Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Te mož ne uzame kot bi si želela

Te mož ne uzame kot bi si želela

Z leti izgine tisti pogled v očeh,pogled poželjenja. A ti si želiš in sanjaš kako te roka tujca stisne za vrat in ti šepeta, da si danes samo njegova prasička. Ob tem  začutiš drugo roko kako ti leze počasi v tvoje z sokovi prepojene hlačke. Srce misliš da ti bo raztrgalo od vznemirjenja. Pelje te do postelje in ti ukaže da se vležeš , v istem momentu že začutiš kako se njegov jezik poigrava z tvojo muco med tem ko ti jo ,vse bolj in bolj drka ,tvojim užitkom pa ni in ni konca, vse dokler ne rečeš da ga hočeš čutiti  globoko v sebi. V enem trenutku doživiš vse o čem si že dolgo sanjala in občutki na katere si pozabila da obstajajo.

Ta tujec si želim bit jaz. Če se najdeš in si resnično želiš veliko več od napisanega,  se mi javi v zasebno. Tudi sam iščem isto. Ob kemiji za redna srečanja. 45 letnik iz Savinjske

Pogled v očeh ostane za vedno-če imaš osebo zares rad

Res je,ampak jaz ločim 2 pogleda.  En je doma z ženo tu je ljubezen,toplina in nekaj kar ne moreš ponoviti z nikomer,drugim ! Drugi je pa pogled ljubice ,ki kaže poželjenje, ogenj…

@zmedavglavi

Res me ne vzame kot bi hotela, orgazem dozivim zelo poredko, z ljubimcem bila pa druga pesem. Da nisi tako dalec bi bila takoj za🤪

Ref+gistri

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna799, 20.03.2025 ob 06:39

@zmedavglavi

Res me ne vzame kot bi hotela, orgazem dozivim zelo poredko, z ljubimcem bila pa druga pesem. Da nisi tako dalec bi bila takoj za🤪

Tukaj se registriraj in mi piši zasebno sporočilo

Hvala. Ljubica ali ljubimec za daljše obdobje  je fino da sta si bližje. Ko vaju prime in se vname ogenj se pač ne da vozit in zgubljati časa na cesti. 😉

Anonimna799 od kje si, morda sem kje blizu…

@MaRko in @avantime

Ce zelita pustita meil, sicer sem pa avtorju odgovorila

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimna799, 20.03.2025 ob 07:43

@MaRko in @avantime

Ce zelita pustita meil, sicer sem pa avtorju odgovorila

če je na gorenjskem kakšna porednica, mi lahko piše na woody1980si@gmail.com

Pozdravljene. Mogoče kakšna na štajerskem za? Piši mi na pajek740@gmail.com.

Pozdravljena, morda kaka na primorskem? Obala?

Sem mnenja da na teh forumih, vsi samo firbcate in si kratite čas. Komentirate, ker je pač anonimno. Izražate vaše želje. To je pa to. Za kaj bolj resnega pa tu ni nihče.

Anonimna…piši mi na: maj0601@gmail.com

New Report

Close