Tatjana Bobnar ovadena zaradi izdaje tajnih podatkov
Bobnarjeva ni niti malo poštena kot se hoče delat. In kdo je zdaj kriv, jasno Golob. Janšisti vse povprek zagovarjate največje lumpe. Sem že večkrat povedala od vsepovsod letijo okostnjaki iz omar zato pa sdsovci norijo in blatijo tiste, ki jih razkrivajo. Tako jih je strah, da samo študirajo kako bodo obrnili krivdo na druge, ker oni pa res delajo dobro, pošteno in za državljane. Ja, res? Nikoli niso in nikoli ne bodo.
Resnica boli341, 01.12.2023 ob 18:09
Bobnarjeva ni niti malo poštena kot se hoče delat. In kdo je zdaj kriv, jasno Golob. Janšisti vse povprek zagovarjate največje lumpe. Sem že večkrat povedala od vsepovsod letijo okostnjaki iz omar zato pa sdsovci norijo in blatijo tiste, ki jih razkrivajo. Tako jih je strah, da samo študirajo kako bodo obrnili krivdo na druge, ker oni pa res delajo dobro, pošteno in za državljane. Ja, res? Nikoli niso in nikoli ne bodo.
Čak mal, bobnarca in mahnič sta imala celo malo vojno, a sedaj naj bi pa sds bobnarco zagovarjal ?
Daj ne bluzi !
anonimno473, 02.12.2023 ob 11:33
seveda da jo zagovarja zdaj sds… sds se obracajo po vetru kakor jim prav pride… saj je ne zagovarjajo zato, ker bi jo radi imeli, ampak ker je proti golobu in oni proti golobu vse pograbijo v boju za oblast
ker oni drugi pa ne??!! oni vse na hard core pridobijo!
krneki728, 02.12.2023 ob 12:45
ker oni drugi pa ne??!! oni vse na hard core pridobijo!
Oboji so isti! Bobnarjeva je takrat napadla Janšo in kazala na njegove pomanjkljivosti, kot zdaj napada Goloba in kaže na njegove. In takih, ki imajo svoj prav in niso tiho in prikimavajo, ne marajo ne levi ne desni. Priskočijo samo, ko je treba nasprotnika potunkat, ne pa zaradi kakšne resnice. Bobnarca pa pove, kot je in ne jebe pet posto, pa naj bodo levi ali pa desni.
Zato je meni všeč in bi jo takoj volil za mandatarko. Ženska ima jajca, hehe.
Srce125, 02.12.2023 ob 06:09
Tajnost je bilo dejstvo, da nameravajo prijeti dva ruska vohuna in ne to, da naj bi premier naročil, da to naredijo z zamikom. Kako je tajnost lahko nekaj, kar je bilo naročeno ustno?
pa saj je to prišlo ven potem, ko sta bila že zdavnaj prijeta…