Najdi forum

Tatooooo

Živjo! Vem, da je bilo o tatoo-jih že veliko povedanega. Mene vsako leto pred morjem miha da si dam naredit tatoo. In sicer tistega “fake”, za dve-4 let a kako že. Kaj mi pripočate? Kje to opravijo najbolje? Alli kaj boli? Kakšen postopek je to? HVALA

Lep pozdrav,

sama imam tatu,za par let,in se mi zdi,kot da je cist pravi,razlika je le v tem,da s casom bledi.Sicer sama ga imam ze skoraj 4leta in je se vedno super.Barva res ni vec tako ziva kot na zacetku,ampak sm zelo zadovoljna.
To delajo v kozmeticnih salonih,cena je odvisna od velikosti in od barv tetovaze.Delajo pa to z iglami,kot pri pravem tatuju,ampak ne gre ti pod kozo ampak samo po povrhnjici tetovira.
Ce te se kej zanima,kr vprasaj.

js sem pa slišala, da nikoli ne izgine čisto in da ostane na koncu packa… nekako tako

Ah, najbolje je imet tapravega:)

evelina v bistvu res nikol ne zbledi,ampak ko pac zbledi do neke mere gres si ponovno to nardit,simple like that 🙂

ja jst ga mam zdej slabo leto.baje da res ne zbledi ja…ampak ni panike lahko sui ga obnovis al pa ti prevlecejo z koznim pigmentom in se ti ne vidi vec

MENE ZANIMA ČE TETOVAŽA S TUŠEM IN IGLO ŠE SPLOH KDAJ IZGINE

MENE ZANIMA ČE TETOVAŽA S TUŠEM IN IGLO ŠE SPLOH KDAJ IZGINE
[/quote]

Navadna tetovaža z iglami in pigmentom nikoli ne izgine ampak samo sčasoma bledi. Odvisno je tudi kakšno tetovažo si greš delat – barvne hitreje zbledijo kot črne (sploh kakšen watercolour). Čeprav se da bledenje preprečevati s kremami (npr. Lux Factorjeva) pa tetovaža ne bo nikoli popolnoma izginila ne glede na vse.

Navadna tetovaža z iglami in pigmentom nikoli ne izgine ampak samo sčasoma bledi. Odvisno je tudi kakšno tetovažo si greš delat – barvne hitreje zbledijo kot črne (sploh kakšen watercolour). Čeprav se da bledenje preprečevati s kremami (npr. Lux Factorjeva) pa tetovaža ne bo nikoli popolnoma izginila ne glede na vse.
[/quote]

A se lahko ta luxfactor krema uporabla tud ko je že zbledela tetovaža? Al morš to že sproti uporablat?

A se lahko ta luxfactor krema uporabla tud ko je že zbledela tetovaža? Al morš to že sproti uporablat?
[/quote]

Ne, lahko Lux Factorjevo kremo uporabljaš tudi ko ti je tetovaža že zbledela. Jaz sem jo zažela uporabljati dve leti pa še malo po tem ko sem si jo šla delat pa nisem mela nobenih problemov

Ne, lahko Lux Factorjevo kremo uporabljaš tudi ko ti je tetovaža že zbledela. Jaz sem jo zažela uporabljati dve leti pa še malo po tem ko sem si jo šla delat pa nisem mela nobenih problemov
[/quote]

Ja, jaz isto. Sem jo začela uporabljati celo štiri leta po prvem tatujčku pa je še vseen krema naredila kar obljublja 😉

Zdravo! 🙋‍♀️
Imamo hlačne nogavice s tatujem ☺😘🤫
https://conte-shop.si/collections/hlacne-nogavice-s-tatujem
Prelepoooo! ❤

Ja, jaz isto. Sem jo začela uporabljati celo štiri leta po prvem tatujčku pa je še vseen krema naredila kar obljublja 😉
[/quote]

Nano Shock krema je od kar si napisala svoj komentar postala že prav priznana v Sloveniji in drugje v evropi, ker je tako učinkovita. 🙈 Lepo videti, da je nekdo že od začetka fan tako kot jaz. 😄

New Report

Close