Tanja Zagar
Imaš dober nick, res si čudna, Tanja je super punca. Zakaj bi ravno vsiljivim novinarjem in tebi morala pojasnjevati osebne stvari.
[/quote]
Ne, ni super punca. Ne vem od kdaj je postalo super, če ima ženska dolgoletno razmerje s poročenim moškim. In še visoko noseča je zanikala, tako da, ne, ni super. Kakšna je pa kot pevka, pa ne vem. Mi tudi ni pomembno.
Meni njen glas ne sede. Zal. Kot cloveka sem jo pa vseeno cenila, da se trudi, da dejansko miga in se ne slepa tko kot ene…vse dokler ni postalo jasno da ocitno ima nekoga v zivljenju, da je ta porocen in da je to trajalo vec let…nope mim tega pa ne gre niti v prijateljskih krogih,odrezem prec. Gledas v oci in govoris nekaj, resnica pa je druga….zato je ne podpiram vec.
Če že kdo, potem je bil v tem primeru ON tisti, ki je razdrl SVOJO družino! Ona ni bila nikomur ničesar dolžna ali odgovorna.
[/quote]
Se strinjam, da je on tisti, ki je razdrl družino. Strinjam pa se tudi s tistimi, ki Tanji zamerijo laži. Vrsto let je govorila, kako je samska, ker še ni srečala pravega, v isti sapi pa se je dol dajala z menedžerjem.
Se strinjam, da je on tisti, ki je razdrl družino. Strinjam pa se tudi s tistimi, ki Tanji zamerijo laži. Vrsto let je govorila, kako je samska, ker še ni srečala pravega, v isti sapi pa se je dol dajala z menedžerjem.
[/quote]
Saj ni lagala, povedala je, kakor je takrat bilo. Bi rekel, da takrat še ni vedela, kako bo z Mikijem, kako se bo odločil in govorila je, da je samska ampak ni osamljena. Meni je bilo jasno, da ima nekoga. Pač ni se prikazal boljši, ki bi morda imel šanse, da Tanja pusti Mikija.