Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašča da te kap?¿

Tašča da te kap?¿

🤣🤣🤣🤣🤣👍

Tipicni mamin sin po mamini strani. Ostaja ti dvoje: ali spokas in gres ali pa se pomenita s fantom in da zacne delat na tem,da mamo postavi na svoje mesto. Taksne matere nikoli ne dajo miru. Nobena ni dovolj dobra. Zeli ga zase. Predlagala bi da se odselita in poskusita skupaj prebroditi in jo postaviti na svoje mesto. Se cudim da se ni zacela spletkarit. Kajti taksne mame so zmozne vsega. Med vaju bo vnesla prepir.

Prosim??

Starši se odločimo za otroke in vemo, da jih je treba spraviti h kruhu. Otroci nam niso ničesar dolžni razen spoštljiv ega obnašanja, ki si ga je pa ravno tako treba zaslužit. Na kraj pameti mi ne pade, da bi otrokom pobrala njihov denar, pa čeprav sem za njih skrbela, kar je bila tudi moja dolžnost.

Odgovor na objavo uporabnika
42 letna mati, 07.01.2022 ob 09:53

Imaš tipa, imaš odraslega sina, ki bi se moral že spokat na svoje,  končno začneš živet kot ptička na veji in potem pride neka frklja, ki te grdo gleda, ker ne laufaš domov čistit in pucat.

Punca, jaz sm svoje oddelala.

Moj otrok je odrasel – čakam, da se tako začne tudi obnašat.

Če ga bom financirala in mu prala in kuhala do 30ega, se ga nikoli ne bom losala.

Najboljše ja, da mi privleče v stanovanje še neko frkljo pa naredi 3 otroke, pol pa bodo vsi od babice pričakovali all inclusive.

Kakšna mati in kakšno pisanje!

Brrrr! Me kar strese!

Imam dva sinova :prvi je šel od doma pri tridesetih, drugi pri osemindvajsetih…Nikoli nisem nobenemu rekla, da bi se ju rada losala…

Na misel mi ne pride, da bi jima rekla, da sem svoje oddelala.Še vsak mesec jima kaj primaknem, saj imata oba družino in otroke.Ne prosita me za nič, pa jaz jima vedno dam.

In nikoli niti pomislila nisem, da bi se morala koga od družine “losat”.

Zakaj nisi raje ostala sama?

mijav mijav, 07.01.2022 ob 09:57

Obupana01, 06.01.2022 ob 20:43

Pa še tole ni mi težko kuhat, pospravljat itd, ampak, da prideš živet k fantu in vidiš, da ženska pri 40+ letih pride iz službe se vrže na kavč in gleda tv in si še niti kosila ne more skuhati in ti za kosilo, ki ji ga skuhaš, oprane cunje in posodo ne more reči niti hvala je pa tudi bog pomagi. Kaj šele pripombe njenega moža, ki so zelo preveč seksualne za punco njegovega pol sina? Mogoče sem res smrklja in sem komaj začela živet(po mnenju velikih tukaj), ampak imam vsaj toliko discipline in spoštovanja, da nekaj naredim in ne pričakujem nič v zameno. Že samo zato, ker sem punca njenega sina. Verjemi, če bi imela boljšo opcijo nikoli ne bi bila v njegovi “otroški, sobi

ravno to je problematično, da je očitno to TVOJA najboljša opcija. Če bi živela v svoji normalni familiji, bi pri 21 redno študirala, starši pa bi te tako kot vsi normalni starši podpirali pri tem. Ampak očitno izhajaš iz ene povsem disfunkcionalne družine, našla si nekaj podobnega, sedaj pa misliš, da boš po tujih hišah red delala.Pojdi lepo domov in tam delaj red, če ti bodo pustili. Ali pa pojdi na svoje.

malo si žleht, a ne?

Odselita se kolikor hitro lahko. Če ne bo hotel s tabo, pojdi sama in ne oziraj se nazaj. Če mamo postavi na prvo mesto in pri tem pozabi naše in nate, zgubljas energijo.

321zdaj, 06.01.2022 ob 09:37

Poberi mačka in pojdi. Danes.

Saj ti je jasno, da je s to mamo precej narobe in je zlobna? Čim dlje stran.
In poskrbi za mačka ali pa mu priskrbi varnejši dom: maček ne morebiti ves dan, ko vaju ni, zunaj in prepuščen sam sebi. Prej ali slej se mu bo kaj zgodilo. Upam, da je vsaj kastriran.

Obupana01, 06.01.2022 ob 20:36

Anonimno 2255, 06.01.2022 ob 20:27

608, 06.01.2022 ob 18:00

Anonimno 2255, 06.01.2022 ob 17:23

Da meni hči v otroško sobo privleče nekega študenta, kasneje pa še mačka, hkrati pa pušča v lijaku umazane skodelice od kave, letijo vsi 3.je po hitrem postopku ven. Odraslo življenje se pojdite, ko ste sposobni zase poskrbet.

