Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Tanjsanje koze na obrazu in kapilare

Tanjsanje koze na obrazu in kapilare

Hej – hoj!

Zanima me, kaksna cistila za obraz uporabljate. Jaz imam mastno oz.mesano kozo in zato uporabljam najraje tekoce milo in gel (oboje namenjeno obrazu), ki se spere z vodo, vendar se zelo bojim, da so preagresivna in mi bodo stanjsala kozo, kar bo privedlo do kapilar. Ali morda veste, ce ta mila povzrocajo kapilare? Gre za mila za problematicno kozo.
Mleka in tonika ne smem uporabljati, ker postanem mozoljava in presvetleca. Kaj mi priporocate? Gledala sem Sans Soucis neki gel za ciscenje, pa ne vem….
Vsak nasvet je dobordosel!
Hvala!

Mila in poceni kolekcije so ponavadi absolutno preagresivna za tak tip kože. Ker toniki vsebujejo precej alkohola, to le še dodatno izsušuje kožo oz. vzpodbuja delovanje lojnic, ker se naredi nekakšen film na povrhnjici. Priporočam ti nego s kolekcijo Methode Cholley, ki pa se jo lahko dobi le pri določenih kozmetičarkah, ker je to profesionalna linija. Tonika in mleka se ni treba bati, samo dovolj kvalitetnega moraš imeti. Tonik iz te linije ne vsebuje alkohola (le nekatere derivate v zelo majhnem procentu), še vedno pa kožo dovolj intenzvino dezinficira.

Lp. Brina

Mislis, da imajo ljubljanske kozmeticarke to znamko? Ce recimo ves, katera?
Hvala, ker si se potrudila!

Tudi Decleor ima novo kolekcijo, ki je aromaterapevtska in za vsak tip kože posebej!
Zelo uredu zadeva.
Imajo v Muelleru.

Zivjo!

Tudi jaz imam mastno/mesano kozo in na splošno najraje uporabljam gel in vodo. So mi pa zadnjic v Mullerju priporocili peno za ciscenje od Shiseida (kolekcija Pureness). Tester mi je bil zelo všeč, zato sem izdelek tudi kupila in mi zaenkrat ni žal. Potrebno je zelo malo kreme, da se napravi pena, zato kljub majhni embalaži (tuba) kar dolgo traja. Ko si kožo umiješ imaš res občutek, da kar “škripa” od čistoče, vendar hkrati nimaš občutka da bi ti kožo “vezalo” ali da bi bila izsušena – tega nisem opazila še pri nobenem drugem proizvodu. Poskusi prepričat prodajalke v Mullerju, da nujno rabiš tester.

LP mojca

Glede na opisane probleme vam svetujem uporabo kvalitetne kozmetike, vendar je le-to večinona pogojeno s ceno. Sami se morate odločiti ali želite lepo kožo ali malenkost več denarja v denarnici. Ponudim vam lahko izkušnje in znaje lepotne svetovalke s področja negovalne in dekorativne kozmetike, ki spada v sam vrh prestižnih svetovnih kozmetičnih znamk in se ne trži pri Mullerju ampak pri samo za-to usposobljenih lepotnih svetovalkah. Lahko vam omogočim nakup te kozmetike po 35 % nižjih cenah in z brezplačno dostavo na dom pri nakupu nad 9.000 SIT. Če vas ponudba zanima mi pošljite mail.
LP Nada

New Report

Close