Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek TEAJER!!!!

TEAJER!!!!

Kdaj si bila v Sol garden Istra? Zakaj trosiš nepopolne informacije naokoli glede legionele, če pa nisi prepričana, da jo je tam staknil. A veš kako se počutimo mi, ki šele gremo tja in plačamo mastne denarje zato, da grem tja s strahom. A se klima v sobi ne da izklopit?

Brez zamere

Lp, Z.

Klima se ne da izklopit!!

Tam smo bili konec novembra 2006. Rekla sem, da ni dokazano, ker se noben pristojni organ ni brigal, KJE in KAKO je staknil bolezen, zaradi katere je bil 14 dni v bolnišnici, in v začetku je bilo zelo hudo z njim. Da gre za legionelo, je bilo dokazano 6 dni potem, ko smo prišli iz hotela. NIKJER drugje nismo bili v tistem času, legionele pa ne stakneš kar tako, a ne?

Prekleto mi ni bilo vseeno, kako je dobil legionelo, ampak pristojne službe niso naredile nič, jaz osebno pa res nisem ekspert, da bi delala analize vode in zraka po objektih in potem preverjeno “trosila”, kakor praviš informacije naokrog.

Ja, to je težko dokazljiva zadeva. Ampak mene grabi panika. Kaj pa lahko naredim?
Buča sem klicala v agencijo Odisej (agencija s kateo gremo) in je rekla, da bi ji iz komerciale sporočili, če bi bilo kaj narobe in da potem pisno obvestijo stranke (če verjameš v smrkce).

Kaj pa če imaš malo odprt balkon ali okno se tudi ne izklopi klima? Kako te nekdo v hotelu z 4* lahko prisili, da boš imel klimo? (sem občutljiva na njo.) Kako, da se še nobeden do zdaj ni pritoževal čez klimo?

LP, Z.

Če imaš priprta vrata oz. okno, se klima/zračenje(?) izklopi, vendar potem zelo slišiš promet iz bližnje ceste, kjer celo noč norijo in nažigajo kot nori… Aja, to samo v primeru, da imaš sobo na park oz zadaj… Spredaj se po moje ne sliši.
V postu namenjenem le.poticki sem ti napisala, kaj sem naredila, preden smo šli naslednjič v hotel. Poklicala direktno tja. Po moje vsaj malo cviknejo in pazijo na zadeve… Po moje se situacije zelo zavedajo, ampak saj veš, kako je to… Dokler se nič ne zgodi, ne misliš na to… Zdaj ful veliko slišim in berem o legioneli, ko smo pa mi laufali okrog urgence in se znašli v bolnišnici, sem pa samo debelo gledala, kakšna legionela neki….

mi smo bili v hotelu kjer so se sobe klimatizirale nenehno. Torej ko nas ni bilo not se je klima vklopila, če smo odprli balkon se je izklopila. In najpomembnejše: imeli smo kartico ne pa kluč za vrata, in to kartico je bilo treba zataknit v neko režo blizu vrat ko si prišel v sobo in potem si lahko upravljal z vsemi električnimi zadevami v sobii, tudi s klimo. Torej, če kartice nismo dali v režo klime nismo mogli izklopit. Sem pa rabila 30 minut da sem to pogruntala, saj bi še bolj dolgo rabila, samokaj ko niti luči nismo mogli prižgat brez kartice v reži, smo jih pa nujno rabili ker je bila noč :-))

New Report

Close