Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tarča danes

tarča danes

Kako komentirate ? Sem komaj zdržal do konca. Nisem levi, a tile mi pa niso šli.

Sm predčasno ugasnu. En huj nakladač od drugega.

Sm pa sprejeu pomembno odločitev – na volitve ne grem.

Definitivno grem na volitve. Od teh danes +sds ne sme nihče zmagat. Gorje nam, če kdo od njih vodi državo. Tudi komaj zdržala do konca.

Edn bolj nakladal kot drugi)). No, vodil je itak tale Tonin.

Joj,joj Logar krili z rokami, nima karizme, ne zna govoriti, Peterle je še v Demosu…dolgcajt…

Negledljivo, neposlušljivo.

Odgovor na objavo uporabnika
Grega798, 21.11.2024 ob 21:27

Sm predčasno ugasnu. En huj nakladač od drugega.

Sm pa sprejeu pomembno odločitev – na volitve ne grem.

Boš pustil, da eden od teh nakladačev zmaga?!

Sem se trudila gledati, a sem po mukotrpnih 20ih min preklopila! Noro!

Slabo se nam piše!

A JJ-ja ni bilo? Pa je bil baje vabljen?

negledljivo, 21.11.2024 ob 21:36

Negledljivo, neposlušljivo.

Kaj pa gledate RTV, jasno, da je negledljivo…

kaj pa, 21.11.2024 ob 22:06

A JJ-ja ni bilo? Pa je bil baje vabljen?

Nekaj ga je Erika omenila, kot da naj bi prišel, a ni.

Jebentiš, kljub dejstvo, da so bili v studiu tokrat samo desni, je Tonin trajbal mantro o sovraštvu do zdajšnje leve vlade.  Ni bilo za gledat. Dobro, da ima daljinec več gumbov.

vedno ista mantra, 22.11.2024 ob 08:05

Jebentiš, kljub dejstvo, da so bili v studiu tokrat samo desni, je Tonin trajbal mantro o sovraštvu do zdajšnje leve vlade.  Ni bilo za gledat. Dobro, da ima daljinec več gumbov.

Ni se ga dalo ustavit. A mu ni jasno, da ljudje ne poslušajo njegovih nebuloz. Sam sem mogoče malo bolj na levo, a znanci, ki so desni pravijo, da se ga ne da poslušat. Celo desni ga ne prebavljajo. Še hujša je pa tista Špelič, ali kako se že piše.

Mi se bomo odcepili. Še zadnja polpismena mamka se sramuje teh desnih dolgočasnežev.
Nikamor naprej, samo v rikverc in prepire iskat… lažejo pa na kubik.
Kaj bi oni združevali? Denarnice? Ljudi že ne.

Štajerci, 22.11.2024 ob 08:09

Mi se bomo odcepili. Še zadnja polpismena mamka se sramuje teh desnih dolgočasnežev.
Nikamor naprej, samo v rikverc in prepire iskat… lažejo pa na kubik.
Kaj bi oni združevali? Denarnice? Ljudi že ne.

Ja, ko so na kupu, se vidi njihova kvaliteta. )

ta tonin, 22.11.2024 ob 08:08

Ni se ga dalo ustavit. A mu ni jasno, da ljudje ne poslušajo njegovih nebuloz. Sam sem mogoče malo bolj na levo, a znanci, ki so desni pravijo, da se ga ne da poslušat. Celo desni ga ne prebavljajo. Še hujša je pa tista Špelič, ali kako se že piše.

O, res je! Pa to je bilo noro! Ni jih bilo za poslušati, res ne! In ti hočejo vladati državi! OMG! Bog se nas usmili!

res je971, 22.11.2024 ob 08:25

O, res je! Pa to je bilo noro! Ni jih bilo za poslušati, res ne! In ti hočejo vladati državi! OMG! Bog se nas usmili!

Upajmo, da ne bodo na oblasti. Si predstavljate poslušat nekaj a la Tonin govor kar naprej?!

Ja, a velikega vodje včeraj ni bilo?

največji nakladač je seveda Tonin, ampak Logar mu je pa zelo blizu..nisem za leve, žalostno da enostavno ni izbire.

tonin no way, 22.11.2024 ob 08:39

največji nakladač je seveda Tonin, ampak Logar mu je pa zelo blizu..nisem za leve, žalostno da enostavno ni izbire.

So si približno enaki. No, Tonin rahlo vodi. Nisem za leve, a to včeraj je bilo grozno.

desnica je po rtv-jevsko problem, ne nesposobna vlada, prav je Janez naredil ko ni prišel v tako drugorazredno oddajo.

Erika naj se raje ukvarja s proračinom za v naprej in podobnimi temami.

Dejstvo je volitve so blizu , napadi na desnico se stopnujejo, sojenje Janši se intezivira, ravno pred volitvami bo spet obsojen, to je jasno,  proti jankoviću pa bo Blanka spet izgubila na drugi stopnji.

iiiiin?, 21.11.2024 ob 21:48

Boš pustil, da eden od teh nakladačev zmaga?!

Ok, dejansko bo tako: če me teli zdaj v letu in pol presenetijo in zaključijo kaj pametnega, kaj od obljubljenega, bom šou. Recimo dvoživkartsvo pa decentralizacija pa javni prevoz, stanovanjska politika in nepremičninski davek,…

Če pa ne, pa ne.

Ker potem so glede učinkovitosti vsi isti – nikakvo, razlike so zgolj v obsegu pokvarjenosti, požrtnosti, pohlepnosti. Pika.

New Report

Close