Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tapkanje – EFT – imate izkušnje?

Tapkanje – EFT – imate izkušnje?

Ima še kdo kakšne izkušnje? Zanima me predvsem za zdravje oči. Kaj pa kaj univerzalnega za vitalnost, nekaj, kar bi delovalo na nivoju celic? Je morda kdo probal s kakšno afirmacijo v smislu, da deluje na celotno telo, da ga pomlajuje, postavi nataj v optimalno zdravhe?

EFT res ucinkuje.Nerealno je pricakovati neke ekstreme,ampak premike na bolje pa vsekakor lahko pricakujete.Seveda pa kot so ze vsi predhodniki napisali,ne mores tapkati,teden ali dva in pricakovati ne vem kaj….
Dem pa tudi jaz opazila stranske ucinke tapkanja.Ko po daljsem premoru zacnem ponovmo tapkati,vedno za tem zbolim (prehlad,bolecine v grlu,izcedek iz nosu).Ce bi bilo tapkanje nateg,potem je zanimivo,da pride do stranskih ucinkov mar ne?Torej pritisk na dooocdne tocke vendarle ima nek vpliv….Seveda ce ne verjamete v moc energij ni smisla to poceti,saj moras dejansko verjeti to kar govoris ob tapkanju

Zdravo! Mene samo zanima kakšne afirmacije si moram govoriti med tapkanjem. Si naj govorim “kljub temu, da imam poslabšan vid, se sprejemam in spoštujem” ali “imam zelo dober vid”, ker nekateri pravijo, da možgani verjamejo temu kar slišijo. No mogoče bi bilo bolje če bo rekla “Sem samozavestna”, ker je to lažje. Ali lahko tudi rečem v obliki tega “danes sem na tablo videla že bolje”, “oči me ne bolijo več tako kot so me prej”?

Za kakšne vrste afirmacije torej gre? Ali lahko uporabim vse tri?

Hvala za odgovor

New Report

Close