Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek taratataaaaaaa …

taratataaaaaaa …

:)))))))))))))))) Na tej slikci je pa tisti nekdo, ki meni meša levkocite … :))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

vsaj mlajšega bi si izbrala :((

;)))))))))))

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I`m not about to lose my freedom over no female!!! Happy Valentine`s Day...now get in there and make my diner bitch!!!

:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Tebe? :))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Luškan.

Saj ne veš kateri je … :))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

A je to zbor kaki toplovodarjev?
Sp

o glažu pira govorim.

A si ti kaj drugega mislila?!
Pa dedko je tudi fejst…..

To je motoristični sejem … :))))))

Ti dam jst toplovodarje … grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr … To so večinoma vsi moji prijatelji …

:))))

lp, Bgv

Uh … zdej si pe pej najdla … :)))))))

Glaž pira pa je itak zakon … :)))

Lp, Bgv

saj jaz mam tud pedra za prijatelja,pa kaj!
A je to kaj tacga?
Sp

A tisti s pivo?

Noben ni pedr … oz. homoseksualec … vsi so mahnjeni na babe … :)))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Ehm … mislim, da ni enega (vsaj kolker jih poznam), da ne bi imel piva pri sebi … :))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Bolj na flaše se mi zdi!
Pa saj flaška je tud ženskega spola…;-))))
Sp

:))))))))))))))))))))))))) He he … na flaše so pa sploh mahnjeni … Če jim postaviš na izbiro flašo pira pa babo … bodo gvišno zagrabli flašo … :))))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Torej……skrajno desno???

Bugi!
Pol prid pa k nam…..saj mamo glih tko flaše radi…..sam….babe so pa zakon!!!!

😉
Sp

Ne … ni tisti skrajno desno … :))))

Sicer je pa zdej moj lubi čisto drugačen kot na tej sliki … :))))))
(vsaj kar se barvnih odtenkov tiče) :)))))))))))))))))))))))))) (psssst … pa nobenmu povedat) :))))

Lp, Bgv

Kaj mi meni nucajo babe? :))))))) Jst rabim dedce …

Lp, Bgv

Saj to je to!
V klubu pri nas prevladujejo moški….in te resnično popeljejo do nebes!!!
😉
Sp

Se pravi, da je uni bjondo???

Dej si že enkrat MSN inštalirat…pa zveš s prve roke takoj!
😉
Sp

(Bgv se dela, kot da ni nič slišala … sam na skrito pomežikne zvezdici in pomiga glavo v znak … ahaaaa … ) :)))))))))))))

Lp, Bgv

CMOKA

Ti mi pa pri Bogecu prosi povej, kaj moram kliknit…..za tisti MSN

New Report

Close