Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Opravljivka Tatjana Tutan

Tatjana Tutan

A ti imaš pa še fuuul hujši videz, da bi nam tiči ob pogledu nate stali ure in ure samo nočeš tega izkoriščat? :)))
[/quote]

Mene tvoj tič pa še od koga drugega ne zanima – nikoli me ni in me ne bo. Nizkotnost ni moj stil Plehkost kot od gospe, pa tudi ne.

Imam svoje dostojanstvo , ugled in pošteno ime.

Obraz nežnih potez?! .. hahahaha…

Mene tvoj tič pa še od koga drugega ne zanima – nikoli me ni in me ne bo. Nizkotnost ni moj stil Plehkost kot od gospe, pa tudi ne.

Imam svoje dostojanstvo , ugled in pošteno ime.
[/quote]
Kaj pa tebe daje? Kot multinično kljuse tako nisi nič, saj boš v vsakem postu napisalo da si nekaj drugega.

Se strinjam..

Kaj pa tebe daje? Kot multinično kljuse tako nisi nič, saj boš v vsakem postu napisalo da si nekaj drugega.
[/quote]

kaj je mehkomlahavi kopunček, imaš težavo, ne moreš spat? Da se ti slina ne bo slučajno zaletela.

kaj je mehkomlahavi kopunček, imaš težavo, ne moreš spat? Da se ti slina ne bo slučajno zaletela.
[/quote]
Nisi razumelo, ne? Da kot multinično kljuse če nalagaš o sebi, s tem nič ne moreš povedat, ko si pa ja v vsakem postu drugače poimenovano in nek drug iztrebek?

Prej nisem vedela kdo je ta gospa v srednjih letih.
Pogledala sem si njene slike ….
Lahko rečem samo, da ima izjemno velike balone (ker so umetni) in zaradi tega verjetno trpi hrbet.
So pa te moške revije kjer so notri “umetniške slike lepotic” kot katalogi … tako da ….

Ampak vsak ima pravico živeti tako kot si želi. Imamo pravico obsojati?
Ne, nimamo.
Lahko si pa mislimo svoje …

Podpis. Se strinjam. Tudi ljubica je ene vrste poklic.

Podpis. Se strinjam. Tudi ljubica je ene vrste poklic.
[/quote]
Ona se je za svoj poklic dobro izšolala na praksi v Monte Carlu.
Zelo dobro ve, kako se zapeca bogataša. 🙂

Jo kar dobro poznam pa res nic ne vem o Monte Carlu. Lahko kaksne informacije da si razjasnimo pojme? Drugace pa ja tudi ljubica moras znati biti. Me pa prav zanima kje bo pristala na stara leta. No v srednjih letih je že, pa lahko še ne vem kako dobro izgleda🤣. Po 40em so srednja leta. Najvecjo sreco ki jo ima je da ji je bog podaril lep geštel in dolge noge. Ostala plastika je čisto preterala vse…

New Report

Close