Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tapkanje – EFT – imate izkušnje?

Tapkanje – EFT – imate izkušnje?

Ima kdo izkušnje s tapkanjem oz. EFT?
Ste delali sami s pomočjo knjige, ste šli na kake delavnice?
Katere probleme ste reševali s to tehniko?

Poznam jih nekaj, ki so se ukvarjali nekaj časa s tem, pa ni bilo nobenih rezultatov. Če bi kaj pomagalo, bi lahko ukinili vse bolnice in zdravnike. Na žalost je to še en novodoben nateg za nabiranje denarja (tečaji).

Kako so se pa ukvarjali s tem, če te prav razumem so hodili na tečaje? Katere tegobe so želeli odpravit z EFT?

Poskusi, preberi knjigo slovenskih tapkalcev Kako je EFT spremenil moje življenje …in lahko tudi vaše.
13 resničnih zgodb resničnih ljudi iz Slovenije.

Meni zelo pomaga.
Imaš tudi brezplačna tapkanje in greš preskusiti.

Tisti ki so se res “ukvarjali” z eft pa so videli da ni nič so se ukvarjali tako da so 2x tapkal pa obupal.
poznam kar nekaj ljudi ki tapkajo- mo, pa vsi pravjo- mo, da dela, sam probat je treba.
Še odgovor, ja sem šla na začetno delavnico, prebrala eft za telebane, knjigo ki so jo napisali slovenski tapkalci, Zame je eft uredu in mi tudi pomaga, glede denaja- delavnice je treba res plačat ostalo je pa zastonj – tedenska srečanja, knjige v knjižnici, roke imaš pa itak skos s sabo 🙂 Ko se enkrat naučiš je zastonj, a je še katera zadeva zastonj????
Težave ki jih odpravljam- glavobol, oz. razne bolečine, strahce ( pregled pri kakšnem zoprnem dohtarju, zobarju,,,) neke nerazrešene zadeve s starši oz, zamere , ma ni da ni.

Kar pogumno.

lp lumpa

Vidim, da je nekaj uspeha :).
Kaj pa recimo slaba sampodoba, travme iz otroštva pa take zadeve?
Na eni predstavitvi sem že bila pa sem se navdušila, zdaj moram prebrati kako knjigo. Pa tudi o delavnicah razmišljam.

Bolj je problem v tem, da ljudje ne vztrajajo nimajo volje. Vsako stvar, ki se jo postopiš v začetku so vzponi in padci šele čez nekaj časa človek osvoji tisto, ko reče. Vav deluje. Pa ni važno kaj. Ljudje so zdaj tako naspedirani, da rezultate pričakujejo v enem dnevu, v enem tednu, v enem mesecu. Tu se večinoma ljudi ustavi. Potem rečejo. Ne deluje.

to je to…ljudje ne vztrajajo, z eft tehniko si lahko popraviš slabe v podzavest zakoreninjene vzorce. Seveda pa ne pomeni, da se 4x potapkaš in je tvoje življenje spremenjeno, ne ne gre tako. Meni je pomagala, pa nisem recimo zadela na lotu, ampak sem se premaknila, dobila motivacijo, dobila idejo, začela sem se zbujat dobre volje in predvsem pozitiva in seveda, če je človek pozitiven se mu pozitivne stvari v življenju dogajajo. Niti € nisem dala za to, na you tubu imaš tega ogromno.

Se strinjam z baboinpol, tudi sama sem na you tube delala eft po Brad-u Yates-u, lahko vtipkate njegovo ime v google in na you tube so videi in lahko tapkate z njim. EFT mi je ogromno pomagal ni da ni, res pa je kot pišejo to ni tako da 3x tapkaš in potem pričakuješ čudež, tapkati je treba 5 min vsak dan, in to je procedure in so afirmacije ki se jih je treba naučiti. Sedaj tapkam da si bom izboljšala vid, ker ne bi rada šla na lasersko operacijo tapkam pa po knjigi od Carol Look in po njenem 8 tedenskerm programu, trenutno tapkam prvi teden.

Punce hvala.

meni pomaga, tole gled oči. To dejansko naj bi pomagalo pri dioptriji?

Jaz poznam nekaj oseb, ki so hodile k eni ženski glede oči, eno mamico poznam ki ima deklico staro 8 let je že imela dioptrijo okoli -2, sedaj se ji je izboljšala na -1. Lahko ti pripnem link od knjige Carol Look v pdf obliki pa si zloadaš dol, je v angleškem jeziku če razumeš angleško, gre se pa po 8 tednih tak program je da odpravljaš blokade, prvi teden je odpor pri vidu, drugi teden mislim da imam strah, tretji jeza itd…Všeč mi je ker so afirmacije že vse zapisane.

