Te mož ne uzame kot bi si želela
Z leti izgine tisti pogled v očeh,pogled poželjenja. A ti si želiš in sanjaš kako te roka tujca stisne za vrat in ti šepeta, da si danes samo njegova prasička. Ob tem začutiš drugo roko kako ti leze počasi v tvoje z sokovi prepojene hlačke. Srce misliš da ti bo raztrgalo od vznemirjenja. Pelje te do postelje in ti ukaže da se vležeš , v istem momentu že začutiš kako se njegov jezik poigrava z tvojo muco med tem ko ti jo ,vse bolj in bolj drka ,tvojim užitkom pa ni in ni konca, vse dokler ne rečeš da ga hočeš čutiti globoko v sebi. V enem trenutku doživiš vse o čem si že dolgo sanjala in občutki na katere si pozabila da obstajajo.
Ta tujec si želim bit jaz. Če se najdeš in si resnično želiš veliko več od napisanega, se mi javi v zasebno. Tudi sam iščem isto. Ob kemiji za redna srečanja. 45 letnik iz Savinjske
Res me ne vzame kot bi hotela, orgazem dozivim zelo poredko, z ljubimcem bila pa druga pesem. Da nisi tako dalec bi bila takoj za
Ref+gistri
Anonimna799, 20.03.2025 ob 06:39
Res me ne vzame kot bi hotela, orgazem dozivim zelo poredko, z ljubimcem bila pa druga pesem. Da nisi tako dalec bi bila takoj za
Tukaj se registriraj in mi piši zasebno sporočilo
Anonimna799, 20.03.2025 ob 07:43
Ce zelita pustita meil, sicer sem pa avtorju odgovorila
če je na gorenjskem kakšna porednica, mi lahko piše na woody1980si@gmail.com
Pozdravljene. Mogoče kakšna na štajerskem za? Piši mi na pajek740@gmail.com.
Anonimna…piši mi na: maj0601@gmail.com