Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek tebi

tebi

…..zapri oči, in naj srce spregovori…..

*

leta letijo - iščem stevardeso.....

Sem zaprl oči, pa samo brenči v sobi.
🙁

A so še vedno komarji???

Ne,pri nas sploh ni komarjev.Vsaj tistih s krili ne.
Al pa pravzaprav so,taki s krili.
;-)))

hehe… jaz nosim hlače…. vedno :)))))))))))))))

Torej ne pikaš.

ne, pikam pa res ne… sam včasih mal špiknem 😉

Ma ja, ma srce besedo, pol je pa cel kažin.
😉

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

:))))))))))))))

Ko jaz zaprem oči, vidim sam kažin, če dam pa še srcu prosto pot je pa konc.;-))))

°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~°~ "Don´t touch what U can´t afford ..."

ja, točno vem kaj imaš v mislih :))))))

;-))))))))))))
Mislim me prav veseli, da zastopiš.
;-))))))))))))

Torej nimaš zob.

jooooj, kakšna marsovska logika :)))))))))))))))))))))))))

torej sklepaš, da imam protezo? ;))

jasno, da te razumem… sestra z venere :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

joj, moram nehat s tem…. ;))))… vsake tolko mal pretiram z marsom in venero… sam kaj, ko je tko fino :))

Ma ne!
Sklepam,da imaš strgalnik montiran v žnablah.Ta zgornjih,da ne bo kakih natolcevanj.
,-)

a misliš – lepo po slovensko – ribežen?

Hehehehe…
Sem že jaz prej hotla navršt tole “Venero”, potem sem po tehtnem premisleku preskočila… 😉

Btw; Samo, kar je res je res… ;-))))))))))))

ja, sej pravim… v naslednjem življenju se bom poročila z žensko… veliko manj komplicirajo in vse razumejo :))))))))))))))))))))))))

……………………tudi jaz, tudi jaz…………….:)))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Bo najbrž le sekljalnik.
Po slovensko: razčefukalnik.

ok, v naslednjem življenju se bom jaz rodila nekje na Novi Zelandiji…. zdaj veš, kje me lahko najdeš :)))))

……………..haha, a bo veljalo, če te že v tem življenju za roko prosim?:)))))))))))))))))))

...................................... ..........................drgač sm pa angelček........................

Huuh, tole pa jaz ne upam potrdit. ;-))))))))))))))))))))))))

Waaau, ej tam bi bla pa tudi jaz….
A si morš mislit tolk skupnih misli, idej…hehehe

New Report

Close