Tantadruj (KVIZ)
Kako pa to zgleda, da se ne komplicira? Baje starejše res manj komplicirajo, ga sama ven vzame, se sleče, brez komplikacij (večerja, sladko govorjenje..:)
No mogoče en mal.
No ti povem, kako si mi moški predstavljamo pravično delitev hišnih opravil 50:50 in bomo pogledali, kje potencialno nastanejo komplikacije…
Mi moški s takšno pravično delitvijo nimamo nobenih problemov: -)
Ve kuhate, mi pojemo.
Ve čistite, mi umažemo.
Ve likate, mi zmečkamo.
Otroku razlagaš po otročje, z otroškimi primeri. Ni pa važno orodje ampak koncept oz. analogija. Tudi nekatere pravljice (domnevno mali princ, alkimist, galeb..) , slikanice, risanke in (znanstenofantastični oz. fiksicijski) filmi imajo lahko globlje sporočilo, ki je dosegljiva samo nekaterim (enkrat).. Za ostale je le pravljica/fikcija/zabava, otroška zadevica, drugi pa najdejo celo (globoko) filozofijo notri a hkrati se lahko s površinskim sporočilom/plastjo zabavjo tudi nižji umi in uživajo v fikciji:)
Ta forum je (ženski in moški) čvek, če bi se limalo znanstvene vire, članke, s pravilni citiranjem.. bi bilo zelo suhoparno in to verjetno ni bil namen foruma. Največje ideje, zamisli, se lahko predstavi strokovno, poljudno ali po otroško, ideja pa je ob pravem “učitelju” skoraj nepopačena. Vendar, da jo razumeš, izluščiš, rabiš določeno stopnjo razum(evanj)a.
A za ene je spet odvisno kdo kaj napiše, če “pravi” napiše, je vse super, če pa “nepravi” se pa zatakne v lajno o družinskem okolju oz. preveč zatakne v orodje sporočanja. Tudi najbolj zahtevne fizikalne koncepte se da z legokockami razložiti, je potem to otroška zadeva, ker je orodje LEGO? Youtube je lahko karkoli, komurkoli. Lahko ga uporabljaš za otroške zadeve, lahko pa uporabiš kolaž clipov in z njimi kaj smešno/humoristično poudariš neko idejo. Tistim, katerim je bila namenjena, jo dojamejo, ostali pa se lahko zabavajo s samim clipom, ki je lahko večplasten, večumen (sporoča idejo, je smešen) oz. vidiš kar hočeš videti:)
[/quote]
Jaz sem pa slišal, da gre drugače.
Moški skrbimo za ženske potrebe.
Ko je lačna, ji damo jesti.
Jo je žejna, ji damo piti.
Ko je naga, jo pa po…;)
tebi nekaj razlagat je enako kot probat vdret v MIDAS čez internet…[/quote]
Lepo, da je ena dojela:) On jasno ni:) Je pa kar prikladen dvorni/forumski norček, ki zase misli, da je najpametnješi in nezmotljiv vseved na tem forumu, kar večkrat pove (ni on nor ampak cel svet okoli njega;). Tragikomično je, da stalno projecira in razlaga o sebi a tega nikoli ne dojame.
Pa daj no, saj nas poznaš. Ko se nam ne ljubi več ukvarjaz z vami ženskami, gremo mahat malce kdo ima daljšega. :-))
Ob RD…
Budi žena sa mozgom…
Kučka sa stavom…
I dama sa stilom…!
PS: klikaš na lastno odgovornost. :-)))
Vaš link[/quote]
Oh, ko bi bilo to vsaj res. Mislim … da se greste postavljat kdo ima daljšega.
Samo to ni to, a veste …
Tako pa vemo, da nemate stila, vidimo kakav vam je stav, a o vašem mozgu šteta je gubiti riječi … :)))
p.s.: Hvala ♥♥♥
Še hujše pa je, ko ženske začnete o tem, da velikost ni pomembna, pred tipi seveda, na samem se ve kaj govorite 🙂 Pa mi se vsaj morda (samo) postavljamo.. Ženske se greste pa mrcvarit na operacijsko, in vstavljat tujke v telo, zato ker mislite, da so vsem moškim všeč ogromna vimena.. Pa vid se na 1km, da ma umetne, pol pa še najeda, da moraš rečt, da so lepe in naravne, gre pa za iznekaženost. Prava ženska je lahko ko dila spredaj:) Vsadke imajo samo ta lahke. Margot boš rekla, da ti DEBELINa ni pomembna?:)
O čem ti to zopet razmišljaš packa?
Jaz sem mislil na EGO. :-))))
Jaz sem mislil na EGO. :-))))[/quote]
Ona tudi, zakaj je packa?;) Pacek, si mislil na njen naravni EGO jogurt v njeni tortiliji?
Jaz sem mislil na EGO. :-))))[/quote]
O zadevi, ki bi bila vsaj malo zanimiva. Recimo. Ker tole mi ni.
