Te lahko punca ki jo osvajaš obtoži spolnega nadlegovanja?
Pozdravljeni. Sem mlad fant. Kot je že v naslovu navedeno me zanima če te lahko punca, ki jo osvajaš npr. v diskoteki obtoži spolnega nadlegovanja? Tu ne mislim da si prostaški, npr. šlatanje ipd… ampak gre za normalen pristop, da jo npr. prijazno ogovoriš in povabiš na ples… Kajti enkrat se mi je že zgodilo, da sem eno samo malce ogovoril, pa mi je zagrozila da če se ne umaknem proč, da bo poklicala varnostnika. Ja tudi to se dogaja. To sem tudi povedal enemu varnostniku tam, pa mi je rekel da se ne bi nič zgodilo v tem primeru in sem lahko brez skrbi. A glede na to da so danes ženske že precej emancipirane in da se jim verjame marsikaj je da se kaj takega zgodi teoretično možno. Ker nw bi rad da se mi in tudi komu drugemu zgodi kakšna neprijetnost vas prosim za kak nasvet kako je s tem. Za vaše odgovore se vam v naprej zahvaljujem.
Moraš imeti pa res antipatičen pristop, da ti grozijo z varnostnikom. Okej, obstaja tudi možnost, da je ženska totalno napsihirana, polna sama sebe in da ji je spolno nadlegovanje že to, če jo ogovori nekdo, ki ni v rangu najmanj Brada Pitta ali kdorkoli je že popularen te dni.
Ljudje te lahko obtožijo vsega, kar jim pade na pamet. Mimoidoči te lahko obtoži, da si ga hotel oropat ali napasti, soseda, da si jo hotel posilit … to je najmanjši problem. Problem je to potem dokazat.
Če normalno pristopiš k osebi, te nima kaj skrbet. Če si pa ves prepotenten, potem pa res lahko pričakuješ težave.
Težava je ponavadi v tem, da eni ne znate nehati, tudi po tem,
ko vam ženska da vedeti, da niste naredili vtisa nanjo.
Takim rečem jaz “psi, ki se gonijo”, namreč pristop ponavadi
temelji na vztrajnosti in po principu “če bom dovolj časa težil,
bo popustila”.
In pol, ko je treba uporabiti gajžlo, ste čist začudeni in užaljeni.
potem imaš še čas, da se naučiš, kako pristopiti k punci, da ti ne bo z varnostnikom grozila.
Ker pa so punce emancipirane, se zna zgodit, da bo tudi katera k tebi pristopila, če boš zanimiv.
Kar pa se nadlegovanja na delovnem mestu tiče, ja lepo bi bilo, če bi bili časi nagnusnih, šlatajočih in bebavih šefov mimo.
Jas sem enkrat doživel zelo ne primerno zadevco na morju sva zadnjo noč z kolegico plesala .
Vendar se mi je zdela vesela in nasmejana .
No čez eno leto me uzmerjala da naj neham usvajati da ima fanta ki je pijanec ter jo vara z drugo punco .
To je bilo še naslednje leto pa je zvečer prišla do mene me prosila za ples prijateljstva .
Čez par let sva bila na Pokljuki me je prvi večer prosila zanezni ples plesala sva res lepo in se zgovarjala .
No naslednji dan smo se peljali z kočijo me je prosila da se naj usedem k njej da bi me božala .
Zadnji večer sva se celo noč stiskala poslala mi je tudi poljubčke med plesom .
Forum je zaprt za komentiranje.