Taxi Metro – nevljudnost in nesramnost
Včeraj sem jih brisala iz svojega imenika zaradi nesramnosti.
Pokličem, vljudnosti očitno ne poznajo. Ker ne povem skoraj točne GPS koordinate kje se nahajam, postane operaterka nesramna in prekine zvezo. Ko pokličem ponovno mi klic prekine, ne da bi vzdignila. Ko pokličem tretjič, da bi se pritožila nad njihovim obnašanjem, jih sploh ne zanima in ponovno prekinejo.
Takšne taksi službe v Ljubljani ne potrebujemo.
Vsekakor bo šla pritožba na njihovega lastnika, mislim pa da je prav, da tudi drugi veste kaj lahko od njih pričakujete.
Kakšne imate vi izkušnje s taksi službo v LJ in s katero ste zadovoljni.
Včasih je bil Metro najboljši, zdaj je najslabši. Mogoče ima nizke cene, ima pa tudi zelo nesramne voznike, dotrajane in umazane avte. Če ga naročiš in zamudiš minuto, ti odpelje izpred nosa, ne počaka niti minute. Operaterka je zelo neprijazna. Ponoči naj bi tudi delali, pa se nikoli ne oglasijo. Jaz sem jih tudi zbrisala iz telefona. So poden od podna, šoferji pa smrdljivi, umazani, neprijazni, slovensko zna malokateri.
Službeno in privat se vozim izključno in samo še s Taxi društvom Ljubljana. Vedno so točni, prijazni, če jih vnaprej naročiš, ponavadi pridejo še malo prej. Nikoli nisem čakala več kot 5 minut, pa ni važno, od kod sem klicala. Avtomobili so čisti, vozniki urejeni in vljudni. Nikoli nisem imela težav niti, če sem rabila prevoz psov ali mačk, samo povedala sem prej, da so mi poslali primeren avto in voznika, ki s tem ni imel težav.
Nikoli več ne kličem kogarkoli drugega, ker se mi je dogajalo vse od zamujanja, tečnih in neurejenih voznikov, nategovanje v stilu, da nabije ceno, ker te vozi okoli riti v varžet, avtomobili pa včasih taki, da si mislil, da bodo razpadli na pol poti.
Metro in obravnava na sodišču
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?YbKjfpnslvZpba5Tkh49lb4iC5jbS4gg6Pb86ob3EhI{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3D
Narok obravnave 7.2.2010 UL/123 13
jah no saj….ne rabim komentirat
S Taxijem Metro se peljem pribl. 1x mesečno. Ponavadi povem ime postaje, kjer sem, in normalno vejo, kam priti. Kaki šoferji so res malo čudni in ne upoštevajo omejitev – to mi gre res na živce, večina je pa normalnih in prijaznih. Pa ker sem študentka, mi ugaja, ker je najcenejši – pisale ste, da je intertours cenejši, pa je bil za 1 eur dražji.
Cenik:
Metro http://www.metroprevozi.net/Cenik.htm
Štartnina = 0,89 Eur
1km = 0,79 Eur
Intertours: http://www.taxi-intertours.si/cenik.html
ŠTARTNINA 1,00 €
1. TARIFA 1,29€ Naključna stranka, skupina nad 4 osebe ali v primeru, da ste naročili enoprostorca
2. TARIFA 0,77 €/km Na klic ali z vizitko
Pa si primerjaj
tole je samo primer, kako piše pri plačljivih storitvah. če greš na BIZI gledat, imajo vse firme napisan narok obravnave 7.2.2010 pod isto številko :)))
recimo petrol
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?EIheel63lvKqob41pKfWNMOpQVy9DYwIOEpkDlAEKSw{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3d
nlb
http://www.bizi.si/podjetje/o-podjetju.aspx?jlxBxxe3Fmw5Wzw3{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2fYhJp8FMt{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}2b2alX4UfRuiqCP7XH4{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}3d
ja, 7.2 je bila gužva na ljubljanskem sodišču :)))
A se da naročiti taksi sedaj za popoldne? Z otroškim sedežem po možnosti, da ne vlečem lupinice s sabo, ker je prav nerodno? Pa a so tudi kaj tečni tako kot Metro, če se recimo pelješ iz Bežigrada do BTC-ja? Zadnjič mi je en težil, da se njemu za teh pet evrov ne splača vozt. Sem mu zabrusila, da naj pol menja službo, mene ne zanima. Samo je neprijetno imeti takega voznika.
Odvisno od kod iz Bežigrada se pelješ v BTC… Jaz sem se od Plave Lagune oziroma zdravstvenega doma, pa je bil tudi en, ki mu je bilo odveč… Saj pravim, odvisno od taksista; ne morem vseh pri Metroju metat v isti koš, niso pa vsi v redu. Centrala je pa tako-tako. Očitno odvisno kak dan imajo. Imam tudi jaz po tanovem raje Intertours.
Jaz se pa dnevno vozim s “Taksi Legende” , so res prave legende, vljudni, prijazni in seveda točni, ker jih naročim vsaj 15 minut prej in ko prispejo me vedno pokličejo, da jih ne čakam na mrazu ali dežju in seveda ponoči, ko ni prav prijetno stati ob cesti.
Poleg vsega kar ponujajo je tudi cena prava in to je 0.70 € na kilometer, ja mislim, da je vredno poiskusiti nekaj kar šteje, to je spoštovanje do strank.
Posebno se potrudijo, če želiš peljati malega kričača, ti pošljejo avto z otroškim avtosedežem in tidi psički in mačke niso nobena ovira, tako je prilagodijo se željam stranke in to res šteje!!!!
Ajoj, se pogovarjate ko da sta samo dve taxi sluzbi v Lj. Ko sm v mestu gledam folk kako kako slepo isce “tisti edini txi”. Gleda za vsakim k mimo pride ce je to slucajn njegov. Odprite oci in vrata txi-ja ki stoji pred vami in vprasajte po tarifi ter ceni za vaso relacijo. Sej ne boste verjel kake razlike so. so vsaj trije cenejsi od gor omenjenih. Lahko boste dozivel se kak sok,haha. Veliko uzitkov vsem.
Jst osebno se peljem s taksi Rondo. Zelo so prjazni, pa še čiste avte imajo in kar je najpomembnejse so VEDNO TOČNI!!
A za metro nimam besed…
Rajš se peljite s Taksijem Rondo: Tel.: 080 – 900 – 900 begin_of_the_skype_highlighting 080 – 900 – 900 end_of_the_skype_highlighting
Verjemte da boste bl veseli. Zamenju sm velik taksijev a ta je po mojem mnenju najbolši !