Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tapeciranje stolov – cena

Tapeciranje stolov – cena

Mi ve kdo povedat okvirno ceno tapeciranja stola, samo tistega dela za sedenje?

Mi smo v službi dali tapicirat stole pred mesecem dni in sicer sedalo in naslonjalo – cena za delo, blago , peno,.. je bila 45 EUR/kom.

Sva pa doma z možem ta vikend preoblekla kuhinjski kot ( beri klop) in 6 stolov. Za blago, ki mi je bilo všečno ( beri dražje ) sem dala 180 EUR, pa za peno 45.

Marjana

Ne more biti neka jaka cena, ker v sobotnem žurnalu so objavljene cene za kavče preobleči. Blago za normalno velik kavč s tapeciranjem 300 evrov, usnjena 6oo in malo. Tapecer pa zihr to ve. Ampak če imaš dečka malo priročnega, to naredi lahko sam v dobri uri. Moj je tako preoblekel naše stole. Blago ni drago.

Jaz sem jih preoblekla sama. Za blago za štiri stole sem dala cirka 8 evrov, pištolca za sponke je bila mislim da 20 evrov. Ni narejeno vrhunsko, blago sem napela kar čez staro, ampak pri moji mami je delal kakor profesionalec, pa je narejeno slabše, kot sem naredila jaz.

Jaz sem dala za 6 stolov 50 €, dela pa na črno. Pri privatniku je bil en stol toliko.

LP

Hm…kar drago v bistvu, ampak vseeno se raje ne lotim sama. Hvala!

v bistvu je res drago a so možnosti ceneje opravit delo,če sami nabavite material je cenejše drugače se pa tudi uredit za 22e po sedišču lp

New Report

Close