Najdi forum

Tanki lasje

Pozdravljeni,

imam zelo tanke svetlo rjave lase, ki se blazno hitro zmastijo. Ker me to zelo moti, sem zadno leto prišla na pranje vsaki dan. Nisem v puberteti, ko so mi rekli, da bo minilo, sem že krepko čez, a mastni lasje ostajajo (kljub raznim šamponom, subrinah itd). Kaj mi svetujete? Kakšno frizuro naj imam s tekšnimi lasmi? Trenutno imam srednje dolge (bolj kratke kot dolge), resasto postrižene. Mislim si jih pustiti vsaj do takšne dolžine, da jih bom lahko vspela na zatilju v čop.

Lp, Tina

Pozdravljena Tina. Mastni lasje so velikokrat tudi tanki.Ce imas tanke lase, resasto strizenje ni primerno.Tudi umivanje las vsaki dan ni priporocljivo, ker s tem zleze lojnice se bolj vzpodbujas k mastenju. Svetujem ti uporabo sampona, ki ga lahko kupis v frizerskem salonu ter primerno strizenje. Obicajne reganeratorje zelo odsvetujem, ce pa jih moras uporabljati, jih ne nanasaj na lasisce ampak le na lase. Se en nasvet!Mastni lasje in prhljaj sta mocno povezana z nacinom prehranjevanja in stresom. Vec o teh stvareh se lahko posvetujes z ostalimi strokovnjaki.
lp,
Alenka

New Report

Close