Retardirani ste tko kot mama v zgodbi. Eni res niste sposobni bit starši, sram vas je lahko

retardirana, ker? ker v otroško sobo svojega otroka nisem pripravljena sprejet nekoga, ki nima za burek in bi tu živel kot partner mojega otroka, ki ob tej predpostavki še ni odrasel?

in preden naokoli padeš, imam odraslega “otroka”, ki živi na svojem, se preživlja sam. v otroško sobo pa “partnerjev” res nikoli nisem dovolila vozit, niti drugi strani to nikoli ni padlo na kraj pameti.

O ja res? Lepo da je na svojem, midva bi tut bila če bi lahko bila. Pa nemoreš z eno plačo. Draga/i posameznik na drugi strani z veseljem bi šla na svoje kot pa tašči plačevala račune. Uzameva še en kredit in še to odplačujeva? Kaplja čez rob je bilo že to, da sem se zaposlila in šla študirat izredno, ker predraga tašča fantu ni pustila niti 50e čez mesec in sem mu potem jaz zalagala za bencin in hrano. Potem ji pa posodim še jaz 400e in pride iz morja veselo nasmejana z novo frizuro in cunjami ne vem kakšmih znamk? To je tebi normalno? Misliš da bom kdaj še videla ta denar?ko pridem iz šihta pa pridem še v svinjak in pospravljam, perem in potem bo ona jamrala čez 2 ubogi šalci, ki sem ju nakoncu sama oprala? Lepo vas prosim no.

Ampak ne vidiš, da imaš problem ti in ne jaz. Nisem jaz nikoli bivakirala v otroški sobi partnerja pod taščino streho, niti moja hči.

Ampak pametna si pa zelo, samo svojega problema pa ne znaš rešit, kajne?

Levinja00, 06.01.2022 ob 15:53

V 21.stoletju smo,  če še ne veš tega! Dolžnost nobenega otroka ni, da skrbi za svojo neodgovorno mamo. A imate otroka za to, da vas bodo živeli na stara leta? Sramota za takšno razmišljanje. 

Otroke je potrebno pustit da se osamosvojili in zaživijo kot si sami želijo. 

In če že mora kdo skrbet za koga, je absolutno starš tisti, ki pomaga svojemu otroku, da se lažje postavi na noge. 

Dolzan je skrbet, ce stars nima sredstev za zivljenje

Naj pove mami, da je ne bo več financiral, konec koncev je ni dolžan. Delitev stroškov – to ja, vse ostalo NE.

Naj ji pove, da bosta vidva skupaj gradila prihodnost, ona je svoje že zgradila.

Šla bo živet k tvojim, če te ima rad bo šel / ali prišel s/za teboj. Drugače pa stran od njega, 3 krediti pri tako mladih letih, sicer dvomim, ampak ok. Boš ti odplačevala kredite in životarila zato, da bo tašča, ki je totalna manipulatorka uživala. Prosim, če ni vse skupaj izmišljeno, pojdi stran ali pa pojdita … Ker takole boš uničevala sama sebe, življenje je pa res lepo in ga škoda zapraviti za takšne ljudi … Resnično.

Sicer pa ne vem, katera mama je tako zmešana, da sinu pobere plačo ali boljše rečeno, kateri sin je tako zmešan, da mami sploh da celo plačo . Samo takšen z Ojdipovim konpleksom in mama, ki je bolano obsedena s sinom ….

Gatus Cativus, 08.01.2022 ob 19:55

Dolzan je skrbet, ce stars nima sredstev za zivljenje

Ta jih očitno ima, če je vzel kredit za hišo na morju … Kupuje se oblačila itd. Ta mama je zaljubljena v lastnega sina in dela z njim, kar ji paše. On pa kot mamin sinek, vse ustreže mamici, bolano, res.

Nobena mama pa hci nimata takšnega odnosta oz. redko kje, ker se nobena mamica ne “zaljubi” v hčero. Mame sinov, sploh edincev so pa tako v večini prepotentne.

Ti si bolan/a

Kokr da je glup memors druzga rect  kok ma 12 let da neupa se zase postavt najslabs je da zivite skupi tut vidva bosta kmal sla narazn ker je on pac mamicin sinko od prej pust zdej kva mu uzema to ji dam daje ce ji nnebi hotu ji nebi dou cim prej se odselta makar v najem predn ga zgubis ker ga bo mami preuzela fix

Tebi punca mislim, da je samo do denarja, ki ga ta tvoj fant zasluži.

Če ima kredite potem bo imel tudi nekaj od tega. Kaj meniš ti?

Nisi bila deležna ničesar od tega,kaj si pa ti naredila za omilitev teh napetosti?

Mačka167, 09.01.2022 ob 18:25

Tebi punca mislim, da je samo do denarja, ki ga ta tvoj fant zasluži.

Če ima kredite potem bo imel tudi nekaj od tega. Kaj meniš ti?

Nisi bila deležna ničesar od tega,kaj si pa ti naredila za omilitev teh napetosti?

Hahaha … na podlagi čega to sklepaš ??

New Report

Close