Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tanja Zagar & Miki Sarac

Tanja Zagar & Miki Sarac

Ona je lep primer kako so nekatere slovenke prfuknjene. Ce je to true love potem sem jaz bicikel.

Česa ne moreš verjet? Poznata se že skoraj 30 let, druži ju ogromno skupnih interesov, glasba, veliko lepih in manj lepih spominov. Če to ni true love…
Večja verjetnost je, da je to true love, kot pa pri kakšni, ki zanosi po 2 mesecih poznanstva, potem pa glumi s sanjsko poroko, no na koncu gre vse itak v franže.
On je samo 15 let starejši od nje. ni malo, ni pa toliko, da bi se človek moral zgražat. Takšnih parov je ogromno, da je moški toliko ali še več starejši. Se mi zdi,d a jih je bilo pred leti še več kot sedaj.
Mi je bilo pa hecno enkrat, ko e ena gospa začela nekaj kar tako brezveze govorit o Tanji Žagar, pa je niti ne pozna ne nič, samo njenemu možu je všeč njena glasba. in je rekla, da ta mora biti prfuknjena, da je s tem starcem. No, ona, ki nič posebnega ne počne v življenju, pa spi doma s 17 let mlajšim moškim. A to pa je true love? Mogoče je, kaj jaz vem.

To ni naš problem.Zato jo ni treba javno žaliti, res pa je, da zdaj tudi jaz vedno obrnem gumb in jo ne poslušam več.Posebej pa ne zato, ker je javno oznanjevala, da Karlo ne bo edinec.Kadar sem odprla novice, je skočila ven, kot iz omare.Preveč.Me res zanima, kako jo gledajo otroci iz prvega zakona.Meni ne bi bilo prijetno, da imam takega očeta, da se njegova sedanja stalno po časopisih meče ven.Kdaj se pa meče ven naša žlahtna pevka Darja Švajger? Njena kvaliteta petja in ženska milina ter izreden okus za oblačenje govorijo svoje.Ona je prva dama slovenske popevke, ne katera druga !

V tem primeru se tudi meni zdi, da sta se tekom let dobro spoznala, imata skupne interese, starostna razlika pa ni tako zelo velika.

a si dalo kaj zraven

Česa ne moreš verjet? Poznata se že skoraj 30 let, druži ju ogromno skupnih interesov, glasba, veliko lepih in manj lepih spominov. Če to ni true love…
Večja verjetnost je, da je to true love, kot pa pri kakšni, ki zanosi po 2 mesecih poznanstva, potem pa glumi s sanjsko poroko, no na koncu gre vse itak v franže.
On je samo 15 let starejši od nje. ni malo, ni pa toliko, da bi se človek moral zgražat. Takšnih parov je ogromno, da je moški toliko ali še več starejši. Se mi zdi,d a jih je bilo pred leti še več kot sedaj.
Mi je bilo pa hecno enkrat, ko e ena gospa začela nekaj kar tako brezveze govorit o Tanji Žagar, pa je niti ne pozna ne nič, samo njenemu možu je všeč njena glasba. in je rekla, da ta mora biti prfuknjena, da je s tem starcem. No, ona, ki nič posebnega ne počne v življenju, pa spi doma s 17 let mlajšim moškim. A to pa je true love? Mogoče je, kaj jaz vem.
[/quote]

True love ne obstaja.Obstajajo skupni interesi in prežvečen odnos, ki ga kasneje zamenjaš za svežega…Fresh meat pač….

to je true cash love

In, dragi bicikel, kako kaj gume?

ah…to so moški,ki se ne sprijaznijo,da niso več mladi.
zenske pri teh letih se nočejo več dol dajati…pa si mlade najdejo oz starejših zensk sploh ne marajo zaradi staranja čeprav so tudi oni stari in si tega ne priznajo.
15 let razlike ali pa tudi samo 10 jje čist druga generacija,način življenja…
ampak to za moške res ni problem.
par lepih besed,malo osvajanja pa je ženska vsa zaljubljena…

V tem primeru je to drugače, ker Tanja pozna Mikija odkar je bila osnovnošolka. In s temi stvarmi je drugače v glasbenih vodah, med ljudmi, ki živijo za glasbo. Miki ima več skupnega z njo, kot bi imel s kakšno žensko svojih let, ki je glasba ne zanima niti nima pojma o njej.
Ni pa skrivnost, da ni bil problem v Mikijevi bivši, tisti zakon je že zdavnaj razapdel, temveč v tem, da je bil Mikijev oče tisti, ki je stvari v familiji držal pod komando, tudi kar azdeva drugega brata.
Je pa v Sloveniji ogromno žensk, celo zelo uglednih, ki so si ustvarile družine z moškimi, ki so imeli pred tem otroke še s kakšno, bili poročeni, ko so se spoznali, tako da to res ni nič takšnega.

