Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Tanja Z

Tanja Z

Tanja Zagar pobira Viktorje po tekocem traku pa me zanima kdo poslusa taksno muzko. Osebno ne poznam nikogar.

Jaz jo poslušam pa veliko ljudi poznam, ki jo poslušajo.
Nisem pa čisto prepričana kaj so Viktorji. Neki kipci ali kaj že?

Jaz jo poslušam pa veliko ljudi poznam, ki jo poslušajo.
Nisem pa čisto prepričana kaj so Viktorji. Neki kipci ali kaj že?[/quote]

Neke nagrade za popularnost…. Ok, potem sem pac izjema….

Kdo? Ne poznam nobene njene pesmi.

Kdo je to Tanja Žagar?

Meni je zakon, rada grem na njene koncerte

Tudi jaz, obožujem žagarije, ki jih prireja.

Z mojim sva šla letos na njen valentinov koncert.
Odlično vzdušje.

Ljudje smo si zelo razlicni…

Evo, tu je ena njena bolj znana pesem zate, ki imaš rad minike v zimskem času…:))) Le, da je to poletna pesem….

https://www.youtube.com/watch?v=zrR7imo8xBg

karizmaticna, a mi njena glasba ni vsec. Nisi edini.

Karizmatična ? No ja, niti ne.

Prava beseda bi bila ambiciozna.

M111, ne razumem te. Pač ima svoj glasbeni stil in nekaterim je všeč. Tisti, ki posluša Maksima Mrvico, verjetno ne bo šel še njo poslušat, mogoče pa. Še vedno bi šla prej na njen koncert kot na koncert Alenke Godec, ker je bolj zabavna. V tako “zategnjenih” časih je fajn, da je pevka ali pevec nasmejan in sproščen.

Meni je ena najboljših naših pevk.

prtegnjena, gobčna, nadležna, antipatična,…

skor taka k Nina Osenar

Sicer pa, ne rečem, da poslušaš kej od tega : Tabu, Šank Rock, Big Foot Mama itd

Tanja Žagar ? Seriously ???

Moment. Od vseh nasih glasbenikov je Tanja najbolj poslusana? Meni je to smesno 😉

Ma kaki slovenski glasbeniki, to je sam ŠROT…. z izjemo Adija in Šigrerja, pa Kreslina/Predina/Lovšina…. je ostalo bolj ali manj sama žalost…. Siddharta pa Modrijani so še uspešni, čeprav predvsem glasbe prvih nimam pretirano rad, ampak obojim priznavam poznanost…. dobro pa oni harmonikarji Slakovi….

Potem pa se glasba v SLO konča… z izjemo kakih lastovk z 1 time hiti ki so slušni kot je BIT, Led s severa ipd.

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

No, imamo nekaj vrhunskih glasbenikov, ampak žal gdč. Žagar res ne spada mednje.

Moment. Od vseh nasih glasbenikov je Tanja najbolj poslusana? Meni je to smesno ;)[/quote]

No, če ti ni všeč, da je dobila nagrado, se oglasi pri njej in ji Viktorja izpuli iz rok. :)))

Katero nagrado pa ti podeljuješ? 😉
Glede na to, da je bila menda nagrajena ti nisi bila v komisiji 🙂

Katero nagrado pa ti podeljuješ? 😉
Glede na to, da je bila menda nagrajena ti nisi bila v komisiji :)[/quote]

Nagrada AnaBanana bi bil lahko v bistvu prav seksi kipec. Ga kar vidim, prevlečenega v zlato … kako lepo in pridno stoji na nočni omarici 🙂

Tanja je dobila dva viktorja popularnosti – za katere nominirance in nagrajence izbirajo bralci revije STOP. Jaz ne poznam niti enega svojega vrstnika, ki bi to počel, tako, kot ne poznam nikogar (razen par vaških kerlcov), ki bi bil Tanjin fan. Sploh nisem vedla, da je STOP še v obtoku v bistvu :))

Žal. Če pa zaradi njenega poskočnega telesca, nagajivih ustnic in kakšne poredne vrstice v pesmi, vaški očetje pridno pošiljajo SMSe, pa to žal ne more biti argument za kategorijo vrhunske glasbenice. Ker pač ni 🙂

Lej po njihovih merilih to je vrhunec…česarkoli že. 🙂

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Lej po njihovih merilih to je vrhunec…česarkoli že. :)[/quote]

“Česarkoli že” že, vrhunske glasbe pa pač ne. Za “česarkoli že” se pa jaz ne opredeljujem, ker me od tam dalje ne zanima več 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close