TARČA! Zanimivo kakšen idiot tlači zemljo na Rakeku
Na tem forumu je vsak tadrug tak, zgleda da vključno s tabo in verjamem da vas je v reali tudi vedno več.
Škoda pa, ker ni prebrala kako so bili otroici ocenjeni in za kater razred gre. Ker v OŠ smo bili tudi mi priča res bizarnemu ocenjevanju glasbe, likovne in športa. Nedopustno. Kar ti še vedno ne da pravice za prostaško izražanje, ampak poanta je pa dostikrat kar na pravem mestu.
Jaz pa razumem, da avtorju tako pismo ravnateljici dvigne pokrov. Kajti jasno je, da vsak retardirani posameznik ali POSAMEZNICA, ki ima pet minut časa nori ter vlači odvetnike v šolo.Mogoče je olajševalna okoliščina ta, da so to v veliki večini starši z manjšim IQ in se jim to zdi popolnoma normalno. Kajti višje mesto na družbeni lestvici ne zagotavlja visoko inteligenco, prej ravno nasprotno.
Bodo pa starši na Rakeku hitro ugotovili, kdo je ta izredni posameznik in se ga bodo v bodoče rajši ognili v širokem loku!
Alma143, 08.11.2024 ob 10:51
Jaz pa razumem, da avtorju tako pismo ravnateljici dvigne pokrov. Kajti jasno je, da vsak retardirani posameznik ali POSAMEZNICA, ki ima pet minut časa nori ter vlači odvetnike v šolo.Mogoče je olajševalna okoliščina ta, da so to v veliki večini starši z manjšim IQ in se jim to zdi popolnoma normalno. Kajti višje mesto na družbeni lestvici ne zagotavlja visoko inteligenco, prej ravno nasprotno.
Bodo pa starši na Rakeku hitro ugotovili, kdo je ta izredni posameznik in se ga bodo v bodoče rajši ognili v širokem loku!
Jaz ne poznam niti enega primera, kjer so starši prišli v šolo z odvetnikom, ga ti?
Mislim da se je to zgodilo parim šolam v zadnjih 20tih letih, zdaj pa vsi to napihujejo čez vse možne meje zdravega razume. Ker kadarkoli vprašam koga enako kot sem tebe, noben osebno ne pozna niti enega samega primera.
Zelo podobno kot pravljica, kako učitelji zapuščajo šole in sprejemajo službe v Hoferju. Ja seveda. Pravljice za rajo.
Anonimno 4867, 08.11.2024 ob 11:01
Jaz ne poznam niti enega primera, kjer so starši prišli v šolo z odvetnikom, ga ti?
Mislim da se je to zgodilo parim šolam v zadnjih 20tih letih, zdaj pa vsi to napihujejo čez vse možne meje zdravega razume. Ker kadarkoli vprašam koga enako kot sem tebe, noben osebno ne pozna niti enega samega primera.
Zelo podobno kot pravljica, kako učitelji zapuščajo šole in sprejemajo službe v Hoferju. Ja seveda. Pravljice za rajo.
V območju Ljubljane, posebej na “elitnih” delih so take grožnje kar pogoste, pa naj bo to samo grožnja ali pa celo obisk odvetnika v šoli. Je pa smešno da ti pričakuješ, da bodo šole to obešale na veliki zvon. Pač nekateri naivneži še vedno živite v pravljici….
Gre se samo za moč. Ljudem je všeč nadzor. Če bi učitelj in starš stopila skupaj, nima noben nadzora. Tako pa ima oče nadzor nad učiteljem in nadzor nad otrokom. Nadzora učiteljev nad učenci pa itak več ni.
Poglejte, za kuharje, peke, prodajalce, šankiste, gostince … ni več potrebna poklicna šola. Dela lahko vsak migrant.
Kako mislite pokazati, da znanje nekaj šteje?
Ljubljana591, 08.11.2024 ob 11:08
V območju Ljubljane, posebej na “elitnih” delih so take grožnje kar pogoste, pa naj bo to samo grožnja ali pa celo obisk odvetnika v šoli. Je pa smešno da ti pričakuješ, da bodo šole to obešale na veliki zvon. Pač nekateri naivneži še vedno živite v pravljici….
In ti osebno poznaš ljudi, ki so šli z odvetnikom v šolo?
Ne dolgo nazaj sem na FB neke znanke brala nek zapis in komentarje pod njim glede prijav na razpisana delovna mesta na OŠ. Kar nekaj žensk se je že večkrat prijavljalo na več delovnih mest učiteljev in niti ena ni dobila odgovora na svojo vlogo. In se sprašujejo, čemu so namenjeni tisti oglasi, če ljudje, ki sicer imajo vse kompetence, niso vredni niti tega, da jim šole odgovorijo da ne ustrezajo.
Predvidevam, da gre v resnici za izsiljevanje zaradi plač.