Še nekaj bi povedala, pri eft-ju so lahko stranski učinki v obliki blagega prehlada, kakšne vročine, bolečin v grlu, utrujenosti. Ne dobijo to vsi, jaz sem to dobila prvič lani ko sem tapkala imela sem pa ene hude bolečine in eft je pomagal že med tapkanjem sem pa dobila en hud prehlad z vročino, par dni sem bila doma in se zdravila, mislim pa da je to od eft-ja. Trenutno imam tudi že od včeraj tak prehlad, bljuvam ven sluz in smrkam in tudi mislim da je to od eft ker kot sem že zapisala trenutno tapkam za vid že skoraj en teden vsak dan po 10 min. Tako da možno da se mi čistijo te blokade skozi take prehlade, ker drugače pa nikoli ne zbolevam sploh za takimi prehladi ne. Bom videla če mi bo pomagalao glede oči, sedaj kot že pravim tapkam šele prvi teden, opazila sem da se je suhost v očeh malo pomirila, pa zadnjič sem čutila malo napetosti v očeh. Že če bi se mi recimo za eno stopnjo vid izboljšal bi bila zelo zadovoljna trenutno imam -2,50 in -2,75 že če bi se mi recimo tam na -1 izboljšal bi bilo že super.

Evo še link od Carol Look knjige glede vida v pdf obliki je si jo lahko zastonj zloadaš dol:
http://tappingworldsummit.s3.amazonaws.com/Carol_Look_Eyesight_Program/Improve-Your-Eyesight-EFT.pdf

Ko sem imela pa tiste bolečine sem pa tapkala po temu videu:
http://www.youtube.com/watch?v=xwqxMX03pus

Hvala za link ter nasvete. Jaz sem drugače na -10 dioptrije :(.

Uff, ja -10 je hudo, ampak pač če ti je laser zopern, mislim problem je ker itak nihče ne ve točno kakšne posledice so pri laserju, in itak non-stop neke nove tehnike izumljajo. Če ti bo prav prišlo lahko začneš po tem 8 tedenskem programu eft delati, pa boš videla če bo prišlo do kakšnih izboljšav.

Prvič sem slišala za eft pred nekaj dnevi. Na youtubu sem dobila neki posnetek tapkanja in sem tudi sama poskusila tapkati. Prvi dan, ko sem tapkala, me je začelo boleti grlo in zvečer sploh nisem mogla zaspati. Dvomim, da to kaj pomaga in bom najbrž kar vse skupaj opustila. Se mi zdi, da na tem ni nič, ker če bi res kaj bilo, bi vsi tapkali in sploh več ne bi rabili ne bolnic in ne zdravnikov. Na koncu pa se le vsi zatečejo h uradni medicini, če je res kaj hudega. Ne vem, mogoče se tudi še premislim.

modna muha-če si tapkala samo enkrat je res težko da se je kaj spremenilo. Tudi jaz sem dvomila v eft, ampak ko si obupan, ko ti uradna medicina ne mora pomagati več in te samo filajo s tableti ki pa tudi ne pomagajo več poskusiš vse. In že po prvem eft tapkanju spomnim se tapkala sem 10 min mi je odleglo, bolečina je samo še rahlo vibrirala v meni, pri drugem tapkanju je bolečina v 95{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} izginila in tako sem tapkala in nikoli več nisem te bolečine imela.

Saj vedno več ljudi tapka in sem prepričana da človeštvo v prihodnosti ne bo več imelo tako imenovane uradne medicine da bodo v uporabo prišle še ostale komplementarne tehnike kot so reiki in podobno. Saj ljudje se vedno več s tem ukvarjajo, sploh takrat ko ti uradna medicina ne mora več pomagati, težave se pa še vedno ponavljajo.

Je pa res in v to tudi sama verjamem da moraš v te stvari tudi verjeti, pač tvoja duša mora to sprejemati da to tudi obstaja. In ljudje ki niso odprti za te stvari ne dopustijo na nezavedni ravni tega do sebe in zato jim to tudi ne pomaga, kot že rečeno enim pomaga uradna medicina enim komplementarna odvisno od človeka.

Začenjam z nekim poslom. Kaj si moram govorit med tapkanjem, da bom uspevala?

ali pomaga-Poskusi po temu videu(upam da govoriš angleško): http://www.youtube.com/watch?v=8CAu0bZQQJQ

Pa tale bi bil tudi v redu glede na tvoje vprašanje: http://www.youtube.com/watch?v=hZYPKLeNieE

Delaj pa vsak dan, če želiš videti učinek.

Hvala

Jaz sem delala EFT po knjigi iz knjižnice, pomagala sem si s tapkanjem odpraviti hude bolečine, je pa kar trajalo, vendar mi je v eni noči uspelo spraviti bolečino na =nulo!
Potem sem s tem odpravljala bolečine pri možu, mami in grde navade pri sinu. Pa še kolegica ima velike uspehe pri tem.
Torej pomaga če verjameš in si vstrajen,

[center]EFT 1x = premalo[/center]

Kar nekaj pozitivnih izkušenj.
Sem mislila, da je tako bolj za psihične težave pa me presenečate,d a se da še pri čem drugem pomagati. Jaz sem imela bolj psihične težave v mislih samopodoba in podobno. Če je še kaj več pa toliko bolje.

Verjetno sem premalo vztrajna. Če vsi tak pravite, bo že držalo. Se bom potrudila vnaprej in ponovno poskusila.

Kot vsaka alternativna metoda,najprej poslabša stanje…potem pa se izboljša…

imam mnogo izkušenj se vsak dan redno tapkam po tuču in jajcih in res deluje;-)

Pomaga 100 procentno… sem bla kar orng presenecena… meni se je stanje anksioznosti takoj izboljsalo … noro 😲

Pomaga 100 procentno… sem bla kar orng presenecena… meni se je stanje anksioznosti takoj izboljsalo … noro 😲

New Report

Close