Tašča je vlomila v naše stanovanje
Ce mož nedrži zvami.se z svojimi starsi pogovorite.ce vam dovolijo iti stanovat v svojo hiso.če dovolijo poveje mozu.ali vi žena ali tasca njegova mama
Sam naj se odloci.stanovamje je vasemin mozevo.imate pravico do svoje itimnosti in miru.jas sem tudi tašca pa se nevtikam v zivljenje in.prostor tamladih
Peter Pan320, 02.04.2024 ob 14:56
Jaz še vedno ne razumem, zakaj se ne odselite. Tudi, če ste vložili 100 tisočakov in tam živeli 10 let, je še vedno cenejše, kakor pa, če bi v tem času najemali in plačevali vse stroške in dodatno varstvo…
Pa saj zagotovo niso toliko denarja vložili. Ona šteje vso opremo, pa mogoče celo mesečne stroške, beljenje, ali celo denar za čistila , drva, nafto…. Ker taki, ki niso investirali v nepremičnino, sploh nimajo pojma kaj se všteva v vlaganja.in kaj je redno vzdrževanje, ki se ne prišteva vlaganjem.
100 000€ pač ne more biti vlaganj v 80 kvadratov dokončane mansarde.
Anonimno 8191, 02.04.2024 ob 11:31
Živimo v tastovi in taščini hiši. Prijazno sta nam odstopila neizdelano zgornje nadstropje. Med korono se je tašča upokojila, tast hodi še v službo, čeprav mu ne bi bilo več treba. Ga razumem, rajši je v službi, kot da trpi ženin teror, ki je vsako leto hujši. Enako je pri nas. Vedno bolj nas kontrolira in komandira. Tudi v naše stanovanje hodi nenapovedana brez trkanja, ker je vse pač njeno. Ne moremo ji razložiti, da stanovanje v katerem bivamo v bistvu ni njeno, saj je bil naš vložek vanj krepko čez 100.000 EUR. Žal birokratskih formalnosti še nismo uspeli urediti, za kar krivim mojega može, ki s svojo mama ne upa priti v konflikt. On tudi opravičuje vsa njena dejanja v imenu starosti, skrbi za nas, redoljubnosti in podobnega sranja, v resnici pa je ženska obsedena z nadzorom in zlobna. Počil mi je film, ko nam je v času naše dopoldanske odsotnosti preuredila vse kuhinjske omare. Klicala sem ključavničarja, da nam je namestil kjučavnico na vhodna vrata, ki je do sedaj nismo imeli, ker se nam ob vselitvi ni zdelo potrebno.
Že pred prazniki smo odšli od doma in normalno, zaklenili vrata v naše stanovanje. Včeraj, ko smo se vrnili domov so bila vrata poškodovana, kazalo je na vlom. Prva stvar, ki smo jo naredili, klicali smo policijo. Ker ni nič manjkalo, nikomur ni bilo nič jasno. Na kar pride tašča in pove, da je plačala sosedovemu fantu, da vlomi, ker v njeni hiši nihče ne bo zaklepal vrat. Zaprepadena in obupana sem, ker mislim, da se razmere ne bodo izboljšala. Ker smo vse kar smo imeli vložili v to stanovanje, nimamo pogojev iskati druge nepremičnine. Verjamem, da v danem trenutku prepis lastništva ne bo mogoč. Jaz sem obupana, moj mož pa misli, da ni nič takega, če nam pospravi kuhinjo. On res ne razume. Na misel mi je že prišlo, da vzamem otroka in se preselim k mojim staršem, ki so večino časa na vikendu in je hiša prazna. Kako bi se lotili reševanja situacije, če bi bili na mojem mestu?
Tašče so težke prasice, mene je moja po 20 letih skupnega lajfa ven fuknla v najem kot sem bla dolga in široka, mož pa njen sinček, isti dan ko je izvedla da je ona vse podedodavala sin jo mora po po pogodbi dosmrtno preživljati. En dan prej sva kofetkali v kavarni pa tortico jedli, selfije delali vsak dan sem morala najprej njen ganlk pomest preden sem svojega. ZLE KURBE TO SO TAŠČE; PRASICE; ČAROVNICE: Potem ko je prišla z branja oporoke, je najprej (v najini odsotnosti) zamenjala ključavnco in nisem več not mogla, samo sinu je izročila ta drug ključ, če bi nazaj rinila, bi še njega takoj spravila ob vse in dediščine ne bo malo, nisem imela srca, da mu to naredim. Ostala sva prijatelja saj je njegova mamam tudi njemu lajf uničila pa ta star. Tud on je žrtev zato do njega nimam zamere.
Kako ti bo to šele všeč ko bo tvoja kurba stara demntna pofukana tašča senilna, ko te bo z nožem podila po vrtu in te zmerjal a prasico kurbo pa te ven fuknla z otroki v najem? Kako ti bo to všeč? MLADI IN STARI NE GREJO SKP IN PIKA!!!!!!
Kako ti bo šele takrat? ;Moj se ni potegnil zame pa smo kjer smo.
Upam da je tvojga dedca mal več v hlačah, da skupaj pobegneta od STRUPA STAREGA PIZDA KAR PRITISK MI JE TOLE NABILO, SAMA BI JI ŠLA POREZAT PARKLJE VTIKLJIVE NAMEST TEBE!
Sicer pa sta to meni redno delala tast in tašča ko sva bila v službi so mi izginevale stvari (zlatnina, lepe torbe), ta star je pa vse dokumente mi premetal v vseh mojih predalih, no tudi sinovih, da bi bil na tekočem z vsem v najinem lajfu.
Naj bosta oba pri Satanu in naj ju roštilja 187.000 let v najhujšem krogu pekla. >Samo to si zaslužijo ljudje, ki sami drugim pekel delajo že na zemlji.
To ni mati! To je podla prasica!
Najraje bi ji sama zavila tisti ogabni z zlatom okinčan zguban puranji stari vrat ampak prasica bo živela vsaj 150 let, ker žlehtnoba se napaja iz drugih.
Pobit vse tašče ali se od njih odselit minimalno 1000 km stran, ali pa vzet moškega z že mrtvimi starši, edini recept za srečno življenje
ahja562, 02.04.2024 ob 12:04
V bistvu je vlomil sosedov fant, a ne? Tašča ga je pa napeljala h kaznivemu dejanju. Mu celo plačala. Mislim, da lahko naredite celo štalo okrog tega. Jaz bi še enkrat poklicala policijo, pa da vidi, da to niso heci.
Ne, sosedov mulc je vlomil nekam, kjer je tašča mislila, da se je nekaj zataknilo. Je šla preverit, ker je slišala neke zvoke.