tipičen primer dveh šarlatank in kako ljudje šarlatankam nasedejo,potem pa od sramu pobegneta v druge države.

Ampak vsaj dobro sta ljudem pobrale denar.Normalno za slovenijo da zaupajo bolj šarlatanom.

Meni se bolj zdi, da kljub materialni preskrbljenosti in uspehom v poslovnih vodah, noter ostaja ali pa nastaja praznina. Potem pa grejo v te happy variante, praznina pa še vedno ostaja…

V duhovnosti je več denarja, zato je šla v to.
To so duhovne materialistke, ki so še bolj požrtne na denar kot politiki.
[/quote]

Tako je- nova tržna niša…. Samo da jim dodatno pa še ego gladijo po Linkedinu njim enaki.

Pa to, kar je FB za navadno “rajo”, je LinkedIn po njihovem za tiste, ki se imajo za nekaj več od ostalih. Predvsem za kourbarijo zganjat in iskat v poslovnih vrstah -svoji med svojimi, da se z rajo ne mešajo.

Tako je- nova tržna niša…. Samo da jim dodatno pa še ego gladijo po Linkedinu njim enaki.

Pa to, kar je FB za navadno “rajo”, je LinkedIn po njihovem za tiste, ki se imajo za nekaj več od ostalih. Predvsem za kourbarijo zganjat in iskat v poslovnih vrstah -svoji med svojimi, da se z rajo ne mešajo.
[/quote]

Ma, ja. Samo te duhovne mešalke megle se v javnosti predstavljajo kot ezoterične in prijazne, vedno pozitivne čeprav je to le del marketinga in igre. Po drugi strani so oblečene v draga oblačila, kar ni duhovno, naličene, popolna manikura in vse tip top. Ne govorim, da mora biti ženska neurejena, samo takim nategovalkam ne verjamem.
Raja na to nasede, drugi ki znamo s svojo glavo tuhtati žal ne.
Z rajo se nočejo mešati itak-smo nižja kasta, od nje sam denar vlečejo, Savina se tudi druži s samimi pomembneži, rajo samo finančno nateguje. 🙂

Vera je biznis.

Si vis pacem, para bellum.

Ma, ja. Samo te duhovne mešalke megle se v javnosti predstavljajo kot ezoterične in prijazne, vedno pozitivne čeprav je to le del marketinga in igre. Po drugi strani so oblečene v draga oblačila, kar ni duhovno, naličene, popolna manikura in vse tip top. Ne govorim, da mora biti ženska neurejena, samo takim nategovalkam ne verjamem.
Raja na to nasede, drugi ki znamo s svojo glavo tuhtati žal ne.
Z rajo se nočejo mešati itak-smo nižja kasta, od nje sam denar vlečejo, Savina se tudi druži s samimi pomembneži, rajo samo finančno nateguje. 🙂
[/quote]

Take so najhujše – predstavljajo se kot nadvse čuteča, empatična in dobrohotna bitja. Ko pa jih spoznaš od blizu in slišiš njihvo pravo mnenje, pa vidiš, da je vse skupaj en velik blef in predstava za javnost. In točno to, raja, torej mi smo za njih dobesedno neumna, neuka nižja kasta, gledajo na nas z viška in si pri tem pokroviteljsko mrmrajo v brk, da mi nikoli ne bomo dosegli njihove veličine in nikoli ne bomo spoznali ezoteričnih orgazmično karmičnih vrhov. Razen! Če plačamo 2000 x eur, da nam oni podelijo to znanje.

Zraven si pa še mislijo, da so nedotakljivi.

Take so najhujše – predstavljajo se kot nadvse čuteča, empatična in dobrohotna bitja. Ko pa jih spoznaš od blizu in slišiš njihvo pravo mnenje, pa vidiš, da je vse skupaj en velik blef in predstava za javnost. In točno to, raja, torej mi smo za njih dobesedno neumna, neuka nižja kasta, gledajo na nas z viška in si pri tem pokroviteljsko mrmrajo v brk, da mi nikoli ne bomo dosegli njihove veličine in nikoli ne bomo spoznali ezoteričnih orgazmično karmičnih vrhov. Razen! Če plačamo 2000 x eur, da nam oni podelijo to znanje.

Zraven si pa še mislijo, da so nedotakljivi.
[/quote]

Saj so nedotakljivi-duhovna ezoterična marketinška mafija, ki se druži samo s pomembnimi in bogatimi.-po moje so še kakšni satanisti ali prostozidarji za 4 stenami. Vse za denar.
Ko tudi svojo dušo prodaš.
Jaz lahko preberem knjigo o duhovnosti, si jo kupim ali si jo sposodim iz knjižnice, pa bom več zase naredila.

Saj so nedotakljivi-duhovna ezoterična marketinška mafija, ki se druži samo s pomembnimi in bogatimi.-po moje so še kakšni satanisti ali prostozidarji za 4 stenami. Vse za denar.
Ko tudi svojo dušo prodaš.
Jaz lahko preberem knjigo o duhovnosti, si jo kupim ali si jo sposodim iz knjižnice, pa bom več zase naredila.
[/quote]

Prav res navadna mafija. Na vsake 7 let zgleda, da se v Sloveniji izleže tak zmešan kult.

Dobra knjiga, svež zrak, res ne potrebujemo nekih kič seans, ker kot da jih bo dotično osvobodilo smrti. Če odstranijo vse denar, moč, vpliv, status – kaj so – nič posebnega.

Princesko Savino imam rada.

Če tebi neke zadeve niso jasne, ne pomeni da je z drugimi nekaj z njimi narobe. To pač ni za tebe.

Ljudje vedno bolj nasedejo šarlatankam.Te bi morali doživljensko zapret.

New Report

Close