Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tanki in izpadajoči lasje

tanki in izpadajoči lasje

Z olaplxom bodi previdna oz. kaksen dan, dva prej naj ti frizer naredi test na pramenu las….jaz imam namrec precej slabo izkusnjo – po prvem tretmaju z olaplexom sem po 2dneh opazila “skurjene” lase….cisto uniceni, kot bi jih zazgal z vzigalnikom, plus tega so se cepili kot nori (nikoli prej nisem imela tezav s cepljenjem las). Pomagalo ni prav ni…skarje vsak mesec 1x ali 2x. Po priblzno 8 mesecih,ko so si lasje malo opomogli sem se zopet barvala, tokrat brez olaplexa in vse je bilo ok. Pred kratkim sem ila zopet na barvanju in sem nasedla frizerkinim besedam, da po olaplexu ni mogoce imeti slabsih las…..no, pri meni se je ponovila zgornja zgodba, skurjeniin scepljeni lasje,ki jim ne pomaga nic drugega kot samo skarje.

Živijo,

Moj recept je:

Izbira izključno profesionalnih izdelkov za lase, ki naj imajo čim več naravnih sestavin ter velika količina vode 1,5-2 litra/ dan + 8 ur spanca.

Za lepe, dolge in goste lase je pač potrebno izvajati celotno kombinacijo, vsaj pri meni je bilo tako. Če boš na primer imela samo dober šampon in ne boš pila dovolj tekočine lasne korenine ne bodo imele dovolj hidracije za zdravo rast in bodo lasje izpadali oziroma bili oslabljeni. Isto velja za stres, če ne boš telesu nudila dovolj počitka in sprostitve, te najboljši šampon ne bo rešil, saj bo vzrok za izpadanje preobremenjenost. In seveda, če boš uporabljala napačen šampon, poln kemije se bo to- če ne takoj pa na dolgi rok, poznalo na kvaliteti tvojih las.

Če kaj pomaga, … jaz kupujem te izdelke https://www.paulmitchell.si/sl/shop/paul-mitchell/clean-beauty/
Pa ne pozabi voda,voda voda in lepotni spanec ( se ne brezveze tako imenuje ;))

New Report

Close