tattoo mi izginja?
Hej!
Tattoo ti ne izginja, ampak je verjetno začel samo bledeti :).
Meni je tudi nekaj tattoojev zbledelo (to se zgodi skozi čas), tattoo saloni so mi pa zaračunali tudi po 200€ za obnovitev.. Odkrila sem losjon za obnovitev tattoojev od Luxfactor NANOSHOCK, ki mi je obnovil pigment le v nekaj tednih. Ti priporočam! 😉
Jao jaz sem, preden sem izvedela za Nano Shock, preizkusila tisto iz štartaj Slovenija in sem takoj dobila izpuščaje. Vse me je srbelo in sem si obljubila, da ne dam nikol več na tetovažo nekaj, kar ne priporočajo tudi tetoverji. Na koncu sem kar klicala svojo tetoverko in mi je priporočila Nano Shock, ampak imam še vedno občutek, da imam zaradi šparove bolj občutljivo kožo okoli tetovaže.
Meni tudi iz Špara krema ni bila ok… Sem uporabljala obe verziji (ena je rdeča, druga zelena se mi zdi?) in me je vse peklo. Sem raje kar obupala s temi kremami, ampak bom morala očitno poskusiti z nano shockom.
[/quote]
Ma ja, boljše da Nano Shock probaš kot pa neke te poceni kremice iz raznih Šparov in Müllerjev. Se splača kupiti kvalitetne izdelke, če gredo na kožo.