Tašča
Tasca,tasca,tasca , pritisk mi tam narasca, ….tascice so lepe pticke, sploh ce jih srbijo picke, jaz sem dve kresnil prej, kot njihove hcerkice, pri obeh je bilo veckrat in fino, dokler ni hcerkica pogruntala, da kresem njeno mamico, pol je blo pa ende, skoda res,…fovsija pac, ceprav bi bilo za obe dovolj
Montgomery, 29.07.2024 ob 10:02
Tasca,tasca,tasca , pritisk mi tam narasca, ….tascice so lepe pticke, sploh ce jih srbijo picke, jaz sem dve kresnil prej, kot njihove hcerkice, pri obeh je bilo veckrat in fino, dokler ni hcerkica pogruntala, da kresem njeno mamico, pol je blo pa ende, skoda res,…fovsija pac, ceprav bi bilo za obe dovolj
Jaz sem najprej hčerko fukal, potem še nekaj časa še taščo zraven. Potem sva se razšla in čez dve leti se pofukal še od bivšje punce še mlajšo sestro. Tako da sem komplet družino pofukal.
Javi se mi na [email protected] sem dober v postelji in obožujem starejše
če je kje kakšna fajn tašča naj mi piše na [email protected]
Občasno, ko je priložnost se z mojo taščo dobro pufukava…..nudi pa vse tisto, kar mi njena hči, moja žena ne nudi….to je vrhunsko fafanje in goltanje sperme, fukanje v ritko in lahko ji med fukom govorim najbolj perverzne besede….(psica goneča, prasica nenasitna zgonjena….itd) Tega pri ženi ne smem.
marko532, 02.09.2024 ob 11:52
Občasno, ko je priložnost se z mojo taščo dobro pufukava…..nudi pa vse tisto, kar mi njena hči, moja žena ne nudi….to je vrhunsko fafanje in goltanje sperme, fukanje v ritko in lahko ji med fukom govorim najbolj perverzne besede….(psica goneča, prasica nenasitna zgonjena….itd) Tega pri ženi ne smem.
Je perverzna tašča? Kaj še z njo počneš? A rada fafa in poje spermo? Se obleče zapeljivo?
marko532, 02.09.2024 ob 14:56
opazovalec….seveda, se oblači zapeljivo, pa zdaj poleti v poletni oblekici vedno spodaj brez….pička neobrita, goste črne dlake, samo pristrižene z mašinco, pička skos mokra in preznojena, ritka lep zvezdast poraščen rinček, prava prasica goneča….
Kakšne tangice, enodelne kopalke, visoke petke?
oj, si za spoznanje?
pises? [email protected]
probat ni greh al kako ze pravijo:)