Tattoo in razgovor za službo
Običajno se tetovirajo tisti z manjvrednostnim kompleksom.
Tetovaža oziroma nek simbol, jim predstavlja moč. Je podobno malikovanju, kjer se ljudje za kompenzacijo občutkov nemoči, zatekajo k raznim verskim inostalim simbolom moči, s katerimi se posameznik poistoveti.[/quote]
jebela, no!! vse, česar ti nimaš, ne počneš …, drugi pa in obratno, je “dokaz”, da je z ostalimi nekaj narobe :-)))
Jaz tega ne bi imela. Me pa ne moti na drugih. Kaj me briga konec koncev …
Običajno se tetovirajo tisti z manjvrednostnim kompleksom.
Tetovaža oziroma nek simbol, jim predstavlja moč. Je podobno malikovanju, kjer se ljudje za kompenzacijo občutkov nemoči, zatekajo k raznim verskim inostalim simbolom moči, s katerimi se posameznik poistoveti.[/quote]
jebela, no!! vse, česar ti nimaš, ne počneš …, drugi pa in obratno, je “dokaz”, da je z ostalimi nekaj narobe :-)))[/quote]
Samo s svojimi besedami razložim tisto, kar razlagajo tetoviranci.
jebela, no!! vse, česar ti nimaš, ne počneš …, drugi pa in obratno, je “dokaz”, da je z ostalimi nekaj narobe :-)))[/quote]
Samo s svojimi besedami razložim tisto, kar razlagajo tetoviranci.[/quote]
Robi zate so vsi nesamozavestni in imajo slabo samopodobo. Ce gres skozi hude preozkusnje v zivljenju, ce se tetoviras..
Poznam nekaj ljudi, ki imajo tatooje in nihce ampak res nihce med njimi ni odpadnik, ne trpi za nobenim kompleksom. Sodelavka ima nekaj manjsih tatoojev in lahko trdim ne samo, da ni taka kot ti pises ampak ima verjetno visjo izobrazbo od vecine tukaj. Je na vodilnem polozaju in ima zavidanja vredno kariero.
Bi pricakovala od vas na tem forumu glede na to, da ste vsi izobrazeni ( no eni so cisto vredu), malo vec odprtosti in razgledanosti, predvsem pa, ni vse crno ali belo in ne da se ljudi popredalckati. Vsak zase je poseben. Vcasih nekateri zvenite prav malomescansko. Zal ampak tako dozivljam nekatere poste.
Glede na to, da sem za svoja leta že precej visoko karierno mislim da to ni problem. Tja kamor ga mislim dati, ne bi bil očiten oz. bi se ga dalo skriti v poslovnem svetu. In ne bo na riti.
Ne vem zakaj vam je to tak problem.. ni čudno da je potem povsod kup takih zaposlenih da vodstvo samo jamra… V službi imam večino časa predpisano poslovno obleko, kar pomeni, da se bore malo vidi. Tatoo na zapestju skriješ z uro, na nogah s hlačam ali škornjam… kje je problem? Zato ker pač bi bila popisana in tebi to ni všeč? In diskriminiraš ne glede na to, da je na poslovnem področju vse bp?[/quote]
Si prebrala, kaj sem sploh napisala? Imaš tatoo oz. si ga boš omislila in bo skrit, ko boš to želela. Torej je pomembno, kje in kdaj ga kažeš.
Tvoji očitki nimajo nobene veze z mojim komentarje.
Kje sem omenjal kakšne odpadnike ?
Govoril sem o tem, da človek v samih simbolih, kar tatuji tudi so, išče moč ali zadoščenje za svoje notranje primanjkljaje.
Če človek nima občutka, da je že sam po sebi dovolj vreden, bo iskal zunanje potrditve in iskal tolažbo v veri v simbole.
Tvoji očitki nimajo nobene veze z mojim komentarje.
Kje sem omenjal kakšne odpadnike ?
Govoril sem o tem, da človek v samih simbolih, kar tatuji tudi so, išče moč ali zadoščenje za svoje notranje primanjkljaje.
Če človek nima občutka, da je že sam po sebi dovolj vreden, bo iskal zunanje potrditve in iskal tolažbo v veri v simbole.[/quote]
Vse je v simbolih, saj nisi mašina! Tudi tvoj materini jezik, ki ti omogoča komunikacijo! Že če odpreš knjigo, bi brez simbolov, metafor in alegorij ne to bila v pravem pomenu besede, njihova vloga je poživljajoča, dajejo barvitost, dušo knjigi skozi umetnost, sicer bi bili pust tehnični priročnik. Potem razne geste, npr. za rojstni dan obdarimo, potem podarimo ljubljeni osebi, prijatelju kaj, ne rabi imeti materialne vrednosti, ima pa lahko veliko simbolno zaradi čustvenega naboja. Potem postavljamo nagrobnike, obhajamo določene dni v letu, verska zamaknjenost…
Če nekomu nekaj tatu pomeni, ima za njega simbolno vrednost, seveda če ne gre za modno muho, kakor pri marsikomu.