V tem primeru je to drugače, ker Tanja pozna Mikija odkar je bila osnovnošolka. In s temi stvarmi je drugače v glasbenih vodah, med ljudmi, ki živijo za glasbo. Miki ima več skupnega z njo, kot bi imel s kakšno žensko svojih let, ki je glasba ne zanima niti nima pojma o njej.
Ni pa skrivnost, da ni bil problem v Mikijevi bivši, tisti zakon je že zdavnaj razapdel, temveč v tem, da je bil Mikijev oče tisti, ki je stvari v familiji držal pod komando, tudi kar azdeva drugega brata.
Je pa v Sloveniji ogromno žensk, celo zelo uglednih, ki so si ustvarile družine z moškimi, ki so imeli pred tem otroke še s kakšno, bili poročeni, ko so se spoznali, tako da to res ni nič takšnega.
[/quote]
še toliko hujše čega pozna od oš.takrat ji je bil kot oče…
in ne isti hodiji in starostna razlika ne grejo skupaj…
vsaj za 24 ur na dan ne….
50 letnik nima kaj za delati v družbi 30 letnice
30 letnica pa v druzbi 50 letnikov.
ker je čist drug način življenja,pogled na svet…
In zakaj je tako pri mnogo parih ko je ženska ful mlajša sem že zgoraj naštela…

[/quote]

Očitno imata veliko skupnega in je true love. Vso srečo in naj traja. Meni je ona simpatična.

Mi je pa totalno nehigienično, ker sta se prej poznala 20 let in sta tesno sodelovala odkar je bila osnovnošolka. Vprašanje kdaj se je vse skupaj začelo, človeku je kar slabo ko pomisli, da je to trajalo desetletja, furanje dveh zvez…a je ona sploh imela kdaj drugega partnerja? Vprašanje kaj je bilo vse tukaj.

[/quote]

Kakšna bedarija. Sicer ne govorim s stališča ljubezni, erotika, ampak na splošno. Imam družbo vseh generacij in v vsaki se dobro počutim ne gled na starost in spol. Npr. Obužujem miren, tih ribolov, tam pač še družim z moškimi nad 40 let, v povprečju skor 60. Rada poslušam elektronsko glasbo in na partijih se dužim z mlajšimi za cca 15 let. Rada kvačkam in tam se družim z ženskami, upokojenkami. Rada imam otroke in pogosto sodelujem v delavnicah, letovanjih, kjer so potem otroci in mladi vzgojitelji. Ker mi zarad zdravstvenih razlogov malo peša zdravje hodim v hribe z upokojenci, ker ni takšnega tempa kot pri 30 ali 40 letnikih. Sodelavce imam vseh generacij in spolov, raznih interesov pa se super razumemo. Z vsemi temi ljudmi imam poleg primarnega interesa skupnega še kakšnega. Grem s kom na izlet, v gledališče, na veselico, na čvek,…

Če se bi za svoja življenja vsaj toliko zanimali kot tuja, bi bili verjetno srečni in ne bi spreveč časa in socialkah pametovali na monu.

Pa tulk nas je lepih in dobrih janezov. Ona pa hlih na mekani c izbere deca.
Je pa tudi res, da s pevacico je tezko zivet. One so nekaj posebmega. Pa dalec od tega da imam kaj proti Zagarci. Ravno nasprotno. Ona je meni carica.

kaj ti je pa naredila

Očitno imata veliko skupnega in je true love. Vso srečo in naj traja. Meni je ona simpatična.

Mi je pa totalno nehigienično, ker sta se prej poznala 20 let in sta tesno sodelovala odkar je bila osnovnošolka. Vprašanje kdaj se je vse skupaj začelo, človeku je kar slabo ko pomisli, da je to trajalo desetletja, furanje dveh zvez…a je ona sploh imela kdaj drugega partnerja? Vprašanje kaj je bilo vse tukaj.
[/quote]
za moje pojme on nje sploh ne dohaja.je preveč energična.ja ona je dolga leta mela partnerja.ene 7 let.mislm da še od oš oz od kar so zaslovele.potem pa nikoli ni imela nobenega.skozi je trdila da ga še ni nasla.

