Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja Žagar, kdo je ne bi?

Tanja Žagar, kdo je ne bi?

… daleč najbolj zaželena znana Slovenka je … Tanja Žagar!!! Kaj pa moški?

Se strinjaš? survey.socdate.net/seks-slovenci-2019

[img=https://survey.socdate.net/uploadi/editor/1555573796evin-svet-2.gif][/img]

Vmesni rezultati – Seks & Slovenci 2019[/url]

A ni Cavazza redno najbolj zaželjeni tip. Samo ne vem zakaj, tip je res lep 😉

Dober gif, kiss!

Hmmm,

Vsi bi torej samo ležali, dela naj pa drugi 😉 ?

Ženske si v postelji najbolj želijo moškega, ki ima domišljijo, je dobro tehnično podkovan in je nežen. Na drugi strani moški hrepenijo po ženskah, ki so vedno pripravljene na akcijo in same rade prevzamejo pobudo.

Jaz je ne bi. Moja je naravna lepa, mlada,… ne pa ta, s pol kg pudra, maskaro,… tok lačen pa spet nisem.

Tanjin glas je “kwa je dej, a mo kej jedl?”

Dobra raziskava!

kot jaz vem je že rodila, in vska taka ki rodi in iz njene vagine nekaj pade , zame ni več zanimiva pravzaprav mi gre kar mao na bruhanje

Samo zamislim si rezgetajoč glas kobile, ki jo jaha stari konj, pa si raje bruhnem v usta.

Meni je ta žagarca že od nekdaj antipatična. Grda ženska, ko pa gobec odpre, me pa vse mine.
Kdo pa sploh tist njen cigumigu posluša, kmečki narod na veselicah, bruh

kot jaz vem je že rodila, in vska taka ki rodi in iz njene vagine nekaj pade , zame ni več zanimiva pravzaprav mi gre kar mao na bruhanje
[/quote]

Torej ti gre tvoja mama na bruhanje, ker si iz njene vagine ti padel?

S takimi pisanji.Je pa res, da se je od takrat tudi meni zamerila in je ne poslušam več.

Mene odbijajo kratkonoge, obraz ima pa kot kaka Miki Miška

Tanči je ena res prima punca in ni nič čudno, da si je želi največ SLovencev!

Se mi je zagravzala s tem ko je bolni zenski prevzela moza in s tem oropala 3 otroke normalnega otrostva. In ko v medijih razlaga da je njena privatnost samo njena to pocne z nasmeskom, torej v njo nimajo kaj drezat. Ko je ona drezala v tujo druzino, posebej zahrbtno je dejstvo da je bila Mikijeva bivsa zena zelo bolna. Pojma nimam kako ne bojkotirate njene nastope pa naj prepeva sebi in svojemu starcku Mikiju.

jaz jo blokiram

Njen smeh je podoben rezgetanju kobile in petje je vse prej kot kvalitetno. O pokvarjenosti njene duse pa nima smisla razpravljat saj v resnici vprasanje ce je zares srecna. Najlepsa leta je zapravla z menagerjem in pri 35 ji ni preostalo drugo kot da mu zatezi naj jo oplodi ker lovi zadnji vlak. Mentalni invalid je, cez 10 let se bo gonila z drugim ker Sarcu ne bo vec vstal.

upajmo, da bo tej pokvarjenki karma povrnila 13kratno

mi je ok, dokler ne odpre ust. 🙂 Drugače pa malce premajhna, da bi bila moj ideal. Je pa taka temperamentna in najbrž si moški mislijo, da je tak tudi seks z njo, eno samo hopsanje

Sicer iz druge roke in ne bom nikogar imenoval, ampak… Menda se (med seksom) prav zivalsko dere, da ni za bit njen sosed.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Si predstavljam ja kot bi klicala jelene haha

Tanči je najtarbulša pupca. Malo me moti, kako jo obsojate tule. Punca je zakon.

Moj bog,ona da je hot? groza,obraz ima kokr en hrček,glasba da ne omenim poden od podna,niti najmanjšega talenta,prov ve se da je komerciala za na veselice pa za mamce bakice k doma kuhajo govejo župo pa majo pesmi na glas. Obup! Tanja,da je f-ukiš? ne me j-ebat še vsa zelena je,pa je odrasla. Niti najmanj seksapila nima,glas pa moški. Zelo zelo moški podoneli hripav glas ima. Obup! okusa nimaš nobenga.. niti najmanj.. ona? srat me je prjelo.

Hja, tudi letos je najbolj vroča ŽIGA ŽAGA, poleg nje pa FRANKO. Lepa fante 😉

New Report

Close