Eh, v glavnem, sami Kurčubiči …
:))
Še hujše pa je, ko ženske začnete o tem, da velikost ni pomembna, pred tipi seveda, na samem se ve kaj govorite 🙂 Pa mi se vsaj morda (samo) postavljamo.. Ženske se greste pa mrcvarit na operacijsko, in vstavljat tujke v telo, zato ker mislite, da so vsem moškim všeč ogromna vimena.. Pa vid se na 1km, da ma umetne, pol pa še najeda, da moraš rečt, da so lepe in naravne, gre pa za iznekaženost. Prava ženska je lahko ko dila spredaj:) Vsadke imajo samo ta lahke. Margot boš rekla, da ti DEBELINa ni pomembna?:)[/quote]
Pa ravno malo prej si razlagal, da si še brčic nočejo odstranit …
Zdaj pa naenkrat, da je prava ženska lahko ko dila spredaj. Se pravi, lohk je dila, sam brčic ne sme met. Al kaj? No daj odloči se že …
Točno tako:)
Med čem? 🙂 Saj si pravilno razumela. Al je na izbiro samo brki+joški ali brez brkov, brez jošk? Potem raje brez obojega;)
Odstranjevanje brčic je pa res minimalni poseg, kozmetični. Ni to primerjavi z (lepotnimi) operacijami…
V čem je potem problem?
Tiste brke ji boš pa že pobril 😀
Saj, malenkost za odpravit:) Problem je, če ne pusti in se razhudi, da naj ne vtikam nosu pa take;)
Saj, malenkost za odpravit:) Problem je, če ne pusti in se razhudi, da naj ne vtikam nosu pa take;)[/quote]
Jah, potem je mogoče v debelini problem, hahaha.
Grem jaz zdaj na sončka eno kavo spit, ti pa to tacajt preveri :))))
Saj, malenkost za odpravit:) Problem je, če ne pusti in se razhudi, da naj ne vtikam nosu pa take;)[/quote]
Jah, potem je mogoče v debelini problem, hahaha.
Grem jaz zdaj na sončka eno kavo spit, ti pa to tacajt preveri :))))[/quote]
Morda;)
Nič ni bolj ogabnega kot baba z brki. Majhni joški, majhna rit, to ni nič v primerjavi s tem.
V bistvu, še če si jih brije in jst za to šele naknadno izvem, se raje umaknem stran od take. Ne rečem tiste mehke svetle, samo prov črne, debele kocine, dejansko brki in da to na ženski raste,…koji ku*ac?
Da se ne ponavljam:
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=10984467&start=30#p11016728
Pa še ti nasveti ti lahko prav pridejo, kako dobiti žensko. 🙂
Čeprav si mi ti malo sumljiv s temi čustvenimi posti, ko odpiraš topike v mojo čast pod 10-timi niki. To samo potrjuje moj sum, da nosiš pink spodnje hlačke… Jaz imam žal modre, kot fantki. 🙂
Sicer pa ti tudi sam lahko pomagam, ki sem ekspert za ženske. Kar vprašaj, kaj te muči?
Da se ne ponavljam:
http://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=124&t=10984467&start=60#p11016739
Si ti malo obseden z nekom, preganjavica? O kom ves čas govoriš? Nek primorec, ki gre proti 30-im ali kdo konkretno te preganja podnevi in ponoči? Povsod ga vidiš, povsod mu odgovarjaš, vedno enemu in istemu, ne glede na neregistriran nick… Ali pa so ti vsi isti, če malo zadiši po avtoriteti, te potegne notri kot v zajčjo luknjo in bi se rad konfrotiral z očetom, ki ga nisi imel?:) Fantek z modrimi hlački bi rad odrasel, pohvalno, samo na tak način bo še dolga pot;)
Matjažko je fantek ujet v telesu odraslega človeka, ki pri 30ih serje v roza planičke. Sej je pred tem mel dojencljna za profilno, vzdevek mu je pa tko al tko matjažko. Dijete pač.
No mogoče en mal.
No ti povem, kako si mi moški predstavljamo pravično delitev hišnih opravil 50:50 in bomo pogledali, kje potencialno nastanejo komplikacije…
Mi moški s takšno pravično delitvijo nimamo nobenih problemov: -)
Ve kuhate, mi pojemo.
Ve čistite, mi umažemo.
Ve likate, mi zmečkamo.[/quote]
Kar se mene tiče, komot. Mi ni prav nič odveč.
Čeprav likanja res nimam med najljubšimi opravili no. Ne vem kdo si je zmislu te klinčeve srajce 🙂
Točno tako:)
Med čem? 🙂 Saj si pravilno razumela. Al je na izbiro samo brki+joški ali brez brkov, brez jošk? Potem raje brez obojega;)[/quote]
Vidiš, tukaj se pa strinjava. Tudi jaz imam najraje, da je brez obojega. Za dedca govorim.
Ker tiste brke mu pač obrijem. Če me že motijo. Ampak kaj narest z joški?
Forum je zaprt za komentiranje.