Kakšna bedarija. Sicer ne govorim s stališča ljubezni, erotika, ampak na splošno. Imam družbo vseh generacij in v vsaki se dobro počutim ne gled na starost in spol. Npr. Obužujem miren, tih ribolov, tam pač še družim z moškimi nad 40 let, v povprečju skor 60. Rada poslušam elektronsko glasbo in na partijih se dužim z mlajšimi za cca 15 let. Rada kvačkam in tam se družim z ženskami, upokojenkami. Rada imam otroke in pogosto sodelujem v delavnicah, letovanjih, kjer so potem otroci in mladi vzgojitelji. Ker mi zarad zdravstvenih razlogov malo peša zdravje hodim v hribe z upokojenci, ker ni takšnega tempa kot pri 30 ali 40 letnikih. Sodelavce imam vseh generacij in spolov, raznih interesov pa se super razumemo. Z vsemi temi ljudmi imam poleg primarnega interesa skupnega še kakšnega. Grem s kom na izlet, v gledališče, na veselico, na čvek,…
[/quote]
ne ni bedarija.
nekaj je da se nekom karakterno,zaradi hodijev ujameš kljub razliki v letih.
nekaj čist drugega je pa imeti partnerja in biti z njim cele dneve.prej ali slej se pokazejo razlike v letih,načinu zivljenja.
jaz se tudi druzim z starejšimi in mlajšimi.par minutk,pol ure…ampak vseeno je to čist drug svet…če bi bila z njimi celi dan ….
pa ne mešaj sodelvcev ker sluzba je sluzba druzba pa druzba.
uglavnem prej ali slej se pokaze razlika tudi če je med dvema samo 15 let razlike…

Čau, bicikel 😉

ne ni bedarija.
nekaj je da se nekom karakterno,zaradi hodijev ujameš kljub razliki v letih.
nekaj čist drugega je pa imeti partnerja in biti z njim cele dneve.prej ali slej se pokazejo razlike v letih,načinu zivljenja.
jaz se tudi druzim z starejšimi in mlajšimi.par minutk,pol ure…ampak vseeno je to čist drug svet…če bi bila z njimi celi dan ….
pa ne mešaj sodelvcev ker sluzba je sluzba druzba pa druzba.
uglavnem prej ali slej se pokaze razlika tudi če je med dvema samo 15 let razlike…
[/quote]

Nimajo vsi službe od 7 do 15. 🙂

Umetniški svet je čistoooo nekaj drugega. Nimaš pojma. V tem svetu je ogromno parov, ki so čudoviti in imajo veliko razliko v letih. Tudi v bolj resnih vodah, klasični glasbi, gledališču, likovni umetnosti. Ta svet, ta služba, je način življenja, to JE življenje, ni drugega.

[/quote]

Ne blodi no. Moja starša sta imela 15 let razlike, oče je bil 15 let starejši, pa niti jaz kot otrok nisem tega opazila kot neko silno razliko v letih, v odnosu do otrok, v njunem odnosu. Bili smo lepa in srečna družina. Tudi drugi so ju tako dojemali, družinski prijatelji so bili pa različnih starosti, nihče se ni obremenejval s takšnimi neumnostmi. je apr es, da je bil to bolj krog intelektualcev, umetnikov, ljudi, ki se niso ubadali z malenkostmi. Mama je pred dvema letoma zaradi bolezni umrla, torej prej kot oče, ki je še živ in je še vedno v dobri formi, pa je že 80+ in je še zdaj tak bolj frajerski tip in mu nihče ne bi dal toliko let.

[/quote]
Raje poglej za sabo koliko nasprotij si usekal-a. Berete pretirano romane, to se takoj opazi in tudi to, da ste brez svojega lifa.

Cel life samo enega desca, to pa ni no, je pa sedaj punca v najlepših letih, si je pa otroke nakopala, kokoš. Škoda mi je je.

Sicer ju ne poznam osebno, sem pa slučajno sedela za sosednjo mizo v kavarni, ko sta razreševala nek konflikt. Muzika je bila v lokalu, na terasi ne, tako da je bilo nemogoče ne slišati njunega dialoga. Lahko rečem samo, da jima lahko marsikdo zavida, ker tako kot sta se onadva zmenila, kljub temu, da se nista strinjala, sta ohranila spoštljiv nivo komunikacije, brez prekinjanje drug drugega, oba argumentirala svoje teze… Svaka čast.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

muzika na glas, kako pa veš, da sta imela konflikt oz o čem sta se pogovarjala. joj.

New Report

Close