Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašča bo uničila zakon

Tašča bo uničila zakon

Mene bivša tašča tudi ni marala..pa kaj?Za njeno okroglo obletnico sem jaz ostala doma,on je šel pa sam.In ko so me ljudje spraševali,zakaj me ni bilo.Sem odkrito povedala,da zato,ker me ne mara in se nimam namena niti na pomembnih dogodkih slinit okrog nje…Je hitro začela drugače razmišljat

Patologija slovenskih moških je privezanost s popkovnico na mamo. Ker nezadovoljstvo v zakonu je rodilo sina po materini podobi. 1. Sin se .ora odločiti če  bo postavil meje. 2. Skupaj se morata odločiti kje je mesto staršev. Ker so le druzina. 3. S sabo in svojo družino moraš ravno tako razčistiti. Zakaj si padla v te vezi, to je tvoja naloga

Pred otrokom nismo meli enega problema, res vsi smo se razumeli, in ni bilo kreganja in nicesar. Od kar je prisel na svet otrok je pa drugace, tukaj je bilo prvotno seveda ljubosumje nad mojima starsema, kar sem se trudila da je potem tudi tasca imela otroka pri sebi cim vec casa da ne bi noben bil prikrajšan, ampak je postajalo vedno huje, zato pa sem potem posledicno se vec casa odhajala od doma ker nisem imela energije se ubadati z njo. Zdaj sem pa imela vsega dovolj ko sem slišala opravljanje in izmisljevanje za mojim hrbtom in sem se odločila z njo soociti in postaviti mejo. Tako da sma trenutno samo na dober dan, in adijo. Otroka mi pa se vedno ni prijetno puscat k njej, ker ji ne zaupam niti malo.

Ljudje ste eni navadni strahopetci, TI se pogovori z njo na stiri oci. Iskren, spostljiv pogovor dela cedeze.

Odgovor na objavo uporabnika
hg44, 01.08.2024 ob 18:46

Ljudje ste eni navadni strahopetci, TI se pogovori z njo na stiri oci. Iskren, spostljiv pogovor dela cedeze.

Pa ne pri psihičnih bolnikih, no.

Tašča in mož sta v bolnem odnosu. Žena nima kaj praskat. Ne vem, kako to ženske ne vidite prej??? Na kilometer je vidno to. Samo ene ste slepe ko kure. Dokler bo mama živa, nima šans. Žal.

Sva se pogovorile, ni pomagalo se bolj se dela ubogo, laze se bolj kot pes tece in sem ji jasno in glasno povedala da sva odnos zakljucile. Bi pa zenska rabila dobro psihiatricno pomoc.

New Report

Close