TAPRAVA LJUBEZEN
iščem fanta za ljubezen 24 letni neizkušeni kmečki punci,katera ne bi takoj raztegnila nog.Rabim ljubezen in spoznavanje moškega spola,sex pride kasneje na vrstni red.Povejte mi,ali še obstajajo takšni fantje,kakršnega si ga želim.
To me najprej zanima?
To me najprej zanima?
[/quote]
Da odgovorim se na vprasanje. Seveda obstajajo, veliko je fantov, ki so se neizkuseni, imajo veliko srce in se zavedajo, da je seks zgolj cesnja na vrhu torte, ki pride kasneje, ko je ze res mocna kemija med vama. Me pa veseli, da si kmecka deklina, taksna dekleta so mi vsec. 🙂 ko bi le bilo vec tebi podobnih deklet, bi bil lepsi ta svet, pa fantov podobnih tvojemu opisu 🙂
Ljubezen se ne išče. To ti se enostavno zgodi.
Od kod pa si?
Pozdravljene.
Iščem dekle za večkratna romantična srečanja, obiski v termah kino in sprehodi.
Bodi starejsa od 22 in mlajsa od 35. Ali še obstaja takšna oseba ki je vredna zaupanja?
Draga resnična veseli me da si pisala tako se lahko spoznava .
Ponavadi se taprava ljubezen najde na zabavi .
Upam da si samska zato te vprašam če te lahko prvič pošljem moj prvi poljub ljubezni da bi ukusla če sem tapravi zate .
Zato te vprašam če bi sla nočoj z menoj na veselico tam bi plesala da se bi vsaj spoznala .
Zdravo kmečko dekle upam da boš ujela pravega fanta ki bo zate povej iz kot si doma .
Pred leti sem hodil na kmetije ki so bile kakšne dekleta kakor si tudi ti zato te vprašam če znaš delati kmečka opravila .
Zatorej kakšni fant te bo našel samo če znaš zvečer iti sama na zabavo da bi tam spoznala tapravega fanta ki bo zate .
Stop it, get some help.
Forum je zaprt za komentiranje.