Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Tašča

Tašča

Z nesojeno taščo sem imela nekaj hudo vročih lezbičnih igric. Ona 47, jaz 22 let. Prava perverzna prasica je bila….še zdaj sem mokra med nogami, ko se spomnem kaj vse sva počeli….

In zakaj ne več? 🙂

Z mamo od takratne punce v sobi od njene mlajše hčerke. Sva imela pa kar precej sreče, ker tik po tem ko sva končala, se je ta mala nepričakovano vrnila iz šole.

Tasca,tasca,tasca , pritisk mi tam narasca, ….tascice so lepe pticke, sploh ce jih srbijo picke, jaz sem dve kresnil prej, kot njihove hcerkice, pri obeh je bilo veckrat in fino, dokler ni hcerkica pogruntala, da kresem njeno mamico, pol je blo pa ende, skoda res,…fovsija pac, ceprav bi bilo za obe dovolj

Odgovor na objavo uporabnika
Montgomery, 29.07.2024 ob 10:02

Tasca,tasca,tasca , pritisk mi tam narasca, ….tascice so lepe pticke, sploh ce jih srbijo picke, jaz sem dve kresnil prej, kot njihove hcerkice, pri obeh je bilo veckrat in fino, dokler ni hcerkica pogruntala, da kresem njeno mamico, pol je blo pa ende, skoda res,…fovsija pac, ceprav bi bilo za obe dovolj

Jaz sem najprej hčerko fukal, potem še nekaj časa še taščo zraven. Potem sva se razšla in čez dve leti se pofukal še od bivšje punce še mlajšo sestro. Tako da sem komplet družino pofukal.

Te že sama nagovarja

Javi se mi na [email protected] sem dober v postelji in obožujem starejše

Kje ste, taščice, vas nič ne mikajo vaši zeti?

če je kje kakšna fajn tašča naj mi piše na [email protected]

Občasno, ko je priložnost se z mojo taščo dobro pufukava…..nudi pa vse tisto, kar mi njena hči, moja žena ne nudi….to je vrhunsko fafanje in goltanje sperme, fukanje v ritko in lahko ji med fukom govorim najbolj perverzne besede….(psica goneča, prasica nenasitna zgonjena….itd) Tega pri ženi ne smem.

marko532, 02.09.2024 ob 11:52

Občasno, ko je priložnost se z mojo taščo dobro pufukava…..nudi pa vse tisto, kar mi njena hči, moja žena ne nudi….to je vrhunsko fafanje in goltanje sperme, fukanje v ritko in lahko ji med fukom govorim najbolj perverzne besede….(psica goneča, prasica nenasitna zgonjena….itd) Tega pri ženi ne smem.

Je perverzna tašča? Kaj še z njo počneš? A rada fafa in poje spermo? Se obleče zapeljivo?

opazovalec….seveda, se oblači zapeljivo, pa zdaj poleti v poletni oblekici vedno spodaj brez….pička neobrita, goste črne dlake, samo pristrižene z mašinco, pička skos mokra in preznojena, ritka lep zvezdast poraščen rinček, prava prasica goneča….

marko532, 02.09.2024 ob 14:56

opazovalec….seveda, se oblači zapeljivo, pa zdaj poleti v poletni oblekici vedno spodaj brez….pička neobrita, goste črne dlake, samo pristrižene z mašinco, pička skos mokra in preznojena, ritka lep zvezdast poraščen rinček, prava prasica goneča….

Kakšne tangice, enodelne kopalke, visoke petke?

Ali tvoja tašča tudi kdaj obleče najlonke? Ali se na najlonke tudi kaj napališ?

Drkam v najlonkah od tašče jih nosi redno mmm

oj, si za spoznanje?

pises? [email protected]

[email protected]

probat ni greh al kako ze pravijo:)

Si oblečeš tudi najlonke….

Včasih, ko sva s taščo sama doma, me kar zamika.

Anonimno 3291, 20.09.2024 ob 14:51

Včasih, ko sva s taščo sama doma, me kar zamika.

IN zakaj te zamika

New Report

Close