Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tašča in dojenček

Tašča in dojenček

In nekoč bo sedaj tvoj 4 mes. sin pripeljal snaho (ne pozabi, da imaš sina).In te bodo ob stikih, ko boš želela videti dojenčka, vnučka, grdo gledali, ali pa takrat bodo snahe že napodili.Kar seješ,to žanješ-ne pozabi tega- draga “ponosna” mlada mamica.

pomota zgoraj”bodo tašče napodili” (ne snahe)

nisem brala komentarjev, vendar moje mnenje je da enkrat na teden je zelo malo

sem mamica treh otrok in ko so bili dojenčki in mali smo do mojih in moževh staršev šli velikokrat

če bom kdaj babica in sploh že v penziji, bi si želela večkrat videti vnuke 🙂

Enkrat na teden pa res ni tako hudo.Jaz bi to izkoristila.Bi se pa uprla nedeljskim kosilom,ker pod mus nekam hodit.Kaj bo,če boste želeli kakšen vikend preživeti sami?

Ce bi jaz upala, bi tudi meje postavila ze takoj na zacetku. Tako pa sem imela v glavi, da sem jaz prisla k hisi, da moram jaz potrpeti.. na, pa mi se po 10 letih pametuje, kdaj mora otrok nosit kapo. Takoj ko nas vidi. No, saj tako ne bi pomagalo, tudi ce bi rekla, da bom za nasvet prosila, ce ga bom rabila.

Druga stvar pa – lepo prosim, kje pa je oce, torej njen sin, da bi meje postavil? Pa tudi, ce jo zagovarja v smislu da ima vnuka res rada.. Vi ste zdaj druzina in skupaj se odlocite, kaj in zakaj tako.

Pa srecno!

Najdi srednjo pot, ki ti bo ustrezala. Npr. Enkrat na teden, enkrat na dva tedna ali enkrat na mesec pusti dojenčico samo z njo, pa si vzemi čas zase ali si ga vzameta z možem. Za kakšni dve uri.

Bodi vesela, da ne rabiš kuhat vsak dan. Če ti je pa res odveč, pa pač poveš, da bi rada, da jeste doma. Samo iskreno poveš, nič drugega. Ko pridete, pač vedno lahko rečeš po dveh urah, da je čas, da greste domov. Saj ni treba, da ste tam celo popoldne.

New Report

Close