target torbe
Vem, da je tema že prežvečena, pa bi vseeno prosila za pomoč. Kako ste zadovoljni s šolskimi torbami Target – ogledano imam eno za fante, ki je primerna za prvošelčke, po zagotovilu prodajalke pa naj bi bila uporabna tja do 3. razreda. Tudi cenovno se mi zdi v redu – cena cca 50 eur + gratis polna peresnica. Hvala za vsak odgovor.
Mi jo imamo od prvega šolskega dne pa do danes, ko je rekla, da jo ima zadnjič , ker se jo je že naveličala – končala je 4. razred. Se pravi prvo leto jo je imela veči del v šoli, pa še tri leta vsak dan gor in dol in ko jo sedajle gledam poleg sebe je kot nova – malo jo bom samo prebrisala z mokro cuno ( to sem naredila že dosedaj ene parkrat) jo pusušila, zaprla v vrečko ter pod stopnice – kjer imamo “skladišče” z njo in bo počakala tamalo. Dosedanji lastnici pa smo pri Kopiji naročili ravno tako ruzak od firme Target.
Toplo priporočam !
Pri teh torbah dobiš več kot pričakuješ za ta denar. Mi smo jo prav tako kupili (sicer letos) a je ob “divjem” nošenju ostala kot nova. Ima ogromno predalčkov, obesek za ključe (na vrvico znotraj žepka), polno drugih priročnih “lukenj”, močno zadrgo, močno zašite naramnice itd…
Res toplo priporočam. Mi kupujemo samo še target.
Zanima me le še to, ali imate te torbe od Target, ki so trde in samostoječe (za 1. triado). Ker v trgovinah poslušam trgovke, da starši kupujejo le še mehke torbe oz. nahrbtnike od Target in da teh trdih ne kupi nihče. Sem se kar malo zasekirala, ker sem sama kupila prvošolčku ta trdo. Hvala za odgovore.