Rakek idiot, 08.11.2024 ob 10:23
Neverjetno kakšen opičnjak živi tam in grozljivo, da je tudi naredil otroka! Pa človek ne more verjeti…
In to zaradi ene risbice. Itak se taki parijo med sabo več generacij, rezultat je pa tak!
.slovenskenovice.si/novice/ravnateljica-brez-besed-poglejte-kaksno-sporocilo-je-poslal-oce-zaradi-ocene/
Največ pacientov je med levičarji v Ljubljani.
Anonimno 4867, 08.11.2024 ob 11:35
In ti osebno poznaš ljudi, ki so šli z odvetnikom v šolo?
Ja, lansko leto pri nas. Primer starša, ki je prišel z odvetnikom na šolo zaradi neke ocene in je odvetnik govoril v imenu staršev ter grozil s tožbo. Ker je pri ravnateljici naletel na gluha ušesa, so potem nadaljevali samo z inšpekcijo, ki pa ni ugotovila nepravilnosti. Inšpekcije so pa na šolah stalnica. Vsak, ki ima 5 min časa piše anonimno inšpekciji, ki mora po uradni dolžnosti priti na šolo in raziskovati. Vsaka taka zadeva vzame cela dva dni preverjanja vsake birokratske malenkosti in načenja živce. Seveda pa šole ne obveščajo ostalih staršev o tem, zakaj bi torej starši to vedeli?
pri nas ja, 08.11.2024 ob 15:54
Ja, lansko leto pri nas. Primer starša, ki je prišel z odvetnikom na šolo zaradi neke ocene in je odvetnik govoril v imenu staršev ter grozil s tožbo. Ker je pri ravnateljici naletel na gluha ušesa, so potem nadaljevali samo z inšpekcijo, ki pa ni ugotovila nepravilnosti. Inšpekcije so pa na šolah stalnica. Vsak, ki ima 5 min časa piše anonimno inšpekciji, ki mora po uradni dolžnosti priti na šolo in raziskovati. Vsaka taka zadeva vzame cela dva dni preverjanja vsake birokratske malenkosti in načenja živce. Seveda pa šole ne obveščajo ostalih staršev o tem, zakaj bi torej starši to vedeli?
pri nas tudi, šola moje hčere. da to vemo pa je zato, ker je ta mati vsem raztrobila da bo odvetnika na šolo privlekla, ker je učiteljica na glas povedala da njen sin nima naloge in da do danes ni pri mat opravil niti ene. O čemer so bili starši tudi seznanjeni, ampak jih to ne briga. Ta fant pa glavni gnjavator na šoli, redno moti pouk, pojma nima o ničemer, ampak učitelj mu pa tut ne sme nič reči.
pa pred par leti tudi odvetnik na šoli ker so enemu pobrali telefon, ki ga je uporabljal med poukom in snemal sošolko. da baje učitelj nima pravice pobrati zasebne lastnine. Vemo ker je mati z odvetnikom prinorela kar v razred. Ma imejte svoja sonca doma in jih od doma šolajte, mater!
Okej, na Tarči je bil podatek, da je bilo v letu 2021 1180 prijav na inšpekcijo, največ sploh, zdaj pa upada. V tem letu je OŠ obiskovalo 195.414 učencev Na inšpekcijo je bilo podanih prijav od 2,3% učencev. Ne vem če so to vsi, ki imajo 5 minut časa, ampak to je reanost, ki ne deluje ravno katastrofalna.
V Sloveniji je 456 matičnih osnovnih šol ter 315 podružničnih šol. Če malo zaokrožimo, so to v povprečju 3 inšpekcijske prijave na šolo na leto.
Ob tem, da na Tarči ni bilo informacije, da gre to samo za OŠ, zato je velika verjetnost da gre tudi za SŠ in gimnazije, teh pa je pri nas 180, kamor je bilo l. 2021 vpisanih 75.414 dijakov. Torej se procenti še zmanjšajo.
Predvidevajmo da je obiska z odvetnikom petino tega, kar je prijav na inšpekcijo, pa garantiram da je tega precej manj. Je to res tako velik delež, ali gre za napihovanje izjem? V glavnem tega ne kupim, zdi se mi grdo zavajanje in kazanje s prstom na druge zato, ker sami ne znajo rešit težav. Na tak način jih ne bodo nikoli.
Mislim na način, da v janosti sebe prikazujejo kot reveže in žrtve. Novinarji pa jim delajo še uslugo in te njihove bučke prodajajo na TV, namesto da bi lepo opravili svojo domačo nalogo in nam postregli z vsemi, točnimi podatki in ne govorili kar nekaj na splošno v 3 dni, kot tudi mnogi tukaj na tem forumu.
Ne pravim da problema ni, ampak se ga tako učiteji kot novinarji lotevajo napačno. Politiki pa … itak ni da bi sploh govoril in omenjal…..