Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu tebi…

tebi…

..jesen je tu

Tista krasna…nedolžna….ko gledaš liste ki odpadajo…..ki umirajo zaradi tega, da dajo prostor naslednjim……toda ta jesen bo drugačna…..ta jesen bo najlepša do sedaj….drugačna zaradi nas….drugačna zaradi tebe..mene….
Jesen v kateri se zrcali ljubezen….nepokvarjen čas…kot trenutke, ko se pojaviš gola pred njim….brez sramu….kot trenutek ko zapreš oči pa še vedno vidiš njega….kot trenutek v katerem bodo vsi porazi..bolečine…solze odletele nakam daleč….ostaneš samo ti…čista nežna…sama…gola….pred njim…..in njegova…..

Saj znaš—še vedno znaš gledati luno, ki kroži….poslušati veter ki po zraku nosi listje….
Slišati veter , ki poje ..pojem pesem….poje balado …..
http://www.youtube.com/watch?v=ITswHbJPHhQ&feature=related
….saj znaš……poslušati reko, ki kot da pripoveduje o novem jutru..novem začetku….?
in……In dež….dež, ki šepeta….. sam?
veš……Tudi tišina sanja…bo to tisti trenutek, ko se boš prepustila?…..da se te dotika(m) ……
namenjeno nama?

Tebi…..kot tisti skrivnosti namig ljubezni… tisti skriti šepet usode….tisti svetleči utrinek upanja…

In Diva……veš kaj?…..

Ps,Naj nadaljujem?

leta letijo - iščem stevardeso

ja,nadaljuj…

Jesen…
kakšna bo,ni odvisno od mene..sem samo opazovalka,vsega kar je pred mano.
Na ekranu,skozi okno..po poteh življenja..jo pa občudujem,jesen..dokler sem še tu..in poetove spontane misli,kot recimo zgoraj napisan post..res krasno zlitje besed v mozaik..hvaležna sem..za strnjene besede,misli..’tipovnice’.
..lepo jesen jaz vidim takole: veliko ‘sonca’ v nas samih,smeha in vsega lepega,kar znamo dati drugim..tudi preko foruma..
..lepa jesen v krasnih barvah v naravi,in lepim občutjim znotraj sebe..
..ne se ozirat na ‘dežne kaplje’, na tej strani okna..sprošča pritisk v srcu..in duši..moč nemoči..okus črnih oblakov reale..moč nemoči..spremeniti.

Upanje,to pa ogreje..zbistri potoček,in spet je začutiti vonj..prelepi,za učke zapreti..omama,počasen vdih s polnimi pljuči..v bistro oko ujeti griči..tisti domači,ki so močnejši..od koraka v neznano..
..že danes se odpravim na sprehod,v sanjah,da jutri ne zamudim..mojega jutra..v upanju na sončne žarke..nočem iti sama..na sprehod..po sanjah.:)
Nočem iti sama v noč..s sabo vzamem misli..
http://www.youtube.com/watch?v=HCXIGJ9y9rk&feature=related
Še preden izzveni pesem do konca..lahko nočko.

New Report

Close