Najdi forum

Tatoo

Pozdravljeni!

Zelo rada bi si dala narisati tatoo (za dobo 3 do 5 let), pa me zanima kje to dobro obvladajo in za kakšno ceno. Vsako priporočilo je več kot dobrodošlo. Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav!

Urša

Začasni tatuji pustijo sledi takrat ko kao “izginejo”. raje naredi ornk ali nič, ker tisto res ne zgleda.

Ojla!

Jaz imam tatoo za 3-5 let to bi naj bil permanentni make up in ti lahko povem, da sem se kr vredu nasrala. Sedaj imam tatoo ze 6 let, ko bi mogel izgitnit, pa se ga imam vedno na lopaatici, ampak bolj slabo vidnega:( Torej, ne verjami, da tatoo zgine po 3-5 let, ker ni res, vedno se bodo videle vsaj obrobe, tudi ko sem si šla na trtico tetovitat za vedno tatoo mi je človek, ki tetovira garantiral, da mi tisti nikoli nebo izgnil, edino, če si ga dam lasersko odstranit, ali pa prek pretetovirat..

Odločitev je tvoja, če bi jaz to prej vedela, si ga nebi nikoli dala!

LP- Jessica

Začasnih tatujev ni, so samo trajni. To je že znano. Tato dvakrat premisli, če hočeš imet trajnega. Jaz ga imam že 10 let, trajal pa naj bi 3-5 let…

Finta vsega je samo to, da pri tatoojih 3-5 let ti bi naj tetovirali samo 1mm pod kožo pri večnih tatoojih pa 3mm pod kožo, ampak žal tudi tisti, tatooji ko so tetovirani 1mm pod kožo ostanejo za vedno, oz. zbeldijo, ampak nikoli pa ne izginejo!

LP- Jessica

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close