Tašča
Pri kolegu sva popivala in mi pojamra da tašča je noro tečna in kar ve že večno samska.
No kolegu sem zamolčal da sem v mlajših letih pogledoval za njegovo ženo. Ubistvu je v osnovi ona moja znanka in sva se spoznala prek nje.
No alkohol je naredil svoje on je že okrog 22h zaspal, malo namerno malo v pijanosti sem se izgubil na poti ven in pristal v spodnjem štuku pri njegovi tašči.
V 15 minutah sem jo že porival na kuhinjski mizi in v pijanosti sem ji povedal da če hčerke nisem bom pa njo.
Tako žive skoraj 60 letnice še nisem videl kot je bila ona ko sem jo primerjal s hčerko.
No še danes ko je kolega z družino na dopustu me pokliče in najraje fuka v hčerinih prostorih.
Kaj ima v glavi me ne zanima a žge se svetovno
Ko je imela mlajša hčerka prvega resnega fanta sem jo velikokrat slišala kako seksasta v njeni sobi. Priznam da me je velikokrat zaščemelo tam spodaj. Moja radovednost me je nato en dan pripeljala do tega da sem šla ven iz hiše in do okna in ruleta ni bila povsem zaprta in se je dalo videti skozi tiste špranje. Bilo je tako razburljivo in vsa polna adrenalina sem gledala kako seksasta. Od takrat naprej sem vedno ko sem imela priložnost opazovala kako seksa z fanti
Anonimno 4327, 09.03.2024 ob 14:58
Ko je imela mlajša hčerka prvega resnega fanta sem jo velikokrat slišala kako seksasta v njeni sobi. Priznam da me je velikokrat zaščemelo tam spodaj. Moja radovednost me je nato en dan pripeljala do tega da sem šla ven iz hiše in do okna in ruleta ni bila povsem zaprta in se je dalo videti skozi tiste špranje. Bilo je tako razburljivo in vsa polna adrenalina sem gledala kako seksasta. Od takrat naprej sem vedno ko sem imela priložnost opazovala kako seksa z fanti
IN kolk si mlada
@ Razočarana tašča Lahko se midva spoznava in se pretvarjava da si moja tasca 😛 sicer sem star 29 in imam zeljo z kako tasco opa cupa … mail [email protected]
Danes sva s taščo sedela na terasi, pila kavo in kadila. Mene je tako napalila, da se nisem mogel več zadržat in sem si ga moral iti na wc zdrkat. Imela je oblečeno črno majico, po moje je bila spodaj brez modrca, ker so se ji bradavičke videle skozi, spodaj pa je imela črne pajkice in najlonke tako da so se ji videli gležnji in še vsaj 10cm noge. Noro. Ko je po vrtu pobirala polže sem ji jaz skuhal kavo in ji pomagal pobirat polže. Mislim, da celo malo uživa v tem pobiranju in natikanju polžov, ker je imela bradavice kar konkretno napete. Mene je to tako napalilo, da sem tudi jaz kar naenkrat imel trdega. Noro.