Tanja Zagar & Miki Sarac
muzika na glas, kako pa veš, da sta imela konflikt oz o čem sta se pogovarjala. joj.
[/quote]
Kot sem napisala, muzika je bila v lokalu, na terasi pa ne, poleg tega sta se usedla direkt za sosednjo mizo, jaz sem bila sama, tako da sta nehote vstopila v moj slušni prostor. Bilo koga v tej situaciji bi slišala, tudi če bi se po telefonu pogovarjal… Ajde, mogoče, če bi šepetala…
Kot sem napisala, muzika je bila v lokalu, na terasi pa ne, poleg tega sta se usedla direkt za sosednjo mizo, jaz sem bila sama, tako da sta nehote vstopila v moj slušni prostor. Bilo koga v tej situaciji bi slišala, tudi če bi se po telefonu pogovarjal… Ajde, mogoče, če bi šepetala…
[/quote]
Si me nasmejala s to kombinacijo : Bilo koga….Kogarkoli…po slovensko…
Si me nasmejala s to kombinacijo : Bilo koga….Kogarkoli…po slovensko…
[/quote]
Hvala za opombo, ampak sama nimam težav z uporabo srbizmov, hrvatizmov, turcizmov, germanizmov, mimogrede se mi zapiše še kakšen stavek v angleščini, me pa veseli, da sem te nasmejala.
ne ni bedarija.
nekaj je da se nekom karakterno,zaradi hodijev ujameš kljub razliki v letih.
nekaj čist drugega je pa imeti partnerja in biti z njim cele dneve.prej ali slej se pokazejo razlike v letih,načinu zivljenja.
jaz se tudi druzim z starejšimi in mlajšimi.par minutk,pol ure…ampak vseeno je to čist drug svet…če bi bila z njimi celi dan ….
pa ne mešaj sodelvcev ker sluzba je sluzba druzba pa druzba.
uglavnem prej ali slej se pokaze razlika tudi če je med dvema samo 15 let razlike…
[/quote]
Ljudje smo si tako različni, nekateri so odrasli pri 18 letih, nekateri nikoli. Ene ženske privlačijo zreli moški, nekatere pa skoz za mladci gledajo. Že od vedno pa pravijo, da nasprotja se privlačijo. Ni redko, da ena energična ženska potrebuje mirnega moškega, da jo malo brzda ali da miren moški rabi energično žensko… Odnosi niso stvar, kjer lahko posplošuješ ali primerjaš na svoje izkušnje…
Ta dva sta toliko časa preživela skupaj, da sta se zagtovo spoznala bolje, kot marsikateri drug par, ki je “srečno” poročen. Zakaj pa misliš, da bi bila z njim, če se ne bi ujela… Ona bi si lahko dobila drugega moškega brez težav…
Ljudje smo si tako različni, nekateri so odrasli pri 18 letih, nekateri nikoli. Ene ženske privlačijo zreli moški, nekatere pa skoz za mladci gledajo. Že od vedno pa pravijo, da nasprotja se privlačijo. Ni redko, da ena energična ženska potrebuje mirnega moškega, da jo malo brzda ali da miren moški rabi energično žensko… Odnosi niso stvar, kjer lahko posplošuješ ali primerjaš na svoje izkušnje…
Ta dva sta toliko časa preživela skupaj, da sta se zagtovo spoznala bolje, kot marsikateri drug par, ki je “srečno” poročen. Zakaj pa misliš, da bi bila z njim, če se ne bi ujela… Ona bi si lahko dobila drugega moškega brez težav…
[/quote]
mogoče drugega ni najdla?????
tudi otroka je imela šele po 35 letu.
ti to nič ne pove????
leta in leta je skrivala da sta skupaj…da ni najdla moškega…še tik pred zanositvijo je to po tv govorila da je samska…
redki so pari kjer je velika starostna razlika…
še toliko hujše čega pozna od oš.takrat ji je bil kot oče…
in ne isti hodiji in starostna razlika ne grejo skupaj…
vsaj za 24 ur na dan ne….
50 letnik nima kaj za delati v družbi 30 letnice
30 letnica pa v druzbi 50 letnikov.
[/quote]
Ti si malce ljubosumna na nas gospode v najlepših letih? Kaj bom s starejšo žensko, babico imam doma?
Mojo najdražjo lepotičko sem spoznal, ko je imela 29 jaz 49. Uf, je bilo vročeee. In še je.