Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Target torbe – kje?

Target torbe – kje?

Kot že naslov pove, kje je možno kupiti Target torbe za prvošolčke? Hvala.

LP, Nataša

To znamko sem lahko zasledila izključno pri Neckermanu.

LP, V. =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘= Ste že slišali, da ni nihče popoln??? =˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=˘=

Target je blagovna znamka podjetja LIVE, d.o., Izola.

Včasih jih je imala Mladinska Knjiga, DZS pa en kup privatnih papirnic.

Če ne nejdeš pa kar njih pokliči pa ti bodo povedali.

Lp,

Marjana

Mi smo jo kupili v Direndaju, videla sem jih še v eni trgovini, pa se ne morem spomnit kje, samo so bile dražje. V Direndaju pa so imeli (ali še imajo) akcijo.

Target šolski nahrbtnik sem lani kupila v Mercatorju. A nisem zadovoljna s kvaliteto!
Niso dragi, a niso za dolgo…

Lani so jih imeli v Intersparu.

Jaz pa sem slišala da so kakovostni….Na Primorskem jih najdeš vsepovsod. Za fante sem videla zelo lepe motive.

Mi smo imeli Target nahrbtnik celo prvo triado (za 4/9 smo kupili vecjega), pa se zdaj ga uporabljamo za na kak izlet ali pa za na trening. Imamo jih se ene par, ki pa niso bili toliko v rabi, tako da o njihovi velekakovosti ne morem objektivno, za tistega solskega pa lahko mirne duse recem, da me je kakovost zelo prijetno presenetila.

Ni pomembno biti popoln, pomembno je biti popolnoma to kar si.

V Intersparu imajo trenutno najbolj ugodne – 41 ali 42 EUR. V Direndaju so jih imeli po promocijski ceni 52 (namesto 65 EUR), po dokaj ugodni ceni se jih je pred nekaj meseci dobilo pa tudi v Leclercu, vendar tam že dlje časa nisem bila, tako da ne vem, kakšna je tam situacija.

Hčeri se je po enem letu uporabe oluščila notranja podloga na dnu nahrbtnika znamke target, tako da mene ni prepričala kvaliteta.

Prej je imela 4 leta nahrbtnik walker in je še kot nov.

Če je prejšnji še kot nov, zakaj ste potem kupili nekaj drugega?

Kvalitete nahrbtnikov ne poznam, torbice za prvčke so pa mega. Lahke, vzdržljive, super oblikovan hrbet, dober sistem nastavljanja naramnic – in zdržala je dve leti tudi občasnega drajsanja po stopnicah, držeč za naramnico :S

New Report

Close