Tatjana Tutan
Te dni sem videla na FB in instagram-u, da ima novega partnerja. V bistvu sem videla na njegovem profilu, ker ga sledim. Zelo uspesen in premozen poslovnez, zelo lep moski. Ima tri otroke iz prejsnjega zakona, ona mislim, da ima enega sina. On je se pred kratkim imel slike s svojo bivso partnerico/zeno,….lepotica tudi ona. In potem kar naenkrat zgledam na njegovem profilu, da sta skupaj s Tatjano. Zelo zaljubljena. No, zelim jima vse dobro.
Lepo je videti uspesne in lepe ljudi skupaj.
Malo branja zgodovine na MONu:
Res je zgledala drugače. Operacija nosu je bila ena prvih, no potem so sledile še druge. Sva bivši sošolki.
Ja, imela je starejše, neki srednješolci je niso nikoli zanimali. Kot je sama poudarjala, je opravljala delo hostese, kar si v osnovi privoščijo starejši. Pač sama razmišljam tako, da je za 17 in 18 letnico tudi 30letnik starejši.
On ni tako star, od nje je starejsi ene 10 let, malo cez 50 je. Dan Lenard, oblikovalec luksuznih jaht..on bi si lahko kaksno mlajso nasel, tatjana je ze precej v letih, 42..
Dobro si je nasla, pa sej v bistvu je cel lajf letala od enega do drugega “bogatasa”. Ce ji tako ustreza, zakaj bi mi imeli s tem problem.. Je pa cela umetna ja, od ust, josk, nos..