Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Tečaj dirkanja- darilo fantu

Tečaj dirkanja- darilo fantu

Pozdravljeni.

Kot je že razvidno iz naslova teme- Svojemu fantu bi rada za rojstni dan podarila tečaj/ure dirkanja, pa me zanima če imate kakšne izkušnje s tem- kje je zakon, kdaj, okvirne cene, kaj se mi najbolj splača vzet? Zavedam se, da te stvari niso poceni, ampak tega si res zelo želi, tako da do neke mere denar ni problem.

Vem tudi, da obstaja več različnih vrst, ampak bom najprej zbrala podatke, potem pa nekako potipala oziroma opazovala kakšne posnetke največkrat gleda. Zaenkrat je bil na veliko dirkah (vem za večkraten obisk San Marina, Italije, Avstrije, Buzeta, Ilirske Bistrice in več ali manj vsega kar je v naši bližini).

Pred nekaj meseci (ko sem jaz že vedela kaj mu bi rada podarila) me je v štosu vprašal če mu bom zrihtala tečaj dirkanja v Puli. Je Pula na visokem nivoju?

No, ne bom dolgovezila- čakam na vaše odgovore. 🙂

Hvala!

Moj svak hodi v Salzburg in v Hockenheim, oboje hvali. Pozanimaj se, je tecaj varne voznje, potem pa je tudi dirkanje, s svojim avtom, z instruktorjem, najetim avtom. Ce gre dirkat s svojim avtom, je to kar drag sport.

New Report

Close