Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tebi…. ko me najdeš

Tebi…. ko me najdeš

Bil je skrajni čas…. bil je pravi čas… ravno včeraj, da sem ti razkrila še zadnje skrivnostne kotičke mojega srčka…. Hvala ti, ker si to razumel, ker si to sprejel z nasmehom…. Bala sem se, da ne boš… pa sem se motila.

Ljubim te, moj cukrček!

O je……………..ti, a je to zame? A lohka še jest
pristavim mal mojga srčka, da kej not pade ????
Helči, cmočka, cukerček!

Ps.: tudi če ni zame, je tako hudičevo lepo, da nisem mogla mimo tega, da ne pristavim piskrčka.
Saj ne vedo, res ne vedo, kaj imajo, ko imajo toliko ljubezni od nas, res ne vedo. In četudi je bog dejal, da tisti ki ne vedo, je njih božje kraljestvo, nak, tega kraljestva ne zasližijo……. morajo vedeti ……. morajo vedeti ……….

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

Takoj mi pojasni na običajni način!!!
?

Tista,ki je uradno moja in jaz uradno njen…tista točno ve,kaj ima….še vedno pa ne ve,kaj izgublja.
Tista,ki pa bi lahko bila neuradno moja in jaz neuradno njen……pa tega ne bo nikoli izvedela,če bo kmečko nevesto špilala…..;-)
Cmoka Mariči!Me en mau razganja danes…..mam en fajn uržoh!

A je mus?

Hvala Maričkica.
To je pa za enega meni ljubega fanta, ki… hmmm… no ja…

Bodi pridna, draga moja soprimorka. :**********

Mus ajnc!

pa ne, da si še ti podlegla cvetnemu prahu?!
Madona, na Primorskem je pa pozna pomlad, ni kaj….:-)))

… več ksnu… ok?

papa

Ja Vrabc!
Pri nas je že naslednja pomlad!
😉

Ej, nej te še razžene, bemtiš vraga, ko
je pa razganjanje tako……… hudooooooooo……………
lepooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!

Ej, tudi mene je začelo, sem spila eno birco, in me če
čist v redi razgnat.

Cmooooooooooooččččččččččkkkkkkkkkkkaaaaaaaaaa
spreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevrženček ti moj…………….

ti limam ga glih ke zad za uha!

Mariči --------------------------------------------------------------- Danes sem kradla čas. Ne počutim se krive. Srečna sem, ker to še znam. (po R.Kerševanu)

… ehm … Helčiiii … :))))))) … Ja ja … sej te zastopim … Cvetni prah je še vedno v zraku … ;))))) :)))))))

Cmoka prjatlca … :-*************

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Kwa le ima cvetni prah pr “metajnu” inu “razgajnajnu”,
bemtiš vraga, mene razgajna uwodi piiiiiiiiiiraaaaaaaa!

Mariči … … … … letos je tak hud cvetni prah, da meša hormone … ;))) :)))))

Sicer pa … jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa … men tut bircuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu … :))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bemtiš Bugička, evo ti, cel požirek ti dam, dej no,
hiter posesaj ………………………………………………..

ven iz pločevinke, dokler je še, če ne gre še tole u maloro………. dol po moji guzici!

Jaaaaaaaaaaaaa, biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrcccccccccccoooooooooooo,
ne de? To nam delite, fantje, pa smo vaše ……………..birco nam dejte !!!!!

KDAJ GREMO NA BIRCO, TI MOJA MALA BGV?

Srrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrkkkkkkkkkkkkk ….

mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm …

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa …

…. mater je dobra …

… dej še eno rundo!!!!! … :))))))))))))))))))))))))))))))))

Lp, Bgv

Uh … joj … … he he … kadar češ … … Jst sem vsaki dan na birci … :))))))))))))))

lp, Bgv

Se mi glih hladi, počaki še eno pet minut, prav?

Ma ne za uho!Tam se ponavad popraskam,ko mi je nerodno!
😉

Mislem, ej, tu mač, pa se praski ki drgje !!!
Uha je za mene ………. eeeeeeeeee………
eeeeeeeeeeee………. zakon, no! Praski se
pa po …………….ich !!!! Hi, hi, hi, hi!

Tisto bi pa tebi prepustil,ko bova tam na tisti livadi…uh,kako paše!
😉

Ok ok ok ok ok … …. sam bom tžko čakala … :((((

;)))))))))) :))))))))))

Lp, Bgv

Če ne te pridem ugriznt u tisto blond krepo!
😉

Ohhhhhhhhhooooooooooohohohohoho
bemtiš, zdej pa mene lulat !!! Grem, kuj,
da nau lužice!

Tudi to bi meni pustil ????????????
Tu mač, tu mač, tu mač, tu mač!

New Report

Close