Ljudje so polni predsodkov in težko razumejo, da drugačnost tudi obstaja in da ni to nič napačnega, čudnega, grdega itd… pač je drugačno.
Nimam slabe samopodobe so mi pa tatooji zelo všeč tako na ženski kot na moškem. Seveda zmerni.
Ljudje so polni predsodkov in težko razumejo, da drugačnost tudi obstaja in da ni to nič napačnega, čudnega, grdega itd… pač je drugačno.
Nimam slabe samopodobe so mi pa tatooji zelo všeč tako na ženski kot na moškem. Seveda zmerni.[/quote]
Nekateri pač preko predsodkov prepričujejo sebe in druge, da so njihove slabosti v bistvu vrline :-)))
Tudi jaz sem si v mladosti zelo želela tatoo, pa starši niso pustili in je z leti želja po njem zvodenela.
Mene pa ne motijo tatooju na drugih. Še nikoli nisem na osnovi česa tako banalnega ocenjevala ljudi. Ampak, sto ljudi, sto čudi.
Kdor si da tatoo mu nekaj pomeni, ne pa da bi to pomenilo, da je ta oseba manj vredna.
In na podlagi tega ce ima nekdo tatoo ali ne osebe nemores ocenjevati, ker ne ves kaka je oseba po srcu, dusi in kako sposobna je lahko ta oseba v poslovnem svetu!!!
In ne bodite tako kurce*** zategnjen narod!
Kam lahko pošljem vlogo? 🙂 Nimam tatooja, sem univerzitetno izobražena, smer tehnika. 🙂
Tattoo in razgovor za službo?
Služba odpade!
če si ne znaš sama odgovorit na zastavljeno vprašanje, potem nikamor, ker si nesposobna.
sori – ampak z vidnim tatoojem, še posebej od ramen navzgor, si v mednarodnem korporativnem okolju popušil na celi črti. te tudi nihče ne vzame na tako mesto.
če si nek “utrgan umetnik” (ampak NE arhitekt, npr.), si po drugi strani lahko zelo uspešen. odvisno kje in kaj delaš.
Ma če si top kirurg , si lahko cel tetoviran, pa boš imel službo. To je pač kader, ki se išče.
Drugače pa, vidne tetovaže in fensi služba srednjega ranga ali višjega ranga je no go.
in kolk takih dejansko poznaš? točno, niti enega :)))
če si ne znaš sama odgovorit na zastavljeno vprašanje, potem nikamor, ker si nesposobna.[/quote]
Vprašanje se nanaša na avtorja in za njegovo podjetje ter ne tebe.
Sicer pa po prebranih tvojih postih v drugi temi sem opazila, kako ti meriš sposobnost v pisarni (beri: s tazadnjo na konferenčni mizi), no, pri meni to ne gre tako.
kakšnega tetoviranca ali tetoviranko – če je res spreten/a vzamem za skladiščnika
bejba mora biti še malo nimfomanke in pripravljena na “gibljiv” delovni čas
hja ravno arhitektko in to zelo dobro, polno zasedeno poznam, ki je dobesedno popisana po celem telesu. Edino glava, vrat in roke (dlani) so cele.. vse ostalo popisano.
Celo življenje že zaposlujem ljudi. Dobrega sodelavca je težko najti in tatoo je zadnja stvar, ki bi me pri tem motila. Pa sam nisem tetoviran.
naj si že najde enega, da jo bo dobr nategnu, da se ji ne bo treba tolk igračkat s kuliji, nooo.
Skozi celo kolobocijo postov bi lahko zaključil, da je odvisno od tega, kaj počneš v življenju in kje točno leži tatoo, če je le-ta pomemben faktor. Za polaganje keramike se pa strinjam, da je povsem vseeno.
Z mojim postom sem izrazil nestrinjanje z napisano kolobocijo, česar ti, v svojem značilno nespoštljivem tonu, nisi bila sposobna razumeti.
Bi ti razložil bolj podrobno, a s tabo ne želim debatirat. Si ne zaslužiš.
Forum je zaprt za komentiranje.